147

До 25

преди 2 години

А що трябва да се зачита мнението на *** и чалгарите от БГ , по какъвто и да било въпрос. На държава , която допуска да се оправлява от коалиция в чиито състав е Слави Трифонов и нация в която над 50% от населението не просто поддържа , ами е лудо влюбена в държава , която твърди и създава документални филми , където е абсолютно доказано , че Кирил и Методи су били македонци , с което въобще се обезсмисля като нация , въобще не трябва да и бъде зачитано мнението по никакви въпроси.

146

Шаши

преди 2 години

А, какво ще стане, ако Русия спре да плаща? Индия, Китай и Русия са самодостатъчни при един съюз. Обаче, индийските програмисти са върха. Майкооо.

145

Анонимен

преди 2 години

Тазе вечер, Зеленски пиян или дрогиран пусна в ефир поредното си обръщение. Този път не можа буквално една дума да произнесе членоразделно. Ужас!

144

Анонимен

преди 2 години

Не разбоахме какво точно й е на руската икономика, оазбрахме, че ЕС губи 70% от износа си там, имало инфлация и се очаквало рецесич. Затова трябвало да подкрепим Украйна и да не допуснем военното й поражение. Ало, вие нормалеили сте?

143

ехо

преди 2 години

Чуваш ли се какво говориш? Не осъзнаваш ли че с тази фикс идея да фалира Русия, най-напред ще фалираш Европа! Някои хора да не са били с диагноза преди да заемат високи постове?

142

Анонимен

преди 2 години

Няма нищо по- жалко и вредно от еврочиновниците. Предадоха Европа.

141

До 152

преди 2 години

1. Наполеон и Хитлер не са искали да я фалират, а да я владеят.2. САЩ искаше да фалират СССР и постигнаха целта си , мъкар че във военно отношение СССР са имали превес през студената война и налагат волята си във всички конфликти (войната в Индокитай, с продължение Виетнамската война , войната в Корея и пр. , но какво от това , всичко се разпадна. Сега допускат същата грешка но това си е техен проблем.3. За тия от 44 незнам , но заради такива като теб Кирил и Методий ще са веке македонци.

140

Владо

преди 2 години

С тези цени на горивата и храните Европа ще фалира,преди Русия,в Германия, Холандия, Белгия и др. олио почти няма в магазините ,бензина мина 2евро ,има много призиви да се намали използването на коли и да се пести ток ,те взели да ни занимават с фалита на Русия.Само износа и на пшеница е за над 15 млрд.долара ,1 млрд евро на ден получава само от Европа за газ ,за нефт и други полезни изкопаеми няма да говоря .

139

Сулю Пула

преди 2 години

Обаче улавият Шлюц ше фалира дойчето преди Рашата!

138

До 158

преди 2 години

Защо се обръщаш към нея по този въпрос? Имаш ли си парламентарни избори? Имаш си , на всеки четири години. Глава на раменете имаш ли си? Предполагам, че да , освен ако не си конника без глава? Тогава ходи , гласувай и мисли като гласуваш. Вярно , че и тя не е вода ненапита , аз я намразих заради ковидарщините дето забърка и фалшивите ваксини , а и този проблем още не е решен и на есен пак ще е с нова песен , но точно за шуробадженащината чалгарията и простотията в БГ не е виновна.

137

SS

преди 2 години

Преди да фалира Русия ще фалира май най бедната страна в ЕС ,а това е Бг-я ! Още не се усеща осезателно защото идва лято ,но зимата ще бъде тежка !

136

да

преди 2 години

Ало, фон дер ***, как беше на диванчето при Ердоган? Да знаеш, точно там ти е мястото!

135

Знаете коя е, нали?

преди 2 години

Наследствен политик. Дъщеря на корумпиран еврочиновник. Марионетка на САЩ.

134

Маскара

преди 2 години

Тази дърта корумпирана *** само като я вида и ми се повръща!!!

133

тъпото

преди 2 години

А на тебе прадядо ти да не е евреин... или кримски казак..какви са тези глупости тук..само с *** нари е пълно

132

Анонимен

преди 2 години

Някой от политиците беше намекнал нещо за дядо и,че е бил нацист.

131

Анонимен

преди 2 години

И ко?!? 40 милиарда! Смешна сума за дуржава като Русия! За сравнение Гърция има 200 милиарда дълг, а САЩ 30 трилиона. Говорим за държавен дълг! Само като видите числата и е ясно от километри кой точно е фалирал. :-)

130

Анонимен

преди 2 години

Не мога да си представя, че това зло същество е родило 6 пъти. Пи- скоро са му родили децата сурогатно майки.

129

Ваксинацията

преди 2 години

Ама какъв е тоя Путин, има спътник и не купува пфайзер

128

Малко факти

преди 2 години

Той и Наполеон я е фалирал, но едвам се е дотътрил обратно. Хитлер също я фалира, но го изпратиха до Берлин. А заради същото поведение на нашите политици до 1944 година македонските граждани с право ни наричат фашисти.