188

Solar Power

преди 2 години

До Т.Шак: Минава защото 90% от ресурсите са руски :) Питай защо 30 години спахме и не опитахме диверсификация или дори собствен добив. Ще ти отговоря ! Защото България е пълна с руски шпиони още от 1878-*** които пречат на БЪЛГАРИЯ ! Това много добре е казано още от ЛЕВСКИ и БОТЕВ !

187

Анонимен

преди 2 години

Не ми дреме от какво е разочарован Путин а да спре този сейр с неговата велика армия и тази кърва война с толкова много смърт

186

Анонимен

преди 2 години

И днес ударната група по дезинформация относно Русия надмина себе си !

185

Анонимен

преди 2 години

ХИТЛЕР ДАВА КОМАНДА ЗА ИНВАЗИЯТА В РУСИЯ ПРИ СЪОТНОШЕНИЕ НА СИЛИТЕ 1:3, КОГАТО ПО ВСИЧКИ ВОЕННИ УЧЕБНИЦИ ТРЯБВА ДА ИМАШ ПРЕВЪЗХОДСТВО В ЖИВА СИЛА 3:1, ПОСЛЕ КАТО СЕ РАЗСЪХВА РАБОТАТА ОБВИНЯВА ГЕНЕРАЛИТЕ СИ, КОИТО НАИСТИНА СА БИЛИ КАДЪРНИ И СА БИЛИ ПРОТИВ *** МУ ПСИХАРСКИ РЕШЕНИЯ!

184

Анонимен

преди 2 години

ТОЙ И ХИТЛЕР Е БИЛ РАЗОЧАРОВАН ОТ ПОДЧИНЕНИТЕ СИ - ОЩЕ 1 ПРИЛИКА. ПО -СКОРО Е ПРЕХВЪРЛИЛ ОТГОВОРНОСТТА НА ПОДЧИНЕНИТЕ СИ.

183

пияница мистик

преди 2 години

И защо е разочаровано Пyтитy? Нали "специалната военна операция", която не е война върви по план? :))))))))))

182

питай бе човече ...

преди 2 години

Толкова пари за разузнаване ! Няма смисъл, мен да беше ме питал, щях да му кажа че е безмислена тази воена операция. Загубите ще са много по големи от печалбата и ползите..... Според мен да си вземе Донбас, Крим трябва да е независима Република, Украйна да е независима от НАТО или Русия ..... Да си живеем мирно и щастливо...

181

Ha

преди 2 години

Ако има държава където да има най много предатели то това е Русия.Там са само предатели! От как я има обикновено се ръководи от предатели, поданиците и са предатели, затворите и са пълни с предатели, службите им са пълни с предатели, дори училищата им са пълни с предатели. А какви предатели има в полицията в шпионажа......

180

Анонимен

преди 2 години

Пак евтина пропаганда. :))) Русия претъпка Украйна и е въпрос на време да обяви края на спец. операцията по демилитаризация и денацификация на ОООкрайна.

179

Пропаганда

преди 2 години

Пропаганда пропаганда пропаганда, абзац след абзац. И тва се води медия? Не, *** е.

178

ъЦ

преди 2 години

Гардиън, Таймс..., абе, репортерите на тези издания сигурно присъстват на всички секретни съвещания на МО на РФ и на ФСБ на постояна основа, и разбира се мистър Пу споделя с тях всичко като в тесен семеен кръг!!! -))))

177

Руслямска държава

преди 2 години

Ама моля ви другарко! Аз тихо и кротко си изнасилвах другарчето Украйко и после дойдоха лошите гамени Еско и Сашко и ми го изнизаха изпод хоботчето!!!

176

Таня

преди 2 години

Колкото и да се е самозабравил Путин, какъвто и измислен свят да си е създал, в крайна сметка действителността го удря като парен чук.

175

Запознат

преди 2 години

Руска им работа ,трудно запрягат ама после не можеш да ги спреш,Западът да не бърза да отваря шампанското,войната ще бъде дъъълга

174

Т.Шак

преди 2 години

Да го оставим Путин да се оправя с генералите си, ами да се погледнем нас, че уж Русия е под санкции, а у нас инфлацията двойна! Какво ни интересува нас Украйна, дали Путин само ще я окастри или ще япрегази цялата. Това не е наша работа. По-важното е че тука нафтата вече отдавна мина 3 лв, олиото 5 лв, хлабът 2 лв, а върхът на сладоледа ще е когато започне режимът на тока.

173

Анонимен

преди 2 години

Шойгу къде отиде горкия, казаха, че получил сърдечен удар :))) На мен ми стана ясно, след първите дни на "специализираната военна операция", че ще го гътнат при неуспех, стар сибирско-руски обичай при монголците :))

172

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че Русия си е там, вижда грешките, справя се в движение и продължава напред. Я колко войни са изкарали. Ако това се случи на някоя европейска страна, щяхме да се удавим в сополи.

171

Анонимен

преди 2 години

Колко лесно се манипулират хората обаче. Като в мнимия вирус. Повтаряш им по цял ден, че има смъртоносна заплаха и те вярват и треперят от страх.

170

Анонимен

преди 2 години

Българомразците русофили сега пак ще обясняват, че всичко е пропаганда, а когато най-сетне Путин обяви, че е спечелил войната след като се окупира в източна Украйна ще ликуват в негова чест. Нищо, че Путин като започна войната искаше пълна капитулация на Киев и Зеленски в затвор, както и армията им да се предаде. Но русоробите родоотстъпници това вече отдавна го забравиха и сега ще обясняват как това е била истинската цел на безсмъртния гений на земния рай Русия!

169

Въй въй

преди 2 години

Путин още не е разбрал, че всички на тая земя сме Свързани! Но само Любовта и Добронамереността истински обединяват! Не на безумната война!!!