109

Анонимен

преди 2 години

Жалко за руския народ,но сами са си виновни.Огромна територия,слабо населена с много богатства.И вместо целия свят да се моли да е с тях,да изградят демокрация,пазарна икономика те масово тънат в бедност и невежество.Крадят и възхваляват строя си,а децата на богатите са на запад.Където са минали трева не никне.

108

до 179

преди 2 години

Те грабят тоалетни чинии, та компоти ли няма да откраднат?! Това не са ти добре платените "краварчета" професори, както им казваш, с по 300к заплати на година, а момчета с месечен доход има-няма 100лв. наши пари (по новия курс на рублата може и 50 да са).

107

до 179

преди 2 години

Много сте ми забавни снишените бачкаторчета с по 2000лв. заплатки в склада как всеки научен труд, свързан със САЩ, е нещо лошо... Лаборатории там има в мечтите на бедния русофил, като тебе, за жалост. Иначе се вижда научният прогрес на САЩ къде е и къде е този на Русия.

106

Тази мръсна Украйна

преди 2 години

НЯМА място в Европейският съюз нито в НАТО.

105

Анонимен

преди 2 години

Разграбиха краварските лабораторийки, а? То отдавна се говори, че там са провеждани био експерименти. Има заснети видеа с някакви странни същества. Много удобно, защото лесно може да се обясни с радиацията. Никой няма да задава въпроси. Иначе какво има да се разграбва в напуснатия преди 36 години Чернобил? Компотите на 3-те баби и 2-*** дядовци, които още живеят там, в пъла мизерия, между другото.

104

Анонимен

преди 2 години

Разберете и руската "армия" все пак! Това са момчета от село. Нямат перални, нямат тоалетни чинии. Момчета, които нямат дори интернет, да не говорим за смартфони... Малко по-малко грубо реагирайте!

103

Анонимен

преди 2 години

До путинистите окопите са празни вашите другари са ги изкопали отивайте да пазите Чернобил едно добро дело за света да направите

102

Анонимен

преди 2 години

Руската армия копае окопи в най-радиоактивната част на гората. Страшно "Умна" армия. Още малко ако бяха останали в окопите, нямаше никога да се завърнат.

101

Анонимен

преди 2 години

Животни и варвари това дори не знам как да го коментирам за тези ниши същества дори не знаят какво е ядрена централа и да си правиш окопи там

100

Глух Пор

преди 2 години

До 164- Благородните намерения са на Зеленски. Путин къде се слага там

99

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 113 Член на Възраждане - опеределение за фашист и анархист едновременно. Кой пита?

98

Т

преди 2 години

Поредните лъжи, губят украинците война и пак лъжи.Но какво друго да правят това са ги учили от Империята на лъжите.

97

до 162

преди 2 години

Бас държа че и хетеросексуални мъже ще се възбудят от това видео. И движенията му! А и ниския му ръст е положителна черта, Много е опитен и стабилен на високи женки токчета. Явно доста е ходил с такива. Не само за видеото.

96

до 162

преди 2 години

Путин каза, че всичко това правел от благородни намерения.(като избива цивилни)

95

Деменцията

преди 2 години

Построили централата, а сега питали как се управляват съоръженията? Оказва се, че не само руснаците, но и читателите ...не са в ред. Само украинците най-големите умници. Сега остава да видим разграбеното на Одеския талчок и тогава кой ли още ще е лошият.

94

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 155- "Когато пишете джудже Зеленски ли имате предвид" - Зеленски нищо че е по-нисък и от Путин, е Великан. И то многополов Гигант. А и не му мърда Нобелова награда за мир. Въпреки че съсипа Украйна. Че и Оскар за мъжка роля с дамски токчета. Има видео. Много е готино!

93

Анонимен

преди 2 години

Ама само Чернобил ли е разграбен. И къде са тези 170 гвардейци... ( отведени в неизвестна посока) Май се досещаме за съдбата им.

92

Руснака

преди 2 години

Пичове, в раницата си събрах малко графит. Защо светя?

91

ДДРОнег

преди 2 години

руснаци, сър... Само за Българските русофили са велики, но целият свят ги смята за жестоки диваци !!!

90

Анонимен

преди 2 години

Руски ядрени терористи.Хората, които ги подкрепят май нямат много акъл...