43

Анонимен

преди 2 години

Виждаме зверствата на ,,освободителите,,. Цял свят ги вижда. Сателитни снимки. Масови гробове. Изцапани с детска кръв играчки и битова техника се изпращат до адреси в РФ. Очевидни неща са. В същото време - фейкове за ,бандеровци,азовци,за Зеленски продължават да се фабрикуват. Ясно . Измислен е бил поводът за войната. И спецоперация да е, не е оправдана с нищо. Оказа се,че и Минско съглашение не е имало. Янукович не го е подписал. Агресорът РуSSия трябва да отговаря пред Хага.

42

Анонимен

преди 2 години

Хванали са Зеленски да прави с.ек,с с двама от охраната му. Голяма излагация е станало, защото е закъснял за среща с Макрон. Сега го болял яко *** ,бил разцепен. Скоро Путин ще му го запуши с нещо друго.

41

Росен

преди 2 години

Дано господин Путин натисне червеното копченце над Киев !

40

Анонимен

преди 2 години

Добре си дошъл 71 ... Джендъро тръгнал да плаши с лична разправа ... хаахаххаххаахх

39

Анонимен

преди 2 години

Над 12 000 000 тела открити в Киев ... това е истината. Не вервайте на журналистите ...

38

Анонимен

преди 2 години

Русия ще се съсипе от невежество.

37

Христина

преди 2 години

Пълна подкрепа за братска Русия ! Дано довършат нацистите още тази седмица !

36

Бай Иван 2

преди 2 години

Егати войната ! 1200 тела на цивилни! Жалко за жертвите , но на война като на война. Ам ате не бяха ли тези дето в началто гордо се снимаха как подхотвят кокйтейли " ***"?Я направете справка със жертввите в Сирия ? Щ е раберете разликата.

35

Атанас Велмазов

преди 2 години

ПЪЛНА И КАТЕГОРИЧНА ПОДКРЕПА ЗА ГОСПОДИН ПУТИН И БРАТСКА РУСИЯ ! ОПЕРАЦИЯТА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ ДО ЕЛИМИНИРАНЕТО И НА ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНСКИ НАЦИСТ !!! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ВАС ГОСПОДИН ПУТИН ! БЪДЕТЕ ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН !

34

Анонимен

преди 2 години

А около 50 000 убити мирни жители и деца от Донецк, Луганск, както и доста убити украинци, не ги ли виждахте през послените осем години?

33

Келещ

преди 2 години

До Явно -- Явно имаш неповече от 2 гънки в мозъка и не си ходил в казарма, а си гледал само някви тъппи американски филмчета за войната и си мислиш че така стават тия работи

32

Анонимен

преди 2 години

Съгласни сме руснаците да стоят в родината си, да гладуват и мизерстват и да работят за Путин в заводите и на полето. Работа, работа, работа. Война, война, война, Глад, глад, глад.

31

Анонимен

преди 2 години

Путин печели Оскар за филма "Войната в Украйна". Как е заснел това великолепно шоу, реалистично, истинска кръв и трупове, истински специални ефекти, взривяващи се истински танкове. Великолепно.

30

До Анонимен 51 ...

преди 2 години

Лекарствата идват от Китай .. Суровините от Русия .. Дали наистина мислиш, че заради един "анцуг" ... Руснаците ще се откажат от своята родина ..

29

Анонимен

преди 2 години

Това е гладиаторско шоу. Омръзна ни от фалшиви холивудски бози. Гледаме истинско шоу, като истински римляни. Аве, Путине.

28

Анонимен

преди 2 години

Адидас ще победи Путин. Руснакът ще предаде Путин за един анцуг Адидас.

27

До Анонимен До Явно

преди 2 години

Явно .. Ми се струва, че Путин е много ларж .. В тая операция ... И не иска да закача мирно население ... Както казах и преди, аз лично бих затрил всички укро-нацисти до 9-то коляно ... Но явно Русия не ще да има "collateral damage" ... Така че тия фейкове с избито мирно население ... Ми минават .. Знаеш къде ..

26

Анонимен

преди 2 години

Много весело шоу направи Путин. Запада прави фалшиви фейкове в Холивуд, а Путин прави истинско шоу с кръв, стрелба, трупове, истински разрушения и бомби. Това е истински човек. Путин направи екшън, хорор, трилър, ужаси. По-евтино излиза за руснака да прави истински филми.

25

Анонимен

преди 2 години

Руснаците ще гласуват на референдум: Кого избирате - Адидас или Путин?

24

Анонимен

преди 2 години

Руснаците дояждат последните стоки от складовете и ще се вдигнат на гладни и мръсни бунтове. Последните лекарства свършват, руснаците ще прежалят дори Путин заради анцуг Адидас и качествен сaпун.