46

Анонимен

преди 2 години

До точката, да но хората не виждат кавичките и не прочели до края и ти натракали минусите. Пиши в прав текст те не разбират от цитати и кавички.

45

Анонимен

преди 2 години

Тъкмо Русия ще си има тежка техника без да произвежда , конфискувана имам предвид

44

антиботокс

преди 2 години

русия е агресор. На Украйна трябва да и се помогне по всички възможни начини.

43

До 34

преди 2 години

Ами не си прав!Не сме с победителите от НАТО.Ние се показахме за пореден път като руските *** в Европа. По скоро ни лъсна *** като все още "достойна" руска колония!Изобщо не се държим нито като европейци

42

Анжектоплякторчо

преди 2 години

Русия няма нови качествени попълнения.Повечето са московски и питербургски джендърчета . И селянчета,бял свят не видели.Без ракетите,са взели,дали....

41

Тежката техника

преди 2 години

От САЩ е влязла вече в Украйна !Съжалявам руските майки ! Мъка !

40

Точка У

преди 2 години

"Някой съмнява ли се, че Украйна няма да победи...освен нашите путинисти ?! Те са коне с капаци!" - Момченце, на колко години си? Много рядко вече влизам тук, смислени коментари и анализи почти няма. Само *** лозунги - Путин бил убиец, русофилите били не знам си какви... все "умозаключения" на подрастващи или изкуф.ели дър.таци.

39

Два(2) месеца !

преди 2 години

Петдесетина азовски бойци правят руската армия за смях, направо си умрях !

38

Анонимен

преди 2 години

Що изтрихте въпроса на човека, дето пита къде е мотора на танка ве? Кво ви пречеше?!

37

Анонимен

преди 2 години

Явно позора за НАТО ще е огромен защото в бункерите на Азовстал са се покрили 100 натовски офицера. Както преди 78 години Паулус и неговите генерали са ги гледали руснаците като експонати ,така и сега натовците ще бъдат ценна придобивка за колекцията на Путин

36

АЗОВ дава...

преди 2 години

Такъв отпор, че са ангажирали цялата руска армия ! Железни момчета !

35

Анонимен

преди 2 години

Да се разбира НАТО дарява хиляди тонове скраб за металообработващите заводи в Русия .Там ще бъдат преработени във вид на Искандер и подарени обратно на НАТО. Нарича се кръговрат в природата.

34

Анонимен

преди 2 години

В България има подобни дупки по улиците и без война

33

На война, като на

преди 2 години

война ! Има победители и победени !Този път сме с победителите от НАТО !А още не сме се включили......

32

Анонимен

преди 2 години

През България минава дълга колона от тежко въоръжение, пристигнало в Гърция от САщ още преди месец. Което значи: 1. Че европейските страни от НАТО нямат достатъчно въоръжение; 2. Че САщ са се готвили за сухопътна тежка война в Украйна преди оттеглянето от Киев на руснаците. 3. Пътят през Прибалтика поради някаква причина не е достатъчно сигурен, въпреки че и там дойде някакъв американски военен кораб, 4.Ще ни разбията пътищата, Герм не си дава железниците и магистралите за военни, а ние - да.

31

Анонимен

преди 2 години

"Защо тази война е по-специална от другите войни, че се пише денонощно за нея?" - Е, не е труден отговора - за да се надъхва омраза към Русия. Щатските войни са благородни затова стотиците хиляди убити от краварските оръжия мирни граждани не се показваха, нито се говореше за тях. А журналистите... те просто... пазят си хляба.

30

Анонимен

преди 2 години

В Азовстил са обсадени над 400 чуждестранни наемници! Руснаците вече обявиха че за тях женевските конвенции не важат и ще бъдат ликвидирани. Към редовни военнослужещи има предложение за предаване.

29

Някой съмнява ли се

преди 2 години

Че Украйна няма да победи... освен нашите путинисти ?! Те са коне с капаци!

28

До 25

преди 2 години

Не си оригинален. Всички знаем, че агресорът е САЩ, а Украйна е инструментът му. ПУТИН Е ВЕЛИКАН!

27

слава россии

преди 2 години

Тия поляци са по-глупави от колкото предполага човек!Какво значи да придобият 250 американски танка?Просто си ги купуваш!За информация танковете ейбрамс са скъпи/10 милиона долара бройката/Цялата сделка 2,5 милиарда долара!И откъде ще ги вземат поляците-ще теглят заеми ,разбира се/от американски банки,който не се досеща/