249

Анонимен

преди 2 години

България без русофилите щеше да е на нивото на Австрия, може би Швейцария. Но четейки коментарите става пределно ясно защо не можем да отлепим от икономическото дъно на Европа. Матряла верно е калпав!

248

Анонимен

преди 2 години

Всичките Българомразци русофили дето защитават Русия не мога да ви разбера. Ако Турция ни нападне нас Турция ли ще защитавате? Ако след като анексират някаква територия тук и се появят отряди дето да се опитват да си я върнат по всякакъв начин Турците ли ще тачите? Ако след 8г ни нападнат отново заради тия отряди ние ли ще сме виновни, че те са окупирали наша земя? Ей това Българомразците, родоотстъпници русофили сте много просто племе! Дай боже по-скоро да измрете, че да вземем да се оправим!

247

Анонимен

преди 2 години

Някой гледа ли видео клиповете с актьорската игра на Зеленски ? Доста клипчета изкочиха ! За оскар е !!

246

Анонимен

преди 2 години

До АнонименИ като чуе Индия, че Ганяяя не мой си плати тока и нафтата ще му ги подари?)))

245

Българин

преди 2 години

Русия предложи военните да напуснат Мариупол. Зеленски им заповяда да останат, макар да беше ясно, че Русия беше обкръжила града. С това обрече десетки хиляди на смърт. Зеленски - на съд!

244

Анонимен

преди 2 години

Русофили и Русофоби вярата ви в собствената ви глупост доказва колко сте жалки

243

Анонимен

преди 2 години

Зеленски като съобщава убитите, слагали тези от 2014- та насам?А тези, върху които са експериментирали от биолабораторията под Азовсталь?

242

Анонимен

преди 2 години

Всеки който си мисли, че подкрепя правилната страна в тази измислена и добре режисирана война е гениален ***. Война в която такива като вас са жертвите, а тези които подкрепяте стоят на сухо, топло , уютно и си похапват и пийват дърдорейки по разни ТВ-та промивайки мозъчетата ви докато се карате. Този свят ще бъде това, Гениален FPS гейм със залог вашият живот

241

Кифладжията

преди 2 години

Руснаците потвърждават това. По техни изчисления (приблизително) 10к терориста от Азов са гушнали букета. Един път Зелю да е прав.

240

Анонимен

преди 2 години

Граждани снимат минаваща руска бронирана машина (една самотна изгубена) на различни места в селце, дрон проследява движението. Украински войник стреля с гранатомет (без откат, пушек и огън) Всичко се снима от няколко гледни точки даже са взели и клипчето от убития руски войник, който е снимал с телефона МКС но случайно е хванал и точно този велик момент. Веднага всички оскари за режисура, монтаж и идея в украйна

239

Анонимен

преди 2 години

Единствената ти победа зелено човеченце е в добре режисираните пропагандни клипчета. Украински войник влиза в къщата със закачено GoPro на гърдите и стреля по нещо?!?! Безстрашен Украински гражданин не зависимо от военните действия снима това. А междувременно всичко се снима и с Дрон. Всички другжо предават материала на Монтажиста и имаме добър филм от три позоции как смело се стреля по нещо си?!?!

238

Алекс

преди 2 години

Отваря се много работа на трибунала в Хага.Руските фашисти ше си получат възмездието.

237

Анонимен

преди 2 години

Набутали са ни в kлoаката и сега украинците искат да ни донабутат.Накъде повече?Айде няма нужда...стига ни.Тук сме по-зле отколкото след война.Заводите ни сами се разрушиха и паднаха все едно някой бомби е пускал.

236

Анонимен

преди 2 години

Само индивиди родени и живяли в някоя клoaка може да симпатизират на извepга в Кремъл...

235

Анонимен

преди 2 години

Да ти кажа ние май в такова живеем...и вечно сме в криза,от която не излизаме.

234

Клоунът Зеленски

преди 2 години

Зеленски разиграва с фейкове европейските политици като марионетки, а те му се връзват. Но ще дойде време да се позамислят. Със санкциите вредят все повече на собствените си избиратели. Стигна и до нас - вече бензин 95 е почти 3 лева за литър.

233

Т

преди 2 години

Всичко което тоя клоун иска и запада говори са пълни лъжи и манипулации

232

Анонимен

преди 2 години

Само индивиди родени живяли в някоя клoaka може да симпатизират на извepга в Кремъл...

231

!!!

преди 2 години

До Белото знаме дигайНяма как да сключиш мир с диви зверове. Руснаците са избили прекалено много украинци вече, за да има някакъв мир. Мира ще дойде единствено, когато на територията на Украйна не остане нито един жив въоръжен руски гражданин (не казвам руснак, защото те много от украинците са си етнически руснаци).

230

Т

преди 2 години

Нашите медии продължават пропагандата на запада въпреки ,че знаят на къде отиват нещата. Русия ще постигне своето най лошото идва след войната за цяла европа.Колкото повече ЕС се държи със САЩ толкова по болезнено ще бъде за народите на европа.