210

Анонимен

преди 2 години

майка и татко цял живот работеха и плащаха данъци и сега са на 78 и 83 г...и двамата с увреждания но се кътерят всеки ден до 3тият етаж и получават по 380 лева пенсия..а на тез изрот-чета им даваме по 40 на ден ... Слава на САЩ ... Слава на капитализма и соцялното равноправие... абе тоя Кличко некой прие ли го и него че не го виждам със шмайзер на последък да се снима в БиБиСи

209

КИКИ

преди 2 години

Е укрите нали искаха ЕС ето им ЕС в целия блясък ако нямат пари или не са третополови никой не ги ще!

208

тя

преди 2 години

Аз казах ли ви ,че украинците са кофти народ !

207

тя

преди 2 години

Настаниха ги по морено в лукс хогели с хранене сутрин, обед ,вечер срещу 40 лева от държавата ! Само спането за една нощувка е 100 лева , еее всички "бежанци " искат тези условия ! Защо при тази огромна територия на Украйна не се настаняват там където няма воени действия , а идват в Европа ?

206

Анонимен

преди 2 години

Как може стая с тоалетната вътре в нея , разположена на 4 крачки от леглото , да я наричате приемливи условия и дори лукс ! Вие в обори ли живеете ? Не искам да си помисля какво ще се случи с психиката ви , ако видите някога истински лукс. Какви туристи са ходили на това място (къща за гости) и са се съгласявали да се настанят там ? Такава стая е мизерия. Тези , които обяснявате , че не е и считате това за нормални условия - мечта за български семейства , наистина в какво живеете ?

205

БГ

преди 2 години

Ами те и колко българи избягаха от лошите ни условия.

204

Анонимен

преди 2 години

Тези стаи са за ползване ден- два. Няма как да живееш в таван с перде за отделяне на тоалетна от стая, където спиш, готвиш и се храниш. Стръмните стъпала не са подходящи за човек в неравностойно положение.

203

Бако

преди 2 години

По морето вече е препълнено с украинки без мъже. Ужас!

202

От хората

преди 2 години

Докато е време трябва да бъдат натирени. Излиза,че са с повече права от гражданите на приемащата ги страна.Срам.

201

инсп.Варимезов

преди 2 години

Това е само начолото, дами и господа !Ще видите какво ще стане у нас, като дойдат онезивъоръжени бандеровци и главорези . . .мъжете им !Да не мислите, че както ги "каканиже" тази сврака Гьоков, ще започнат да работят на ПРЕХВАЛЕНАТА му минимална заплата от 710 лева !Не, ами ще почнат тогава едни отвличания, кражби и грабежи посред, "бел" ден . . .

200

Ани

преди 2 години

Така е, като си отворихме хотелите, всички очакват вече точно това, все едно са на курорт, а не бягат от война. Поляци и румънци отвориха зали и салони, а ние хотели,хак ни е, още повече ще се оплакват и на главите ще ни се качат

199

Напомняне

преди 2 години

Това е началото, ще има и още оплаквания. Тези се имат едва ли не за господари на положението . Като гледам и слушам, как вече много хора от Варна се оплакват от тях, скоро ще има ново разместване. Това не искали, онова им било малко, че стигат и до наглостта, да искат без пари храна от магазините. За справка питайте варненските полицаи!

198

Анонимен

преди 2 години

Да напускат България. Много българи живеят в мизерия. Щяха да са доволни,ако живеят при подобни условия. Настанете нуждаещи се български семейства. 98198

197

Анонимен

преди 2 години

Да бягат и никога да не се връщат.

196

преди 2 години

Леглото до душа...ако мине номера...

195

Не пукиста

преди 2 години

Реално трябва да се държим като Сърбия . Как става за Сирийци да им правят палаткови лагери а за Украинци в лукс хотели . Нека отидат във Турция или Чехия и да видим как ще ги посрещнат .Аз съм против войната и убийства на хора но това е лудост на претенцийте от хора бягащи от война.

194

Укропитеци

преди 2 години

До Бат Пешо. Е каква да сме начело с ПРОСТо киро? А и оня с изветрелия мозък бившия пилот Ал Бънди.

193

Анонимен

преди 2 години

защо тези бежанци да са повече от афганите и сирииците , да освобождават казарми и да ги настаняват я сиктир

192

Анонимен

преди 2 години

човекът има къща за гости на село , покзават и парното и баните , не ги удовлетворява , искат варна бургас да си ходят

191

Жоро

преди 2 години

Нагли нагли и неблагодарни!!!