41

СМЕХ...ЕЙ..СМЕХ

преди 2 години

Ами разтури коалицията бе Слави , щом не ти искат човека за БНБ!...СЛЕДВАЩАТА ПАРТИЯ Е ГЕРБ ---ПОДРЕД!!!!...ТЪКМО НЕМА ДА ХОДИМЕ НА ИЗБОРИ.....ха,ха,хааааааа...КЪВ Е ПРОБЛЕМА...??!

40

Анонимен

преди 2 години

само така дон Чалгаре, с чалгата напред, възпей техния кандидат и ще се откажат, а и като се обеденим с Македония, Каримански е по приемлив за тях! Който е против Каримански е против дон Чалгаре

39

Подкрепям

преди 2 години

Що да не го изберат човека? Малко мошенник ми се вижда ама:Премиера *** с гражданство; Финансовия съден за кражба на инт. собственостШефът на НАП си продал фирмите на социално слаб и не плаща данъци. Сега един повече, голяма работа

38

Ъъъъъ

преди 2 години

То Никето Василев и Шнорхела бяха добри, ама Славчо клекна

37

Чалгар

преди 2 години

Мъка, мъка, мъка........

36

Анонимен

преди 2 години

Специалиста по всичко се изака от диванчето по анцунг!

35

О, божкее

преди 2 години

Достоен като кого бе, славчо? Като пепи илиев? Хора, вижте този поглед! Докато управлението на тази държава зависи от него, какво може да очаквате. Явно е решил да разтурва калицията. И фиксацията пак е от негова страна. Ама миналата ги беше спечелил, а сега си с 9%. С какви очи държиш да имаш шеф на БНБ, да го предлагаш, оттегляш и т.н . Външната ти министърка ли е успешна? Не. Спортният ти министър ли. Не. Леличката не знае къде е попаднала, а онзи се изпокара със всички. Та, откъде накъде?

34

Lina

преди 2 години

Време е за пролетно почистване. Нямаме нужда от Дпс 2 на сЛавка. И дпс 1 не искаме, но вече няма как. Старците от дс в памперси ги създадоха, ще ги надживеят. Ето и отрочето на 1 от тях е в дпс - шишан. Поне от тези, от които можем да се отървем. Да го направим . Избори и славката- вън.

33

Майора

преди 2 години

Абе Слави , що не си гледаш здравето? Не ноже личния ти финансист и управляващ ошфорните ти сметки и участващ във фалита на банка , да бъде избран за шеф на БНБ! Явно прословутата ви промяна е подмяна , но за избор на нов шеф не е шега работа! Нито Каримански , нито Гюров стават за тази работа!

32

Пипи

преди 2 години

Слави, много си зле. Гледай си здравето, с политиката не ти се отдава.

31

И ще си паднала

преди 2 години

Описание: ВЗЕМАНЕ, КОЕТО "ФУЛМЪР ЕНТЪРТЕЙНМЪНТ" ООД, САЩ, ИМА КЪМ "СЕДЕМ-ОСМИ"АД, ПРОИЗТИЧАЩО ОТ ДОГОВОР ЗА ЦЕСИЯ, СКЛЮЧЕН МЕЖДУ "ФУЛМЪР ЕНТЪРТЕЙНМЪНТ" ООД И "ФУЛМЪР ТРЕЙД ЛИНКС"ЛЛС, С АДРЕС НА УПРАВЛЕНИЕ: ЩАТ ДЕЛАУЕР, АПАРТАМЕНТ 300А, ГРИНВИЛ КРОСИНГ 2, 4001 КЕНЕТ ПАЙК,П.К.4477. УИЛМИНГТЪН, ОКРЪГ НЮ КАСЪЛ, ДЕЛАУЕР 19807-0477.Стойност: 11733603 лв.

30

Анонимен

преди 2 години

Ако имаше закони Калимански изобщо нямаше да стигне да го предложат за тоди пост. Най-много, като отряден в Софийският централен. Ако имаше закони де.

29

Анонимен

преди 2 години

Той и Асан е измамник, пък е финансов министър.

28

...

преди 2 години

Стига си плашил децата,бе...

27

ТОШКО АФРИКАНЧЕТО

преди 2 години

ПАРИТЕ , АСФАЛТА , ЕНЕРГЕТИКАТА И ДРУГИТЕ ДАЛАВЕРИ ТРЯБВА ДА СА ПРИ СЛАВЧО. ИНАЧЕ НЯМА ПРАВИТЕЛСТВО. НИЕ СМЕ ЯСНИ. ТУК СМЕ ЗА ПАРИ А НЕ ЧАЛГА ДА ВИ ЗЯПАМЕ.

26

Анонимен

преди 2 години

Слафчо се е разбрал с буци за банката.А на бас,да пукна ако лъжа!Затова борбата е до дупка.

25

ЧалгаПитек

преди 2 години

Шефе, ко става? 1. Мажоритарен вот; 2. Един лев субсидии ;2. 120 депутати; 3. АЕЦ белене; 4. МАКЕДОНСКИЯ КОСМОНАВТМНОГО ЛЪЖЕШ БЕ СЛАВЧО

24

Анонимен

преди 2 години

Банкерът не трябва да е политик,но за съжаление парата рани борбата...

23

Анонимен

преди 2 години

Ти куц кон първо излез от кафеза, после обясни за офшорката ти в щата Делауеър, и тогава говори за закони. Наркоман пробит продажен

22

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се забрани със закон ,каквото й да е официално изявление на действащи политици през Социалните мрежи !!Това е признак на Страх и самоконтрол пред обществото !