338

Joko

преди 2 години

"Дължим на обществото нов главен прокурор" ! Не разбрах кое точно общество имате предвид и кой ви го е искал !

337

Анонимен

преди 2 години

Кирето поне за една нощ, но задържа бате и символно си изпълни заканата, а Надка можеше поне да "уволни" Гешев от петък до понеделник, макар и незаконно и невалидно, но поне да блесне и тя!

336

Анонимен

преди 2 години

Вече нещата се обърнаха на фарс и Гешев стана по-симпатичен и се видя, че е по- подготвен и готов за дискусия с грантовите тунеядци.

335

Дон Бастон

преди 2 години

"Надежда Йорданова: Дължим на обществото нов главен прокурор"...може би някой "наш човек", както се изрази шефът ти, лелче...

334

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен-Ех,колко ви е неудобен Гешев ! Защо ли ??? Кой толкова напира да го свалите !? Нищо,че вече 1 година падаме надолу и надолу,хората изнемогват и мръзнат,ама НЕ !- Трябва да свалим Гешев! Нищо,че сте ни обещали по-хубави дни !Лъжата я нямате за нищо ! ОМИТАЙТЕ СЕ ! ПО-СКОРО ! НЕ ВИ ИСКАМЕ !

333

Анонимен

преди 2 години

Време е Продажната Пасмина да си ходи.

332

Анонимен

преди 2 години

Тази ми прилича на Мис Пиги. Вместо да се занимава по цял ден с прокурора да беше свършила нещо полезно. Откъде ги намират такива махленски злобарки, не ми е ясно.

331

Анонимен

преди 2 години

Българите искат дряновица по гърбините ви

330

Един Българин

преди 2 години

Куха позьорка! Срам!

329

анонимен

преди 2 години

Дължите на обществото по-бързо да изчезнете от управлението и още по-бързо да бъдете забравени.

328

Анонимен

преди 2 години

Очевидно дължите нещо на спонсорите, а на обществото дължите да се разкарате щото опротивяхте на професионалната юридическа общност и добре, че са грантовете инак гладни ще си ходите, а Христо няма кой да го запише пак адвокат- няма морални качества и не си плаща членския внос.

327

Анонимен

преди 2 години

Защо бе Наде?Какво ще стане?Ама вие един управител на банка не можете да изберете.Защо?Ами некадърни сте.Почнете от министъръ Петков,после Рашков,Нинова,Лореръ,Сандов и т.н.Да не споменавам "аз съм Наско,просто Наско".Подавайте си оставката и кой откъде е-Канада,САЩ,Израел и някой друг обратно към село.Така или иначе много хора вече се връщат на село защото с бездействието ви докарахте хората до просешка тояга.Влезте в един магазин и ще видите за какво иде реч или заредете гориво с ваши пари.

326

Анонимен

преди 2 години

Тая коалиция, като гледам как ще се разтури заради шеф на БНБ, ако трябва да си сложи главен прокурор какво ли ще стане? То Главния прокурор си е работа на съдебната власт, но щом имат желание да махнат един чрез натиск, най-вероятно си мислят че после ще сложат друг пак чрез натиск. Щото по закон нямат право.

325

Анонимен

преди 2 години

докога ще слушаме от сутрин до вечер почти всеки ден за логореята на тая с Гешев, само гешев й в устата, като го харесва да го взема най-накрая, това да не й е младежка заигравка

324

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 342-Това,какво е завършил се доказва с документи ! ВАЖНОТО Е,ЧЕ НЕГОВАТА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ Е ПОВЕЧЕ ОТ СЪБРАНАТА ЗАЕДНО НА ВСИЧКИ ТЕЗИ,КОИТО ИСКАТ ДА ГО ОМАСКАРЯТ И ДА ГО ИЗГОНЯТ ! ВИНАГИ ГОТОВ ДА ОТГОВОРИ,С АРГУМЕНТИ,БЕЗ НИКАКВО ЗАПЪВАН,Ъ-КАНЕ,МЪ-КАНЕ--ТОВА ПРИ НЕГО ГО НЯМА ! КАКВО ВИ ГОВОРИ?МОЖЕ ЛИ НАДЕЖДА,ХРИСТО,КИРИЛ,АСЕН,ТОШКО ДА СЕ СРАВНЯВАТ С НЕГО ПО ИНТЕЛИГЕНТНОСТ ? А ти,Анонимен 342 се научи да пишеш грамотно,пък тогава съди другите !

323

Анонимен

преди 2 години

Махай се Маст1о Йорданова - нищо не можа да свършиш. Спри се вече с празните ти приказки. инаф

322

анонимен

преди 2 години

Надявам се, че Гешев ще надживее като главен прокурор тая пасмина, наречена правителство!

321

анонимен

преди 2 години

Йорданова, не говорете от името на обществото! С колко процента ДБ влезе в парламента, че да говорите от наше име?! Оставка на цялото правителство!

320

Анонимен

преди 2 години

Никакъв народ не стои зад Гешев!Не лъжете: Гешев си го избраха Боце и Сотир от Филибето, за да защитава ГЕРБ и неговите кражби! Боце го намери като кадър на Магнаурската школа. Този милиционер от 4 г. обучение половината е учил в Държавна сигурност, а другата половина - в Национална полиция! Той няма образование на юрист и Близнашки и Дан.Вълчев да не лъжат, че е завършил Право! Право в Държ.сигурност ли се учи или в Нац.полиция, чиито възпитаници м.г. през юли и септември смляха протестиращите

319

Копейката

преди 2 години

Понеже гледам че питате - плащам в рубли от 50 до 100 рубли на коментар против правителството и Европа. Има и други дето плащат - Боко, ама той плаща в евра. Избери предатеството и вземи моите рубли.