149

Анонимен

преди 2 години

Путин ще и изравни с земята Мариупол, и няма да може да се разбере кой спи под земята дали натовски сили или азовци тежко и горко на всеки там ще стане като в чечения.

148

Кики

преди 2 години

При създалата се ситуация следващата седмица ще е най унизителната в руската военна история.Ако Украйнската армия разполагаше с идентични оръжия матушка отдавна щеше да е разгромена.Сега ще стане по бавно но пък по тържествено.Слава на геройте , слава на Украйна.

147

Когато чета коментар

преди 2 години

в стил "Асен Халачев Иванов", се питам - Тия хора не са ли чували за БРИКС? Това е съюз между Бразилия, Русия, Индия, Китай и Южна Африка. Сумарно имат половината население от общото на планетата, покриват 1/3 от сушата и имат огромен потенциал за развитие. С премахването на долара са способни да създадат нов вид икономически отношения, от които ще зависи бъдещето на планетата. Разберете, че света не се изчерпва с ЕС и САЩ. Звучите нелепо с такива коментари. Спрете се, за ваше добро е.

146

Анонимен

преди 2 години

До *** скоро ще стане!

145

Пенсионер

преди 2 години

Интересно ми е кои натовски генерали се крият в Мариупол??? Съвсем скоро ще стане ясно......

144

Анонимен

преди 2 години

Аз пък четох ,че още в края на февруари руснаците били превзели Киев. Лукашенко каза - Операцията ще трае 4 , най-много 5 дена.

143

Анонимен

преди 2 години

Нищо няма да решат следващшите седмици. В Източна Украйна от 2014 г. се води война.

142

Мунчо

преди 2 години

Вчера четох някъде, че украинците вече били превзели Москва. Вярно ли е?

141

Асен Халачев Иванов

преди 2 години

Да разпалиш война в 21 век е акт на държавен тероризъм и нещастната руска държавица ще плаща дълго и ще помни дълго!. Излизане от блатото, в което сама се натиква едва ли ще има ! Нещата отиват към тотален банкрут! Дори и Сърбия гласува против тях в ООН, това е много ясен знак.

140

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Все повече се убеждавам, че Хитлер беше прав.

139

Анонимен

преди 2 години

Вече разбрахме че руска армия няма. Тов са някакви рандом олиг.офрени натъпкани в танкове

138

Да се чуди човек...

преди 2 години

как въобще се води тази война още, при толкова много безплатни експертни предложения от хиляди "генерали" и "военни експерти" по цял интернет? Дори уличните кучета у нас са добре осведомени за следващия ход от събитията. Някак си обаче, украинските граждани пак не се в течение и пак попадат под обстрел. Тоя дето се прави на президент, защо не свежда информация до гражданите си след като по думи на неговия говорител, Арестович, е "най-осведомения човек в Украйна"? Освен да шмърка, друго може ли?

137

Дедо Либен

преди 2 години

След войната в Украйна НЯМА ДА МОГАТ ДА СЕ САДЯТ ДОРИ И КОМПИРЕ - само магарешки бодили и змийско грезде ще расте заради американците !!!!

136

...

преди 2 години

Руската армия я чака същия разгром като край Киев. Там няма да могат и да безчинстват, защото много от хората там са руско говорещи, а посегнат ли им руснаците ще обесят ботокса с краката на горе като Мусолини.

135

Българин

преди 2 години

Z

134

До 153 Украйна

преди 2 години

Аха ,но това си е само твое мнение, което нито е атиално нито меродавен за милиони хора.

133

Анонимен

преди 2 години

Украинската артилерия треба да стреля по руски градове а ако не могат да викат на чичо Сам с Б-52 да направи един килим до масква и да мирясът .

132

а

преди 2 години

Путин пита свърши ли войната че му се излиза от бункера

131

Украйна

преди 2 години

пак ще се превръща в Разораната целина

130

Z-- като зад...ня..

преди 2 години

--ци !