474

До Анонимен 545

преди 2 години

До АнонименБеше,то беше "ярост благородная".И то беше ярост,защото ОРТАКА на Сталин Хитлер го изненада и го нападна,преди да си поделят останалата част от Европа,както се бяха договорили!По-натам знаем,как Хитлер насмете горките руснаци и ако не беше помоща на САЩ(програмата Led-Leaze),Великобритания и Канада сега щяха да шпрехат на немски.Запада втори път няма да се върже.Сега ще лекува руснаците със същото лекраство,ама давано на Украинците!

473

Анонимен

преди 2 години

"Пусть ярость благородная" Мечокът излезе от бърлогата. Как ще го върнете, не знам.

472

Анонимен

преди 2 години

Връх на демагогията и мръсотията само това може оттук нататък да се очаква от дълбоко пропаднала, тоталитарна държава каквато е територията наречена русия! Факт

471

ЛУ

преди 2 години

До Анонименбратле, то и САЩ пусна 2е атомни бомби на Японоя, ама 70 години по-късно са съюзници и си *** гъзовете, така че не разсъждавай в такава посока.

470

ЛУ

преди 2 години

Малко факти1. До момента нито 1на държава не е обявила война на другата!2. САЩ са пуснали 2е атомни бомби над цивилни жители, да не говорим, че имат най-много войни и най-много убити от всички държави. Само 2а президента нямат военни действия!3. Над 74% от руснаците подкрепят Путин! Досега в тяхната история никога не е имало такава подкрепа4. Ще изброя малка част от държавите, които подкрепят Русия: Индия, Китай, Иран, Северна Корея, Бразилия, Аржентина, Мексико, Израел. Сметнете населението на тези държави и го извадете от световното население, след това кажете света кой точно подкреп

469

коко

преди 2 години

До ПриятелМай не си пиеш хаповете,Ленин и Сталин от съседната стая го правят и са добре....

468

Анонимните

преди 2 години

За да има война е необходима една страна, която да я иска.За да има мир трябва всички страни да го искат.Хората са твърде еднакви.Това което искат е да живеят добре . Лидерите са виновни за войните както и тоталитарните системи са вредни за хората.Агресор е всеки водещ война на чужда територия в случая с Украина е Путин и Русия.

467

Анонимен

преди 2 години

И целия свят да ти дадат, пак няма да знаеш какво да го правиш. От 17 000 000 кв.км., произвеждате колкото един амарикански щат. Неандерталци. Изтрепахте толкова млади хора. Накрая 2 на 2 кв.м. ще са ви много. Да се наситите дано, дьрти мумии

466

Анонимен

преди 2 години

Да речем,че е прав. Украинците примерно стават най-големите нацисти. И какво ще сторят на Русия. Нито ще я нападнат,нито ще я превземат. Тогава от какво се пазят руснаците. Освен това е щял да изкорени фашизма. Сега като унищожи жилищата на милиони дали ще го разберат и заобичат или омразата към Русия вече ще е в пъти по-голяма. Точно както стана при поляците. След като Русия ги нападна през ВСВ 100 г по-късно поляците ги мразят най-силно от всички други държави.

465

stan

преди 2 години

Благородно убиват хора, ние да не се объркваме и да си помислим, че ги убиват неблагородно

464

Истината

преди 2 години

Опитайте се да погледнете извън пропагандата, която ни залива, и ще разберете, че за съжаление е прав

463

Алекс

преди 2 години

Така и Хитлер благородно нахлу в Чехословакия и Полша.

462

ПОБЪРКАН

преди 2 години

ПСИХОПАТ.....ИЗБИВА ХОРАТА В УКРАЙНА....И ПРЯКО СЕ ОПИТВА ДА РУШИ ЕВРОПА С ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА

461

Анонимен

преди 2 години

Путин1: Целта на спецоперацията е денацификация и демилитаризация Путин2: Целта е предпазване на населението в Украйна от нацистката угроза Путин3: Освобождаване украинците от нацисткия гнет Путин4: Целта е освобождаване на ЛНР и ДНР Путин5: Освобождаване на Донбас и възстановяване на границите от 2014 Путин6: Целта е предотвратяване на трета световна война Путин7: Целта е да приключим с американския гнет веднъж за винаги. Много цели и нито една изпълнена, очаквайте нови още по оритинални цели.

460

Анонимен

преди 2 години

благородно- да избиеш 100-200 хил руснаци и украинци ... ценностната система на КГБ-то куца ...

459

Анонимен

преди 2 години

Украинския народ е разделен. Именно за това се води тази война. Преди години беше на Майдана, сега е в цялата страна.

458

Анонимен

преди 2 години

Явно за много от почитателите на Путин у нас - това е благородно дело да избиеш стотици деца и т.н. , и да прокудиш над 5 милиона човека от домовете им. Нормално човешко същество може ли да се изрази така!!!

457

С пожелания

преди 2 години

тази благородност, която правиш да сполети цялото ти семейство П тин.

456

до Атанас Велмазов

преди 2 години

Велмазов, не можеш да говориш от мое име. Аз също живея в България и не подкрепям путин. Така че, не цяла България го подкрепя. Може да е един човек, това съм аз, което означава, че не цяла България е с промит мозък, за твое сведение.

455

с.т.

преди 2 години

Питам се, това приказки на нормален човек ли са, да не кажа друга, по-силна дума.