103

Вън

преди 2 години

окраинците!

102

двоен аршин

преди 2 години

Защо тези хора са настанявани в хотели в курорти? Те не са туристи! Бежанец се настанява в бежански център-общи помещения ,за по 40-50 човека, със столова, ограда, телена мрежа. Така ,както са настанявани сирийците. колко сирийци са на хотел в Слънчев бряг?

101

yoga

преди 2 години

Първо, това не са бежанци, а имигранти. Бежанци са хора бягащи в съседни страни. Ние не сме съседи с Окраина. Второ, защо наша пенсионирана лекарка получава пенсия 400 лв, когато украинка, не знаеща български език получава 30х40=1200 лв?! Това не е ли геноцид срещу народа ни? Трето, защо приютяваме жени на фашисти? Ще пропищи България от тях. Защото ни управляват некадърници, но алчни.

100

Анонимен

преди 2 години

Украинците които дойдоха в хотелите ще се прегрупират много бързо.Те са както видяхте,национално единни.Факт е че нашите мутраганьовци са все от спортните школи на ДС.Тия укрите ще ги бъхтят здраво и хотелиери и сводници че може и не корумпираните ни полицай да бъхтят.Това не са селските ганчовци с опелчетата и голфчетата от село.Тия по морето с големите шкембари и дебелите ланци са свикнали да дърпат чуждите булки като техни,само че укритата ще им трошат столовете и масите в главите.

99

Анонимен

преди 2 години

За мутрохотелиерите при установени нарушения както казаните в статията трябва да следват наказания и глоба на стойност за пълен хотел и за цял сезон! Но мутрите от ПП както и преди от ГЕРП лъжат народа и това ще продължи докато последния Гай *** не го разбере! Защото сами си ги избрахте!

98

940550820549

преди 2 години

Туристите ще дойдат от отстрешният бряг,по вода.От вас се иска само сапуна.

97

Анонимен

преди 2 години

чиста проба нахалници. Ковид = помощи, война в украйна = помощи, свръх печалби от ддс = помощи, няма угодия. Мафия!

96

Браво

преди 2 години

Украинките са красиви, възпитани скромни жени не са аръгантни руспиии като рускините, туриститв ни ще се радват да съжителстват с украинки по хотелите, няма да бягат както преди като бешв фршш с рашисти

95

Само да уточня:

преди 2 години

Тези от бранша има да си чакат до есента!!! Нима някой се надява,че нормален човек със собствените си пари ще се затърчи към нафрашканите с бандеровци бардаци!? Никой не би изложил семейството си на опсност,идваща от убийци на жени и деца! Като си напълниха хотелите с укри,сега да им сърбат попарата! За българите има чудесни оферти в нормални държави,където са добре дошли и добре обгрижвани,а не като в държавата ни,където са поставени в ъгъла от управниците ни,които се грижат само за пришълците!

94

Само гледайте!

преди 2 години

Само гледайте какво ще се случи. Държавата казва : "До тук с помощите". Лакомия хотелиер уведомява украинците, че трябва да напуснат, но те най вероятно ще му разбият носа. Няма изваждане от стаите им! И толкова полиция нямаме, че да смогне. Само гледайте какво ще стане!

93

Анонимен

преди 2 години

Ей сега е момента - ВАДЕТЕ БУЛДОЗЕРИТЕ и докато спят бежанците и са объркани да ЗАРАВНИТЕ ВСИЧКО ( дюни -мюни ) и да ударите първа плоча , там където не сте успели да СЪСИПЕТЕ и да ЗАСТРОИТЕ , че догодина да сме готови за туристите , които пак ще минат транзит !!

92

Анонимен

преди 2 години

Споко "бизнесмени" - Турция и Гърция , ще ни помогнат и ще поемат вълната от туристи - Няма страшно ! Вие само гледайте да не се прпукат подпорните стени и да се свлече брега че и дигодина пак ще има сезон и ако ви дойде акъла може и да се излъже някой турист - Едва ли , но все пак надеждата умира последна !!!

91

Анонимен

преди 2 години

До До Анонимен 91 - Толкова ли не се досещаш защо - ПАК СХЕМИ , пак ДАЛАВЕРКИ и ВРЪТКИ да се отмъкнат едни пари от държавата , защото им плащат на калпак , а без тези бежанци както вече няма и Руснаци са жив зян ?! И Айнщайн е казал :" По-необятно от Вселената е само човешката глупост ."

90

Анонимен

преди 2 години

Не се притеснявайте - Има достатъчно цивилизовани места , където да отидат туристите и да си дадат парите, че дори и Българите не искат да ходят на Черно море ! Ние доста се постарахме през годините да се разчуе колко струваме , да ги изгоним и да ги отвратим ! "Кой каквото сам си направи , никой не може да му го направи " !

89

Анонимен

преди 2 години

Погледнете най-после реалността в очите : Никой няма да гони никого , защото никой НЯАМ да дойде на нашето скапано море ! Гледам предването " Ергенът " и се питам през цялото време : Като сме толкова "голямата работа" , и са ни толкова велики " бизнесмените " с големите ВИЛИ и КЪЩИ за ТЪЩИ - Толкова ли НЕ можахте да намерите една Вила по цялото черноморие да заснемете програмата , а трябваше да отидете в Турция , е да де ама къде ще намерите такава чиста вода , чистота и природа ?!

88

До Анонимен 91

преди 2 години

Не просто ги настаняват в хотели, а не в какви да са хотели. Не знам да са настанили някой в хотел в Полски Тръмбеш или във Вълчедръм. Все по Албена, Поморие, Приморско, Банско...

87

До Е?

преди 2 години

Денацификация...

86

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали има друга държава, в която да настаняват бежанци в хотели. Гледах кадри от редица европейски държави, настаняват ги в спортни зали, на палатки и т.н. Карат ги сами да си готвят и чистят. А тук - курорт с пълно обслужване. Не съм против хората да се чувстват комфортно, все пак бягат от война, но защо за това трябва да плащаме ние, най-бедната държава в ЕС. Щом карат скъпи коли, значи са финансово добре обезпечени, да си плащат масрафа в хотелите. Ако не - в общежитието.

85

Е?

преди 2 години

Пичове, във Варна вече 22 хиляди украинци -жени и деца има!Ко прайм ,кажети!?

84

Комунисти жалки !

преди 2 години

Така ви се пада ! Дано не вземете и стотинка , за тези арогантни типове и кривокрачещи красавци и красавици ! Успех ви желая алчни и крадливи българчета ! Храните от всички и мислите , че никой не забелязва ! Добрите и добросъвестни ни пребивахте и от бой и от работа ! Не забравям !