196

Лллл

преди 2 години

И украинците са хора като всички нас , но не ни трябват в България . Да си ходят в Украйна и да си оправят държавата .това е тяхна грижа , а не е наша работа !

195

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще дойде времето в което украинците ще бъдат гонени като бесни кучета!

194

Анонимен

преди 2 години

Браво бе, и статиите директно от масква ви ги пращат! А може би само ходите от руското посолство да си ги вземете! Срам! Унижение!

193

fact

преди 2 години

евромайдан по сичките столици.то си е кеф да упражняваш насилие и да си на уважение.

192

Й

преди 2 години

То 40лв пари ли са !?!?!?!?!

191

Анонимен

преди 2 години

Пенсионерите ако искат увеличение на пенсиите да се пишат за украйнски бежанци.Кой ще ти работи като получава всеки ден по 40 лева без да работи.

190

УкраБългарин

преди 2 години

Аз за Софето съм съгласен.Отдавна го мечтая

189

Хм?

преди 2 години

абе от България бягат бежанците от Афганистан и сирия, че украинците ли ще стоят тук. В тази *** никой нормален човек не иска да остава.

188

Anonimen

преди 2 години

Предлагам всички държави от ЕС в знак на солидарност да сменят езика в училищата на укропски, за да могат децата на укропските бежанци да учат спокойно. Всички държави в ЕС да сменят знамето си с укропското, за да се чувстват укропските бежанци като у дома си.

187

Анонимен

преди 2 години

200 а дали Путин щеше да влезе в Украйна ако не му бяха обещали атомна бомба в Москва? Много ми е интересно как би реагирал Байдън, ако Зеленски му беше заявил че ще му прати атомна бомба във Вашингтон? Или Джонстън със същото обещание за Лондон, а Макрон за Париж? Понеже мразите руснаците и си говорите, но утре това поведение ще е към държавата в която живеете от някой платен клоун. Дали и тогава ще мислите че този платен клоун има правото да заплашва с атомна бомба в столицата на държавата ви?

186

Анонимен

преди 2 години

Бях казал още в началото на бежанската вълна, че ще има големи проблеми с това племе. Нагли, неблагодарни, мислят, че всеки им е длъжен. Тогава ме оплюха. Вън украинците от България, за да не съжаляваме.

185

Анонимен

преди 2 години

Някой си мислят, че ако не се дава оръжие на Украйна ще спрат убийствата! Добре, в такъв случай да се разоръжат рашките в Украйна без да се помага на укрите и ще спре войната! Равносилно е! Искате украинците да станат пушечно месо за отстрелване та да може рашките свободно да плячкосват!

184

Анонимен

преди 2 години

Тук пишат психично болни хора, пфу!

183

Анонимен

преди 2 години

Украинците са добри хора, те мразят и избиват руските фашистки деца. За 8 години избиха 14 хиляди руски цивилни фашисти и деца.

182

194

преди 2 години

И какъв мир смяташ, че ще настъпи, когато Путин завладее Украйна!? Определено имаш нужда от специалист!

181

Анонимен

преди 2 години

Украинците, които идват в България не са фашисти като русофилите! Някой паркирал на инвалидно място, дай сега да ги изтрепим! Ми то и русофилски ceлянgypu паркират на инвалидни места!

180

Анонимен

преди 2 години

191 познаваш ли бандеровски украинци? Ако познавате дори и един, нямаше да ги искаш и 5 мин на територията си. Хич не си мисли, че понеже са християни ще приемат България за своя втора родина. Тия са по-промити мозъци от макетата. Току виж изкарали че България е производна държава на Украйна, понеже преди да се преселят българите на нашата земя били по киевско и значи те са изконните пра собственици на всичко. Идея си нямаш какво чудо са. И аз се заблуждавах за кратко, само ги наблюдавайте внима

179

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 191... Ти си като гледам още 1 да не казвам... Ква криза ще ти управят украинците бе капацитет, като ония ден дойдоха и укачиха България с укр. знамена?! Колкото нашите "португалци" станаха българи и управиха кризата, толкова и тея.

178

рязане на гърла

преди 2 години

Това са украинците - (с надписи на английски) Смърт за руснаците. Дойде време е за кървава жътва. Смърт за всички руснаци! Всички ще бъдат убити - за Буча, за Киев, Ирпен, Мариупол. Tруповете и мъpшата им ще лежат край пътищата и ще ги разкъсват кучетата. Руските майки ще ги чакат, но тези мpъcници никога няма да се приберат, защото ще бъдат в ада!

177

Анонимен

преди 2 години

По добре 2 милиона украинци в България и след 5 години да им дадем част от България за автономия, отколкото да робувам за путинска диктаторска газ.