266

смех

преди 2 години

по оценка на разузнаването на сащ в ирак 2003 година имаше ядрено оръжие, посе се оказа че са се объркали

265

Анонимен

преди 2 години

Сигурно, за тва квuчат на умрeло всеки ден за повече помощ

264

да видим сметката

преди 2 години

руснаците са изгубили 15.000 войника (според западните пристрастни медии). украйна изгуби цялото азовско море и 250 км морска ивица там, както и 700 км от черно море (не броим крим). остава им само одеска област с по-малко от 300 км морска ивица, ако и това падне, тази държава е обречена на вечна бедност и да е зависима от всички съседи с морски достъп. не забравяйте икономическите аспекти на загубите. отделно, в завзетия азов са 1/5 от световния литий и 1/4 от европейските залежи на газ.

263

Анонимен

преди 2 години

провинциално градче мариупол, по-голямо от пловдив, с 2000 натовски офицери военни инструктори и с преобладаващо руско население. няма как да го превземеш, рискувайки живота на своите. затова и се бави. принципно съм против нашествието на путин, но пропагандата вече се изврати съвсем. нали ви е ясно, че както руската армия е разбита, както изнасилват баби, ядат деца, молят се за живота си, изведнъж руснаците ще спечелят войната и всички пишман медии ще се чудят какво да лъжат после?

262

1351 жертви

преди 2 години

Загубила е под 1 %

261

Анонимен

преди 2 години

Хахаха,А тоя кравар да каже нещо и за стотиците милиарди,които пентагонът наля във военната инфраструктура на Украйна,та да я ползва за атака срещу Русия.Злите езици говорят,че всичко там е остъклено от руснаците на 100%.

260

Теди

преди 2 години

Тук пишат разница русофилчета с циментирани глави, Путин е техен всерусийского гусудар,русия е тяхна родина, България е нищо за тях,обаче не отиват в русия да търсят работа,ако се наложи и те ще отидат да работят в германия ,ако се наложи,с и харесват западните технологии като интернетът,да чаткат неграмотни измислици за путиновата орда където сега 1 евро се купува за 200 рубли на черно

259

мдааа

преди 2 години

Чудили се Сащ кога да нападнат Русия, и решили да питат другите страни. Питали Франция: - Кога е най-добре да нападнем Русия? - Само не през зимата... отговорили франките!!! Попитали и Германия... - Само не през лятото ,,, отговорили немците!!! Попитали Китай: А те моментално отговорили... - Точно сега е момента... !!!- И защо точно сега?А китайците казали: - Руснаците сега строят 2 газопровода през Сибир, строят също така 3 АЕЦ, разширяват железопътният транспорт в Тайгата, И МНОГО ИМ ТРЯБВАТ ВОЕННОПЛЕННИЦИ.

258

Анонимен

преди 2 години

Малко са! Още поне 75-80% трябва да загубят. Който нож вади, от нож умира! Каквото са дирили това да намерят!

257

Анонимен

преди 2 години

Брей, че то още 4 месеца и армия нема остане. А как са новините за Украйна, там увеличават ли се?

256

Анонимен

преди 2 години

Може да е загубила ама и Украйна и Нато загубиха цели градове бяха сринати и прочистени. Сега ше седят и чакат Русия ако ги нападне но няма да могат да работят друго.

255

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Много пък знаеш, бе!

254

Анонимен

преди 2 години

Нормално е да са загубили толкова проценти,ама путиня воюва срещу целия свят.

253

xoxo

преди 2 години

Защо беше изтрит коментара ми?Вътре нямаше никакви обиди,просто фактическа информация за бройката на руската армия като цяло и бройката на специалната им операция в Украйна.Това са цифри от yикипедия,защо са изтрити?

252

идно на ум

преди 2 години

Преди САЩ и Русия решаваха нещата между себе си на тъмно, а за пред хората си отправяха нападки. Този мит беше тотално разбит 2012 г когато на международна конференция Путин и Обама обсъждаха нещо през почивката и някой включи микрофоните. Всички чуха как Обама казва: "Сега идват избори и за пред избирателите трябва малко по-остър език. Но след изборите ще се разберем."Сега ще видим как ще се разберат, въпреки че изглежда че Демократите се чустват излъгани за нещо.

251

Анонимен

преди 2 години

САЩ -Русия, задкулисни договорки.САЩ-Русия, един дол дренки.

250

До 271 За недочели

преди 2 години

Малко ли са?От 200хилядна групировка това прави 30-40хил. че са изведени от строя убити ранени с психични отклонения и отказ да воюват!Отсреща стоят мотивирани почти 500хиляди готови да защитават Родината си.Както България през Сръбско-българската война с капитаните начело на Армията стана Държава така сега с тази война Украйна се появи на картата като Самостоятелна Достойна Държава не търпяща окупация.За сведение на 279Анонимен инструктори в НАТО са сержантския корпус те воюват не полковниците!

249

Анонимен

преди 2 години

путин е силен само срещу малки противници,като Грузия,Молдова и да потуши някой бунт в окупираните държави насила вкарани в руската федерация !

248

Нищо ново

преди 2 години

*** все искат някой да ги напада и все не им се получава, накрая винаги нападат те своите съседи - от страх да не бъдат нападнати !

247

Анонимен

преди 2 години

Бойците и инструкторите им са под Азовстал заедно с натовските полковници и генерали затова се опитват да ги евукурират 5 въртелета са унищожени запад си мълчат и гледат да отвлекат вниманието на руснаците да си спасят офицкрите.рус каза сложете си оръжието и спасете си живота.а наемниците никиква пощада - ако си признаят злодеянита ще ги съдят- те не искат