168

Star

преди 2 години

Русия винаги е наричала българския език ,,староцърковен'' защото първите религиозни книги са писани на български език.Такъв език днес можете да чуете единствено в дълбоката тайга от така наречените ,,староверци''.Но никога няма да чуете официално изказване по масмедия,че основата на езикът и падежите са български.Най-голямата държава в света си няма собствен език и писменост.Ми то си е резил,както и името на вожда на собственият му (староцърковен)език.

167

Я

преди 2 години

Просто човек би си помислил, че България няма комплекси. И просто защо да не използват сладката страна на живота в пълния с лъжи и лицемерие Запад, който винаги се е грижил за това как да съсипва Русия. От векове тази огромна държава е трън в очите му и затова страда от хроничната болест на войната.

166

мааалка разлика

преди 2 години

До Анонимен193 Ама защо децата на тия руснаци да учат чужди езици , та нали родителите им казват, че русия си е отделна и велика цивилизация, която няма нищо общо с Европа и не споделя ценностите, на които Европа се основава.

165

Анонимен

преди 2 години

Просто Русия от векове има комплекси към по-развитата социално, технологично и културно Европа; Русия не се приема да е интегрална част от Европа и съотвено не е част от люлката на цивилизацията, усещането по света за Русия е слаборазвита изостанала държава в културно и духовно отношение, но затова въоръжена до зъби и заплашваща непрестанно цивилизования свят.

164

До 196

преди 2 години

Пич какво ме интересува Нинова. Чети статията, "ЛИЦЕМЕРИЕТО НА КРЕМЪЛ"

163

Шибалит

преди 2 години

Е и ,защото на богатите хора от другите държави децата не живеят така? Нашия като е завършил Харвард ,нито изказа изказ,нито дикцията му дикция че и по тръгва!

162

x

преди 2 години

Хаха, предлагам в отговор да санкционират, западноевропейците в Русия, така ще е най справедливо.

161

Хемус

преди 2 години

Зеленски и Кличко като са големи националисти,защо имат имоти и гражданство съответно в щатите и Германия!?

160

До 55

преди 2 години

Ще ги изгонят ако се наложи. Но за момента не се налага , защото хората може и да са комунисти , но си гледат тихо и кротко бизнеса и търговийката, не анексират чужди територии , не дрънкат и парадират постоянно с оръжия и не са започнали войни и "военни операции" на територията на чужди , суверенни държави. Там , комунистите имат акъл в главата , а руските нямат и за това ще си патят.

159

МаЦква

преди 2 години

До САЩТя и расия не е била расия до хиляда седемстотин и някоя си година.Ама вие отде да знаете.А мужиците са били Роби до към 1860 г.

158

Оли Гарх

преди 2 години

Да живей раята !

157

До 155

преди 2 години

Да , а аз си спомням че (дали беше на световно или на европейско) с партньора и Роман Костумаров играха , като пияни клошари, обаче подкупното жури им присъди 1во място , а на българите (Денкова и Ставийски) им дадоха "калъфката" (сребро). И тук не се пита на кои ревюта руската пач...а си е развявала гъзера , а защо тя и децата й живеят и учат на запад щом като в Рушия е по - хубаво. Престанете да се отклонявате от темата на статията.

156

От 185 до 168

преди 2 години

Ще се пише , когато заживее в Русия , започне да следва в руски университет и се ожени за рускиня

155

Анонимен

преди 2 години

До До 177 - Аз съм доста притеснен сега за тези деца - Сега Запада като ги изгони след всичките санкции те къде ще отидат да живеят ?!

154

Анонимен

преди 2 години

Ще пишем , когато заживее в Русия. 😀

153

До 177

преди 2 години

Свободата е химера навсякъде и няма нищо идеално. Дори и в природата има ентропия , а какво остава ако говорим за политически режими и идеологии. Както е казал един много известен наш литературен герой: "Всички са маскари". И си е бил напълно прав. Въпроса тук е защо децата на тия хора са на запад , щом като майките и бащите им казват , че в Русия всичко е по - хубаво и по - справедливо? Защо се образоват и възпитават там , а не в Русия? А и ти защо още си там щом като сега е толкова лошо.

152

До 177

преди 2 години

Незнам как са децата на западните лидери , но знам , че си стоят на запад. Не знам обаче ти как си и добре ли си? Ако коментираш статията коментирай , ако ли не .... Тогава си намери някакъв форум без теми и статии по които да се дискутира и заедно с другите русофили , сърбофили и македоносепаратистколюбци си пишете лозунгът и пропагандите. Тук "в задачата" се пита , защо децата на руските лидери живеят на запад , щом като и вие и те твърдите , че в Русия е по - хубаво?

151

Пенсионер BG

преди 2 години

Значи съседният апартамент в Париж до моя е на Пескови - Ега-ти какви цинични хора има по света , дори и като пенсионер няма спокойствие ! Нищо сега като ни увеличат пенсиите и ще се преместя - Обмислям варианта Калифорния , че там е по-топличко и личната ми лекарка го препоръчва заради болежките !

150

до 177

преди 2 години

Децата на лидерите на Западния свят си стоят вкъщи, на Запад, щото там е хубаво. Не е идеално, но по-добро няма в целия свят. А е западнала най-богата на природни ресурси държава света - БВП е два пъти по-малък от този на мъчничката Южна Корея. Разберете, ***, че диктатурата и тоталитаризмът не могат да създадат просперитет, защото постискат творческото мислене на човека. Запада бълва иновации, защото хората са свободни. Точно иновациите потопиха "Масквата"-та.

149

САЩ

преди 2 години

е основана 1776 година, но Харвадския КОЛЕЖ бил 1636 година. Голяма наука трябва да се е е случила.