28

Анонимен

преди 2 години

За новите коли зависи дали съответният дилър има на склад или не. Има съответни нива на оборудване и фабрични цветове и си избираш от тях. Съответно и плащаш. Миналата година Март месец сестра ми капарира едно Пежо и Април вече го взе. След това изчезнаха колите им на склад и трябваше да се чака по около 6 месеца. В момента пак има някакви наличности или 3 месеца чакаш. Новата Дачия Сандеро един приятел я капарира миналия месец и са му казали 3 месеца.

27

Д-р. Гигълс

преди 2 години

А Киро е обещал че до 2026 година вече няма да има стари дизели и бензини и ще караме нови Ел . Коли . Кире ако искаш да дочакаш пенсия късай Договора за възстановяване и не се излагай , стъпи на родна земя и се огледай

26

Анонимен

преди 2 години

Хайде стига сте лъгали за 20 години чакане за Лада преди 1989 година. Ако беше вярно, нито една Лада нямаше да има в България. Първите Жигулита в България ги пуснаха през 1974 година. Много познати имам, които си купиха Лада. Аз купих кола от друга марка, а всички други марки се купуваха при първа доставка, стига номерът ти да е за тази марка. Сега уж имаш избор, но нямаш. Който е купувал нова кола, знае какво можеш да купиш. Примерно искаш колата дар с вграден GPS за навигация, но не, няма,,не

25

Анонимен

преди 2 години

Защо да не може кола на 25 години да е на 110000 километра, т.е. по 4400 километра на година? Моята кола я купих нова и след 9 години е на 27000 километра, по 3000 километра на година

24

до 21

преди 2 години

Не само, че се чакаше десетина година за нова кола, но и като пристигнат новите коли идваха в един цвят.Хората не можеха да избират цвят.Беше модерно като се роди дете да му направят вноска за кола и така докато събираха парите за 1 кола минаваха 18 години. Но купуваха чисто нова кола от магазин.В Пловдив имаше магазин за коли на Карловско шосе след надлеза до Ален Мак завода. Като пристигнат колите се извиваха опашки от гледащи автомобилите. По онова време си беше лукс да имаш Лада или Москвич.

23

Анонимен

преди 2 години

Преди 1989 само за Лада се чакаше малко повече, а останалите коли се купуваха при първа доставка. Сега също чакаш за доставка.

22

Възмутен

преди 2 години

Либераctuте ни разкатаха фамилията за две години!Това е истината!

21

Анонимен

преди 2 години

Една година преди епидемията един приятел успя да си купи нова кола след 2 години чакане, защото я искаше червена, а дилъра на марката не доставяше такъв цвят. Сега новите коли ги изкупуват още преди да ги докарат с изключение на по-скъпите.

20

до 21

преди 2 години

Може за 14 дни, ако партийя секретар ти е дал препоръка. Тия ги разправяй на гражданите на Балъково.

19

Анонимен

преди 2 години

Преди 1989 година си купих Вартбург 14 дни след като си направих вноската. Ако я бях направил за Застава, щях да я купя след 5 дни.Хайде по-кротко с лъжите за годините чакане за кола.

18

Анонимен

преди 2 години

Може би каруците ще станат на мода след войната в Украйна.

17

до 15

преди 2 години

За масквичка - 3 години, за ЗАЗ - 2 , за Шкода -5, за Лада - 6, за Вартбург 10-12... И части се намираха винаги чрез познати, но факт е, че се намираха, трудно но винаги се намираше някой който да те уреди. Сега части има, но колите са скъпи. Ами избирайте, "соца" или "капа". Тва е.

16

До №9

преди 2 години

Спокойно! Бензинът все още е наполовина на цената на краставиците.

15

до 9

преди 2 години

И да не забравят да претакат всеки ден бензина в бидоните!

14

Анонимен

преди 2 години

След балотажа във Франция държавите от ЕС ще наложат ембарго на руския петрол. Не бързайте с покупката на кошници.

13

Анонимен

преди 2 години

Било се чакало много за нова кола през соца. А вие сега, колко нови коли си купихте без да чакате?

12

Анонимен

преди 2 години

Такa че си вардете старите коли поддържайте ги и си ги карайте че може да налетите на по лоша от (новия, внос)

11

Анонимен

преди 2 години

По смислено е да си купиш стар таралясник за 3000, вместо кола на 8-10 год. за 40 000, която е на 300 000+ километра. Моята кола преди време като я взех на 4 години беше на 200 000 и почти година е била в автокъща. С тези цени не си заслужава да ги копуваш, дори да можеш да си го позволиш.

10

Анонимен

преди 2 години

Истински европейски автомобил! (... сглобен в Азия и 20 години тътрузен из Африка).

9

Малякис Малоумнякис

преди 2 години

Дупакис Тръткос Бузелис е експерт по риболов и мъжка любов. За автомобилния сектор отговарят други хора.