15

Нормално

преди 2 години

Сътрудничеството между Русия и Запада в последните 30 години беше "дайте едни пари, пък ние ще направим каквото можем". Понеже парите не бяха толкоз много за западните стандарти и двете страни бяха доволни. Само че в Китай не са настроени за благотворителност.

14

Със Севера

преди 2 години

Със Северна Корея може да направите невероятни открития в много области. Насочете се към тях, 100% по двете държвани телевизии ще се излъчват невероятни нови, че сте стигнали до слънцето и хора са заселели Марс, преди Илон Мъск и мръсните кравари.

13

До 12

преди 2 години

Абсолютно вярно. И има защо. На запад всяка курсова работа минава проверка за плагиатство. В България университетски преподавател краде 80 страници от книгата на колежката си и цялата научна и академична общественост смята че това е нормално.

12

Анонимен

преди 2 години

До 13Русия е пленила редица войници, включително и военни на НАТО//////Че кои са *** да кажат с кои чужди военни да си има работа украйнската армия?Украйна е независима държава.

11

Нема аванта

преди 2 години

Понеже в упорито напиращата (надолу) Русия финансирането на науката е на остатъчен принцип, а покрай тежките сметки в чужбина на бандито-олигарсите и приказните им яхти не остава кой знае какво, ползвахте западно авангардно оборудване и технологии чрез "сътрудничество". Е, хайде сега да ви дундурка само Вовата. Ама не му е до вас, както се видя. И без това който можеше нещо да прави, отдавна се изнесе от страната на дивата корупция, полицейщината и православното мракобесие. Гнийте си там.

10

Анонимен

преди 2 години

Русия е пленила редица войници, включително и военни на НАТО. Това заяви пред РИА Новости заместник-председателят на Комисията по международни въпроси на Съвета на федерацията на руския парламент Андрей Климов.Сред пленниците вече имаме и военни от страните от НАТО. Ще покажем всичко това, когато заведем съдебни дела и целият свят ще види какво наистина се е случило, посочи той.Климов посочи, че Западът продължава войната си срещу Русия с ръцете на украинци, както и на наемници.

9

Анонимен

преди 2 години

До 7От 1,350 млрда, все ще се намерят 1-2милиона учени.

8

Анонимен

преди 2 години

Академиците от Занзибар също са изявили желание да си сътрудничат с руските академици.

7

Анонимен

преди 2 години

От руснак, ще се бяга, като от болен от чума.

6

Striker

преди 2 години

Ами така е, ама нали Кримнаш и т. Н. Масквами удари дъното - буквално!!!

5

бай Ламби

преди 2 години

Сашкоооо...пробвайте с академиците от Еритрея.Те май още са със вас.Влизайте във връзка с тяхната академия на науките и си сътрудничете.Инъче целия останал свят ви е отсвирил,никой не иска да си сътрудничи с варвари Сашко!Но ако махнете психясалия джуджак може и да се променят нещата към по-добро за вас.

4

до 3

преди 2 години

Смятайте в какъв свят живеем като този е лидер на САЩ и диктува правилата в ЕВропа.

3

Анонимен

преди 2 години

Президентът на САЩ Джо Байдън отново се оказа в неловка ситуация. В края на речта си в четвъртък в щата Северна Каролина той се обърна и протегна ръка за ръкостискане към празното пространство. Видеото показва, че няма никой наблизо.След това Байдън очевидно не може да намери изхода, така че прави няколко стъпки в грешната посока.

2

Беглеца

преди 2 години

Скоро и Беларус и С. Корея ще ви избягват

1

факт

преди 2 години

Фейк нюз...