16

variola

преди 2 години

Напред Украйна, ние те поддържаме, в България има армия от драскачи и пик.л.ьо.в.ц.и., които масово не са служили в армията и те поддържат. Масово българските мъже са страхливци и ги е страх да служат в своята родна армия, тези мъже те подкрепят във виртуалния бой ! Слава Украйна !

15

Анонимен

преди 2 години

Смъртта на полковници и майори и по-ниски офицерски чинове е по-важна и тежка за армията, отколкото на генерали. Генералите се крият в бункерите и са едни чиновнички и секретарки на Путин. Лейтенанти и капитани изпълняват безумните планове на генералите. Генералът само се предава в плен и обявява капитулация.

14

Анонимен

преди 2 години

След фейка " Змийския остров " човек може ли да вярва на безобразната укропропаганда. А за ЖП гарата в Краматорск Зелката и Льоха така се заплетоха в лъжите си, че даже не са си сверили версиите. То беше Искандер, после ТочкаУ, не са очаквали останките на ракетата да бъдат снимани и да лъсне серийният й номер.

13

Анонимен

преди 2 години

Русия не е печелила война скоро. Загуби войната с Япония през 1905 година, загуби Първата световна война през 1918 година. България освободи Литва, Латвия, Естония, Финландия, Украйна, Беларус през 1918 година, заедно със своите съюзници Германия, Австро-Унгария, Турция. България освободи Албания, Македония, Черна Гора през Балканската война, Югославия през Втората световна война. България има голяма историческа роля на Балканите и Европа.

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1 "Те на всеки четири войника ли имат офицер?С лъжите се ocирате направо." Не, това значи, че украинците получават много точна информация къде се намират руските командни постове и ги пердашат яко. :) Така става, когато имаш истинско разузнавне и технологии, а не зелки за ръководители.

11

Анонимен

преди 2 години

Ако украинците успеят да удържат още няколко месеца лично духа на Шойгу ще трябва да поведе "непобедимата" червена армия. Тъжния край на мита за руските военни.

10

Анонимен

преди 2 години

ХАХАХАХ УРКИТЕ НЯМАТ СПИРАчКА С ТАЗИ ПРОПАГАНДА, НАПРАВО ДА ПИШАТ 100000 И ВСЕКИ Е БИЛ ОФИЦЕР. ТЕЗИ НАЙСТИНА СТАВАМ МНОГО СМЕШНИ.

9

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно фиаско - видяхме рашките колко струват да гърмят хора в гръб с вързани ръце ги бива а на бойното поле бягат

8

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали някои се усеща какви простотии се пишат в статията. И разбира се според украинската власт руската войска е избита, а украинската армия вече щурмува Москва... Трябва да си много кух и ограничен за да четеш такива дезинформации като тази.

7

Всичко е истина

преди 2 години

Съгласен съм, че украинската армия е победила. В ТАКЪВ СЛУЧАЙ, СПИРАЙТЕ МОМЕНТАЛНО ПОМОЩИТЕ НА УКРАИНСКИТЕ ЕКСКУСЗИАНТИ И ГИ ДЕПОРТИРАЙТЕ ОБРАТНО В УКРАЙНА!!!

6

Анонимен

преди 2 години

Чест и слава на руските офицери! Истинският лидер не командва "напред", а След мен!

5

киев

преди 2 години

убитите офицери са ударени с високоточни каменомети

4

Hoho_Boho

преди 2 години

Хей, Първи, как я направи тази сметка, бре?

3

Анонимен

преди 2 години

Русия стана за смях и това е неоспорим факт. От войските покрай границата с Украйна не остана нищо.

2

Не ме спами

преди 2 години

Кого търсят там? Някой да ги е викал да го **освобождават**? Нееееее

1

Анонимен

преди 2 години

Те на всеки четири войника ли имат офицер?С лъжите се ocирате направо.По-малко лъжете,за да ви повярваме.