42

Анонимен

преди 2 години

Тези откачалки съвсем взеха на подбив държавата и законите. Ходят разкрачени с разперени ръце, хилейки се катодебили, като слон в стъкларската магазин, из държавата. Онзи инфантил Минчев, шеф на парламента умря от смях, присмивайки се на депутат, докато се изказва. След това ни показа ученическата си библиотека, в обяснително видео. Киро погази конституцията. Ухиленият "аз съм Наско", ни се показа от кабинета си в жалък вид, нямащ нищо общо с поста министър. Привлече вниманието, с простотия.

41

Вьзмутен

преди 2 години

Няма и да се крият - тези дето фалираха банките и распродадоха дьржавата крият ли сеСкоро гледах - кредитната милионерка червеняшка по тв как луксозно си живее в сащ и обесняваше искала да вьрне парите ама закрили банката поради несьстоятелност

40

Анонимен

преди 2 години

Днес взимат още половин милиард лева дълг!

39

Анонимен

преди 2 години

Четворната коалиция докато има милиарди за плячкосване няма да се разпадне. После ще се крият в дубай и сърбия!

38

Пп

преди 2 години

Нека младите видят как гладувахме ние по времето на - жан виденов и костов Как парите се обезценяват ежедневно -нали избраха промяната

37

Емилчо Лаков

преди 2 години

Кирил Петков го бяха споменали поименно в писмото на Байдън миналата година, вижте какво посмешище е САЩ при преследване на интересите си, на колко ракии трябва да си, че да лансираш Киро ?

36

ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ

преди 2 години

ПРЕДИ СЕ ПРЕБОРВАХА С МУТРИТЕ СЕГА СИ ИМАТ ПОЛИТИЧЕСКИ ГРУПИРОВКА ПП ТИЯ НЕ НИ ХАРЕСВАТ- КРАДАТ НА ЕДРО ЗА НАРОДА ЕДИН СРЕДЕН ОТ ТОШИТО И КОАЛИЦИЯ С БУЙНА РАДОСТ

35

Спас

преди 2 години

Това е прекрасно! Колкото по-скоро падне тази вредна за България сбирщина, толкова по-добре за Родината ни!

34

'Парламентът&qu

преди 2 години

Кво стана е Слави!Нема такава държава!Закрихте държавата с Борисов и Петков,викай рапъра да изпее опелото пък ботокса да докара катафалката!За 3 год. ни върнахте в най-мракобесните времена и изсмукахте всичкия живот и спестявания на народа вампири!

33

Новиот морал?

преди 2 години

Това ли е новият морал на променкаджиите? Като няма да е нашият, няма да е и вашият. Но, ако кандисате, ще го обезщетим вашият с едно хубаво постче в световната банка. Да ви имам и промяната. Дори при Бойко не е имало такова кадруване.

32

Паро от Париж

преди 2 години

Време е еничарската аматьорска трупа да си хваща пътя.

31

Анонимен

преди 2 години

Фалити на банки ще има ли като в старото време , чува ли се нещо

30

Анонимен

преди 2 години

Добър си е старият гуверняор на БНБ Радев, няма нужда от нов. Има опит, ерудиран уважаван в света, в бранша.

29

МАФИЯТА НА ВЛАСТ

преди 2 години

БГ НАРОД ПОЛУЧИ СРЕДЕН ПРЪСТ ОТ ТОШИТУ И КОАЛИЦИЯ- 40% ЦЕНИ НА ХРАНИ- ВЕЧЕ СЕ ИЗРАВНИХМЕ ПО ЦЕНИ С ГЕРМАНИЯ КЪДЕТО МИН ЗАПЛАТА Я УВЕЛИЧАВАТ С 25% И МИНАВА 2000ЕВРО ИМАТ И НЕОБЛАГАЕМ МИНИМУМ/ЛОШИ ИКОНОМИСТИ ИМАТ, ЗАЩОТО НАШИТЕ КАЗВАТ НИКАКВО УВЕЛИЧЕНИЕ УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ЗАПЛАТИТЕ НАПРАВИЛО ИНФЛАЦИЯТА/ОТВОРИ KAUFLAND.de- ДАЖЕ НЯКОИ БАЗОВИ ХРАНИ СА ПО НИСКИ ОТ ТУК, КОГАТО МАФИЯТА УПРАВЛЯВА Е ТАКА- СПРАВКА С 1995Г/1997Г КОГАТО ДР ГЕЧЕВ БЕШЕ МИНИСТЪР НА ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИ- МИН ЗАПЛАТА 1.8ДЛ

28

Нинова

преди 2 години

Двама се карат третия печели!Ся ще видите на следващите избори скочибри ококорени как се "извиват" ръце!

27

КриворазбранаПромяна

преди 2 години

Плъхове не могат да извършат промяна в България!Оцелелите дълго ще помнят Петко Промяната и глада по негово време!

26

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Да ви...таковам и разцеплението. Гледайте Каскета да...изринете,това ви е основната задача...иначе всички сте за мустака.

25

ПЕНСИОНЕР

преди 2 години

НЕ СЕ ЛИ ИЗМОРИХТЕ ВЕЧЕ ДА ВИ ЛЪЖАТ ТЕЗИ ИЗМИСЛЕНИ ПОЛИТИЦИ -ПИГМЕИ КОИТО СЕ МИСЛЯТ ЗА ГИГАНТИ В ПОЛИТИКАТА!!!! ДА ИДВА БОЙКО И ДА ОПРАВИ ДЪРЖАВАТА ЧЕ ВЕЧЕ НЕ СЕ ТЪРПИ!!! МЪКА!!!!!!

24

Анонимен

преди 2 години

Устата на тоя *** Гюров е крива, кривеше наляво. Хора с физически дефекти са комплексирани и опасни за всяко упатвление, защото стават лесно зависими.

23

Дядо Йоцо

преди 2 години

Гледа как ще се гласува. И, ***, оставете малко и другите да попишат.