93

само питам

преди 2 години

Какъв изр.од трябва да си за да убиваш собствените си граждани който се опитват да се евакуират от военната зона? Тези украино фашисти са най гадната *** която човечеството е виждало в своята история!

92

моето мнение

преди 2 години

До ОръжиеносецТи виж теб да не превърнат в радиоактивен скраб, защото заслужаваш това!

91

Анонимен

преди 2 години

Защо не са заплаха?Защото не са нацисти като украинците.

90

Украинците ги е яд

преди 2 години

Дмитрий Песков, говорител на руския президент, заяви, че не смята присъединяването на Швеция и Финландия към НАТО за екзистенциална заплаха за Русия.

89

Анонимен

преди 2 години

"Рашисти"...това понятие го ползват украинците.Никой българин няма да го каже или напише.Я заминавай в Украйна,от където си дошъл,а не тук да драскаш и да ме дразниш!

88

Ало Брюксел

преди 2 години

Подкрепяте фашисти, убийци на деца!

87

Оръжиеносец

преди 2 години

Старите оружия на НАТО превърнаха топ секретните съветски такива в скрап метал и непабедимая на най-големите Джуджета в света върви към пълен хаос и дезориентировка. Рашистите открай време са разчитали на количеството, пренебрегвайки качеството.

86

Ало Хага

преди 2 години

Вчера наркоманизираните украйнски фашисти тръбяха всички да се евакуират от Крематорск, а сега са ударили ЖП гарата в Крематорс с зенирна ракета "Точка-У." Това не е първи случай на геноцид на украйно фашистите срещу своя народ. Кога ще се сезира умрелия съд в Хага?

85

Крайно време е

преди 2 години

Брюсел да бъде ударен от МКБР "Сармат" въоръжен с 16 бр. хиперзвукови планери "Авангард" за да си отдъхне света!

84

Анонимен

преди 2 години

Тея пак НАТО ръчакт.Нищо чудно да се събутим с радиация някой ден.Как не им писна трета световна да искат...е,няма как да ги подкрепя такива!

83

Путин - капут

преди 2 години

Блатная и непабедимая абасралась. По-добре рашъните да си ходят по къщята, че голем Голодомор се задава на съветския хоризонт.

82

Пак ли бе...

преди 2 години

Битката за Донбас ще напомня за Втората световна война.Това заяви украинският външен министър Дмитрий Кулеба, изказвайки се в НАТО.Или ни помогнете сега говоря за дни, а не за седмици или вашата помощ ще дойде твърде късно и много хора ще умрат, каза Кулеба.

81

само питам

преди 2 години

Разбрахте ли какво са направили наркоманизираните джендъро фашисти в Крематорс с подкрепата на брюкселските фашисти като тези от снимката?

80

Тези джендъри

преди 2 години

осъзнават ли , че се приближаваме към ядрен апокалипсис?

79

запознат

преди 2 години

До само питам: Европа ще я има като континент и територия силно радиоактивна и непригодна за живеене!

78

само питам

преди 2 години

До Krom: Мислиш ли, че след един месец ще има Европа?

77

Анонимен

преди 2 години

До колегата "dnes" за новината от крематорск . Радиото току що приписа всичко на руснаците.

76

Krom

преди 2 години

До само питам 75 - докато пине новичока или получи около 9 Май инсулт като разбере, че непобедимая колхозная е затънала още повече в Украйна. Нищо, ама съвсем нищо не зависи от него в Европа. За ЕС той вече е азиатец.

75

и аз това се чудя

преди 2 години

До само питам: И въобще няма да се учудя един ден да се събудим в една друга радиоактивна реалност и да се чудим какво става и защо нищо не работи. Няма даже да разберем, че радиоактивния фон е смъртоносен и трябва да се изнасяме. Но накъде? Кой да ни каже, като няма радио, телевизия и интернет?

74

реалноста

преди 2 години

Ес да дава всичкото си оръжие и пари в украина на склад и да турат навсякъде руското знаме само така ще има мир