24

Анонимен

преди 2 години

русата,буквално руската жена е Митрофанова,а Франция ще гледа своя интерес още повече, едва ли ще тръгне за Балканите да се тюхка

23

Анонимен

преди 2 години

Макарончо не направи нищо, освен да пребива по протестите собствения си народ. Наложи спорни реформи, които не сработиха и освен това раздели френското общество. След това се покри и се направи на света вода... Той дойде на власт с обещанията за борба с корупцията и хвалебствия, че е завършил Харвард в САЩ. Работил за големи корпорации по света. Сещайте се за един друг хубавец като него. На балканите са трима - България, Македония и Гърция. САЩ ни завладяха през парадния вход!!!

22

3

преди 2 години

Естествено че тролчетата тука искат да спечели ковврата на Путтлер, не че им пука иначе за Франция или знаят нещо за тая държава

21

Анонимен

преди 2 години

Мосю Макрон е политическо джудже, безгръбначен политик. Няма място начело на велика държава като Франция, където в момента радикалния ислям си има държава е държавата.

20

.

преди 2 години

Ако на французите им е останал малко акъл ще изберат Льо Пен инак това за тях ще е краят!

19

Анонимен

преди 2 години

Марин льо Пен е истински достоен европейски политик. Ще спаси Франция от лапите на *** либерастите. Въведе ли се ред във Франция ще се въведе ред в ЕС. От това държави, от типа на колониалните територии като България ще спечелят! Ще имаме шанса да отлепим от дъното!!!

18

Нормалност = win

преди 2 години

бутнаха Пакистан, обаче ще загубят Франция, гледайте сега шоуто

17

В. Путин

преди 2 години

Макарон. Отивай да мажеш баба ти с Бестифлекс, жълтата опаковка !

16

Ъ!

преди 2 години

Успее ли да спечели Льо Пен, политиката в ЕС коренно ще се промени. Баболюб беше удобен и за англичани и за американнци. Спомнете си за номера който му погодиха с подводниците - реакцията беше абсолютно беззъба. Льо Пен определено ще води национална политика, така както трябва да бъде.

15

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Единственно решение за Франция е Анархия. Под последното разбирайте и военен преврат. Болшинството от Французите няма да гласуват,защото никой не изразява тяхната воля от времето на революцията...еврейската революция,която съсипа етническите Гали. Проблемът е,че и настоящите претенденти за Короната също са с еврейска кръв. Поне днес мастурбацията е единственно решение. Аз съм за Анархия във Франция. Клин клин избива !

14

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Този път Макрон ще засмуче...въздух. Жълтите...жилетки,които бяха бити безпощадно по негова...заповед,по площадите на Париж и другите големи градове,няма да му простят.

13

Анонимен

преди 2 години

Марин Излюпен няма шанс.Хоратаобичат Макарони!

12

Споко

преди 2 години

Разбирачи! Накрая Путин ще бъде избран с 82%. Французите го харесват.

11

Слава Кокаина

преди 2 години

Дано спечели Льо Пен. Тогава вече фашистите ще затвърдят официално господството си в световен мащаб.

10

Анонимен

преди 2 години

Ако кандидат-президент лъже избирателите, то от него няма да се стане добър президент. А ако не лъже, то няма да стане президент.

9

Анонимен

преди 2 години

Ако изборите не можеха да се манипулират, щяха да ги забранят. Засега кпйтп плаща , той поръчва музиката и дърпа конците на парцалените кукли / "лидери".

8

баба мара

преди 2 години

смяна на властта макрон се оля вече да видим марин какво ще направи

7

Анонимен

преди 2 години

Марин Льо Пен имала спонсори от руски банки или нещо такова.. както и да е- искам само да напиша, че сега ще ги делят на кой подкрепя Русия и Путин и кой подкрепя наркомана Зеленски и Слава Кокаине.

6

мда

преди 2 години

Французите мразят Макрон, но ми се струва че ще нагласят изборите в негова полза.

5

Анонимен

преди 2 години

Анализаторите от Франция твърдят, че ще има балотаж и двамата ще се изправят един срещу друг в битка за поста следващата неделя. Това ще бъде дежавю от 2017 когато двамата се бориха за президент на Франция.