43

мак

преди 2 години

Нередност при настаняване, какво ще рече? Искат в хотел, а им дават стаичка? Стига сте ги дундуркали, иначе този наплив никога няма да спре. Интересно какво ще стане, ако свърши времето, в което държавата им е "длъжна" или когато войната спре. Ще останат с оправдание, че нямат къщи, а под моста не се живее. Всички гостоприемни държави си вкараха таралеж в...

42

Стига злоба

преди 2 години

Колкото щът да идват!Ние сме такава "гостоприемна" нация,всичко ни е толкова подредено,чисто,чудо инфраструктура и чудо институции:)То българите емигрира ме,та колко пък да се задържат...Мечтите на куп чужденци разбихме за живот и къща на село! Стига им завиждахте за хотелите ...Сириец бе казал-по-добре куче в Германия отколкото бежанец в Бг!

41

Каракольо

преди 2 години

Как да ги подвеждат ,като Киро каза ,че е ок

40

морски

преди 2 години

Държат се нагло и имперски. Нещо което досега приписваха на руснаците нашенците.

39

До 44

преди 2 години

Виж какво бре лицемерче,Украинците са ми "мили"ама моите родители са ми по Мили,не може хора които са дали по над 40 години от живота си в работа за тая държава да мизерстват със 500- 600 лева пенсии,а в същият момент да осигуряваме на някого по 1200 лева месечно!

38

Перниканец

преди 2 години

Детските са 40 лв/мес, укрите - 40 лв/ден. Защо нашите деца да са 30 пъти по-маловажни от тях ???

37

Анонимен

преди 2 години

Най-важното е да помогнем на бягащите от войната - всчико друго е второстепенно.

36

Анонимен

преди 2 години

супер, така им се пада на тия проджници

35

До 27

преди 2 години

"сте" ? Ти къв си? Ако миеш задни части в друга държава, не изказвай мнение

34

Анонимен

преди 2 години

Кой знае дали ги подвеждат или нахалните укри идват с идеята "ако мине номерът". По тен не, но по манталитет силно наподобяват едни други муфти. Скоро ще трябва да се местят по селата - няма да си проваляме сезона заради тях, я!

33

Анонимен

преди 2 години

Направо от границата да ги слагат на шведска маса и по един суит на калпак. Подгряваме и джакузитата на всяка тераса с гледка към морето.

32

Нищо не разбирам

преди 2 години

Ми да, ще си намерят работа, качествени хора са, не като руските ***, и ще се оправят.А ти ще си останеш вечният кпут и лузър, дето бере ягоди и мие кенеффи за една супа....

31

Нищо не разбирам

преди 2 години

Скоро ще ги гледате и по плажовете тези иначе бягащи от войната курортисти на които всички ние ще им плащаме КУПОНА. Ай не мерси! Нашите баби и дядовци карат с 40 лв. няколко дена, но урките повече заслужават от тях затова по 40 лв. на ден! ;)

30

Анонимен

преди 2 години

Укропитеците да заминават за Сърбия там ги чакат с пляскавици.

29

Междувременно

преди 2 години

В богата Канада социалните помощи са малки, около $550 на месец на човек. Бедна България дава много повече на украинците - защо?

28

Холокост

преди 2 години

В България се изтезават хора!...............................I am seeking asylum in Germany!

27

Анонимен

преди 2 години

Няколко иточноевропейски американски голонии с колониаллна администрация не са цял свят, съжелявам.

26

Анонимен

преди 2 години

Заслужено сте най-бедни защото винаги гледате да угодите на *** и пульо, но не и на сънародниците си.

25

Анонимен

преди 2 години

Кое му е скандалното в Румъния няма война? Укрите идват на почивка. Те какво са виновни, че Кирчо щедро им раздава от българската баница и после няма да има за българите?

24

Анонимен

преди 2 години

Според НСИ средната нетна заплата в България е около 1250 лева а месечната помощ за емигрант е 1200 лева,мисълта ми е коя държава от Европа и по света дава такава помощ на Украинските емигранти-една средна заплата за дадената страна???