14

мдам

преди 2 години

Ако не бяхте вие, вече щеше да е готова.

13

Анонимен

преди 2 години

Баце бил такъв онакъв ама щеше да има Хемус и северна България да живне. Дамо оправдания чувам от вас некадърници

12

Е

преди 2 години

Поне започнатите отсечки да завършат?

11

Анонимен

преди 2 години

възможно е, защото вие 10 години ще се занимавате с технически детайли и съдебни дела, а баце караше през просото и им каза да строят, пък после да се съдят. Кое е по-добре вие си преценяйте. За мен лично беше по-добре да имаме магистрала. Така или иначе всички такива глупости са за пари. Съда може да ги отсъди и след 10 години.

10

Момо

преди 2 години

Ние от централна северна България казваме : Остави! И без това цените на горивата станаха жестоки... Да се кефят южняците!

9

eeeh

преди 2 години

От този менистър нищо не можем да чакаме! Проектът за АМ Тракия е готов, а той не го харесвал...... Тези са чисти *** и нищо няма да свършат! Мантинелите си стоят смачкани па АМ Тракия и това е!!! Да се махат тези червени ***!!!

8

Надблюдател

преди 2 години

Ами че то си беше ясно, още когато Радев осъществи преврата, че ще стане така! Да не говорим за ония 490 милиона от сметките на АПИ заделени за Хемус, които Кокорчо прилапа и набута в излишъка, след което потънаха безвъзмездно! От "скъпите" магистрали на Бойко, , вече залагам, че цената която ще заложите ще бъде умножена по...пет!!! И то десет години по-късно! Дотогава Кирчо и Кокорчо ще се са изнесли, и ще оставят друга да плаща сметките след тях! Комунистите това го умеят!

7

Аа защо така

преди 2 години

Е, как, бе. Нали само махахте баце, че краде и всичко започваше да се случва? Сега това не може, онова не е реалистично. Защо така. Май за една година и една дупка не закърпихте, какво остава за слот, какво остава тунел. Не може да измиете и мантинелите на направното от Бойко. Това е голата истина.

6

Чубака

преди 2 години

40 години Тракия не направиха червените ккххммерри! Знаем, че не е реалистично вече, няма нужда да ни казвате даже!

5

Анонимен

преди 2 години

Ако може нищо не правете до есента и като се върне герб да си довърши строителството, а вие организирайте от сега протести за след 3-4 г. и пак ги сваляйте и после пак теглете заемите, но бързо се махайте, че вредите да са по- малко..

4

Анонимен

преди 2 години

Е, как при Борисов всеки един обект, с който се захванеше ставаше в срок и нито веднъж той не каза, че нещо няма да стане?А сега А отборът циври всеки ден по медиите.

3

Анонимен

преди 2 години

Нищо не е реалистично, червени некадърници!Оставка!

2

Анонимен

преди 2 години

Важното е да има безкрайни строежи и безкрайни ремонти.

1

Анонимен

преди 2 години

Измийте поне мантинелите и светлотразителите по тях, баламурници такива, че нощно време, не се вижда нищо на Хемус и е върпос на време да се случи следващата трагедия! В Македония хората си чистят колците и светлотразяването по пътищата. Некадър*ници.