165

Алекс

преди 2 години

Мозък в Русия?Това е безмислица.

164

Анонимен

преди 2 години

Войната ще пречисти руското общество. Койно е руснак по паспорт, но не и по душа ще избяга. Обществото им ще се очисти от дисиденти. Това не са икономически, това са политически емигранти. Политически противници. Тия хора няма да се връщат, и по-добре без тях. А като чета какви са - художници, артисти, писатели, може и без тях. Останат ли ще мътят съзнанието на населението. Да си стоят там при англо-саксонците в качество - хора втора ръка. Много им здраве, айде чупката! Чиба!

163

ПЛЪХОВЕ

преди 2 години

Покрай мозъците и доста плъхове напускат! Плъховете обаче по-късно няма да ги пуснат да се качат отново на кораба.

162

Анонимен

преди 2 години

На запад изтичат само болните мозъци. Факт!

161

Право в целта

преди 2 години

До обективен. Така е, Западът е натрупал "богатството" си чрез лъжа, измама, насилие, войни, грабеж и колонизиране на чужди държави. Но това психясалите зомбита никога няма да го разберат, защото техният бог е Мамона.

160

Анонимен

преди 2 години

До ???Защо ли?Защото,въпреки,че нацистите убиваха хора,година след ВСВ,веднага са вкарани във всякакви служби,работа и не са ги пипнали, нацистките фирми са продължили да си работят, престъпниците от ВСВ и лекарите,които са извършвали жестоки експерименти с хора и са ги убивали,не са били убити, а в източна Европа, без да сме вършили подобни престъпления,30 години се измъчват хората, сринаха и икономиката,енергетиката, селското стопанство,сринаха всичко и настана безработица,мутри,престъпност!

159

fact

преди 2 години

там мозъци не им требват.....

158

дедо от село

преди 2 години

Голямата ми болка е,че се избиват 2 славянски народа! Е т;ва е най-грозното. Ако бе в северна Америка или южна , бих затворил очи.Но, когато съм гледал филма-Хлапето с великия Чарли Чаплин- когато той е с поставена рамка за стъкло/сиреч стъклар -1921г./а, пък едно хлапе на 500м. от него чупи прозорци, то всите на улицата търсят стъклар!Е, 100г. назад гледам този филм.САЩ бомбят наред и дават кредити на заем!/ленд лизинг/. Те т;вае политика. Даваш 1лв. вземаш 10лв + лихвите.

157

Анонимен

преди 2 години

Нациста Бандера, в мига, когато той и нацистите са избягали на запад, са ги хванали веднага яко за макарите и са нямали личен живот и мърдане, Бандера веднага е принуден да стане шпионин на англичаните. Ако си мислят, че като избягат навън, ще са по-добре, дълбоко се заблуждават, ще ги хванат и принудят да работят за чужденци, няма да имат право на личен живот, ако проговорят или се опитат да се върнат в родината си, ще ги убият, да си предател на родината си е зловещо и смъртоносно!

156

Анонимен

преди 2 години

Те и след построяването на стената , някои , които са бягали на запад, мислейки си, че ще намерят по-добър живот, но са ги хванали за гушата и за макарите, използвайки ги и убивайки ги по-късно, когато вече не им трябват! Хахахаааааааа! Да си предател на родината си, не е лесно, а ужасно, видяхме Георги Марков и Людмила Живкова как завършиха живота си!

155

слънчоглед в мъгла

преди 2 години

До Обективен Ужас! Ти си неизлечимо болен

154

посоки

преди 2 години

Умните от Русия бягат на Запод, а българи с амПУТИрани мазъци в редеците на "Възраждане" и БСП

153

Претоплено зеле

преди 2 години

До До Претоплено зеле В статията се дава дезинформация за забраната за напускане на страната. Какви други дати и теми ти се въртят в главата, си е твой проблем.

152

До Претоплено зеле

преди 2 години

С удоволствие ще ти обясня, понеже гледам че не може да стоплиш, както дойче веле са очаквали нещо на 4ти март и не е станало, така и руснаците са очаквали нещо за 2ри , а после и 8ми март което не е станало. А защо не е станало да обяснявам ли?

151

Германец

преди 2 години

"тъмни години предстоят на европата приятел" -- Предполагам, че няма да ги доживея, защото ще умра като се ваксинирам, нали така. Опа, поправка, до 3 месеца след това. Греда, пак не. До 10 години след бустера придобивам антиимунно заболяване. И Западът така си гние и разпада от как се помня :)

150

Анонимен

преди 2 години

До 163 Брей. От къде имаш тази информация, че са затворени летищата в южната част на Русия, че и гражданските на всичкото отгоре. Мога да ти кажа, че брат ми вече 3 път спокойно си лети до и от Белгород от Турция.

149

Претоплено зеле

преди 2 години

До До Претоплено зеле И какво общо има това със забраната за напускане на страната? Затворени са летищата само в близост до Украйна.

148

И.Карамански

преди 2 години

Еми тъкмо се освобождават хайтек места за родните мозъци рушкофили, ще могат да заработват много рубли там.

147

В нощта срещу 4 март

преди 2 години

Къде е била мисирката, написала това нещо, в нощта на 4 март срещу 8 април?

146

noFreeman

преди 2 години

до ГЕРМАНЕЦ - тъмни години предстоят на европата приятел... Русия има за 500 години напред ресурси, икономически е вързана за население 3-4 милиарда народ... само 40 страни рипат срещу нея останалите НЕ... не знам в германия ли си или у нас в България, но когато стане хляба 5 лева ще видиш истински тъмни години и най-първо ще са в гейска европа, дето не са свикнали на икономии..