111

Анонимен

преди 2 години

Това недоразумение кандидадът на ПП, на който хората така и не запомниха името, обърка цялата процедура. Напълно ненужно се натресе в последния момент със съмнителните си квалификации и създаде разделение. След като направи целия цирк с клеветите, сега се оттеглял насред провалената процедура. ПП като партия още много имат да учат.

110

Анонимен

преди 2 години

Тошко одеве каза, че Киро и Кокорко са рекетьори.

109

Анонимен

преди 2 години

Вреден самозабравил се човек! Най-добре си подавайте оставките всички и да ви няма! Само грабежи и лъжи! Просто вземете и банката и да срутите държавата

108

Аз промяната

преди 2 години

ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТОВКА НЕЗАБАВНО ПО НЕОТЛОЖНОСТ НАПРАВИХТЕ БЪЛГАРИЯ БЛАТО ГРАБИТЕЛИ МАНИПУЛАТОРИ ОСТАВКА И РЕВИЗИЯ КАТО СЕ ЗАПОЧНЕ ОЩЕ ОТ СЛУЖЕБНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА ДА СЕ ВИДИ ДО ДНЕС КОИ СА ХАРЧИЛИ И КЪДЕ СА МИЛИАРДИТЕ ГЕШЕВ КЪДЕ СИ

107

Румен от Слатина

преди 2 години

До112. Е ти какво искаш да пристигнат фирмите , а корупцията да си стой. !

106

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ-СДС-ДПС-Възраждане-БСП-ИТН това са вашите мутри и партии на статуквото, вече виждаме реалността. България никога няма да се оправи с политиците от тези партии. Преди всички важни промени се вижда дестабилизиране и умишлени скандали за да се пречи, манипулации, лъжи и откровени слагачи. Президента е още един Кремълски послушковец

105

Анонимен

преди 2 години

Кире къде са 600+ фирми от целия свят с интерес за инвестиции в България????! Или си мислиш че забравихме големите обещания? Ел коли щяхме да строим? Или връщането на Божков ти е цел номеро уно? Платен предател си ти да знаеш!!!!!!

104

Анонимен

преди 2 години

А защо Гюров като говори си криви устата наляво?

103

Анонимен

преди 2 години

Червени убитаци, не намесвайте Борисов, зашото по-корумпирано от вашето правителство не е имало за последните 100 години дори!

102

аха

преди 2 години

червените драскачи се изпокриха, май и те разбраха за какви мас-кари са гласували

101

Живко от Варна

преди 2 години

Драги хора аз кога ще живея добре ?

100

Само толкова ли?

преди 2 години

Аз пък мислех, че ти е вдигнал заплатата с 500%?

99

Анонимен

преди 2 години

До aa1830 Те това е големия въпрос!

98

Измамници

преди 2 години

Факт е, че коалицията на пикаещите на Орлов мост мост могат да изкарат единствено кандидати, които са с присъди за измама и фалшиви дипломи, защото самия Асен Василев е осъждан ефективно за измама, Кирил Петков е с фалшива диплома!

97

Анонимен

преди 2 години

Кирил не е наред! Без да коментирам дипломите му, Гюров се гримира повече от жена! Фон дьо тен, филъри и този ще е шеф на БНБ?! Гей партия ли е това?!

96

Пуржо

преди 2 години

Инфлацията се бори като се изтрие стойността на парите. Потреблението спада и пазара се нормализира. Друг начин няма. Не знам защо се бавят. Шеф на БНБ трябва да е човек, който ще води тази политика.

95

извод

преди 2 години

лапешка работа!

94

НЕ НА ИНФЛАЦИЯТА..!!

преди 2 години

В ГЕРМАНИЯ - ИНФЛАЦИЯТА =6.5%.........В БЪЛГАРИЯ - ИНФЛАЦИЯТА=40%.........КРАДАТ НИ ЗАПЛАТИТЕ И СПЕСТЯВАНИЯТА, БРАТЯ БЪЛГАРИ.....ТОВА Е ПРОМЯНАТА ..

93

Бойко Борисов

преди 2 години

Перфектния кабинет е Ръбъла, Влади Щедрия, ***-то известна и като "цинковата кофа", тутраканската парясница, оная с новия нос, дет в лицето е кат самосвал, турската пиянка и АЗ начело. А зад мен дуганя с боздуганя, а съм мръднал а ми го е намърдал. Перфект комбинация, сто по сто.

92

aa1830

преди 2 години

Кире, като имаш притеснения от биографията на Каримански, защо си му предложил пост бг представител в Световната банка?