68

Анонимен

преди 2 години

Хе, хе, хе, Браво Вучи, пич си, а ще бъдеш по-секси, ако предоставиш на украйнците 8 те МиГ-29 където Путин ти ги подари.

67

Ттт

преди 2 години

Нали вукич беше пич!!!

66

SWAN

преди 2 години

Ха, Ха, и Сърбия я oправиха местните eничерчета :))))))))))))))) Ще се сетят скоро мaймунитe, че всички ложи се управляват от едно и също място...

65

Най накрая

преди 2 години

До НеочакваноМного ясно никой не иска вече да има нищо пияните ватенки.Най голямата армия в света затъна в украйнската кал и така 1 месец яде бой по всички показатели.От тук нататък никой няма да я взима на сериозно Руската армия.Браво та Путин за няколко месеца разсипа държава която лошия запад не успя.

64

Анонимен

преди 2 години

За Вучич изборите отминаха спечели с над 60% нов 5 годишен мандат. Дреме му за русофилите които са 80% от сърбежите, важно е да се натегне на запада. Нищо ново сърбите винаги са били и тако и овако. Сега виждат, че Русия е бита карта и бият шута.

63

Неочаквано

преди 2 години

Смятай до къде затъна Раша (уж да освободи Украйна от нацисти)щом най верните сръбски кученца на Путин си отказват от него=

62

Анонимен

преди 2 години

Все тая, по-важното е Русия сега отстранена ли е от съвета или и за това е имало вето?

61

Анонимен

преди 2 години

Представителят им се е объркал, сърбите са си путинофили по рождение.

60

Анонимен

преди 2 години

Видеха от къде дуе ветеро и обърнаха бузки.

59

Айде, айде!

преди 2 години

Когато Сърбия отказва да налага санкции на Русия - "Браво на Сърбия, те са наши братя православни, не са васали на САЩ!" А сега когато същата тази Сърбия иска отстраняването на Русия, "Сърбите са двулични, сърбите са интересчии, сърбите са лоши!" Вие сте двуличниците! Тези които пишете тук небивалици!

58

Анонимен

преди 2 години

Нещо са се объркали сръбите. Не знаят ли че техния лидер Вучич целува краката на ***?

57

JIVELA SRBIJA!

преди 2 години

Браво на Сърбия! След векове войни и раздор, вече сме приятели с нашите комшии. Сърбия си гледа личния интерес. Сърбия е независима държава, както е била Югославия.Не членува нито в НАТО, нито в руски военни блокове срещу НАТО.Но това не означава, че Сърбия няма да гледа собствения си интерес, заради разпадащата се Руска империя. Това че Сърбия не е с НАТО не означава автоматично че е съюзник на Русия! Впрочем, подобен намек дойде и от официален Китай!

56

ама

преди 2 години

Сърбите са интересчии и двуличници

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56Ако си чел българската история, сърбетата винаги са ни нападали в гръб и винаги са яли бой за това, били сме ги винаги, без изключение :))

54

Анонимен

преди 2 години

Ти го храниш, оно най-неочаквано ти забива нож в гърба... Нямам думи!

53

Анонимен

преди 2 години

Бе направете едно ръководство как се перат *** на - 38, не бъдете жестоки

52

Анонимен

преди 2 години

До руски дипломат 52Браво, иронията е супер :) Сърбите и русофили, значи пещерняци и европейци........хахахаха :))) Сърбите винаги са се чувствали обременени от нас, нали ни беха васали векове наред, даже отказват да пишат на кирилица, че е свързват с нас :)))

51

Анонимен

преди 2 години

Сърбите много добре се ориентират. Видяха че Мордор отива в канала и се закачиха там където няма да бъдат потвлечени и те.

50

руски дипломат

преди 2 години

Пратиха ме в Сибир. Моля дайте ръководство за палене на огън на - 40?!?

49

Заради гнома...

преди 2 години

Що млади момчета си отидоха ,семействата им останаха без синове ,младежи по на18--20г още не видяли нищо от живота бяха изпратени да се бият не във своята държава ,а във друга !Заради гнома измря много народ ,цели градове бяха унищожени дано проклятието на нещастниците го застигне възможно най-скоро !