92

Реалист

преди 2 години

До 110 Предполагам заради пари, те купуват за да " помагат" на Европа да не бъдат зависими от Русия... и предполагам доста страни ще бъдат зависи ми от САЩ. Европа имат ли сили да водят собствена политика. Не подкрепям войната. Някой ще кажат, че Русия от продажбите си на суровини и продукти инвестират в отбрана, доста страни го правят а САЩ в пъти в повече.

91

Анонимен

преди 2 години

Докато са се провеждали преговорите, руските окупатори са извършвали кланета...

90

Анонимен

преди 2 години

еми няма САЩ си казаха че ще воюват до последния украинец ония днес на протеста да пискат пред зеления а не да ни занимават нас жалкото е че невинните страдат и старата бабичка ЕС зеленея си седи на топло в Киев а армията му се топи в донбас в най-скоро ще го почнат щото в Киев един куршум не е гръмнал а ония на изток висят един месец в окопа и не могат да мръднат

89

А

преди 2 години

САЩ искат война до последния украинец.Жалко за старата Европа.

88

Анонимен

преди 2 години

Докато говорите за цели и победи няма да има край.Жалко,че ще умрат още хора.Не можете да се надявате,че или Украйнa,или Русия ще капитулират.Държат си на имиджа.Без компромис и докато се подкрепя само едната страна така ще е и ще се разрастне.

87

FCKPTN

преди 2 години

Смърт на Путин и Лавров!!!

86

Анонимен

преди 2 години

Конската мутра може да си съчинява всякакви лъжи... Украйна им смачка фасона и сега се чудят, как ще правят парада на 9 май...

85

Анонимен

преди 2 години

Няма какво да се обясняваме, войната ще приключи когато бъдат достигнати целите.Точка

84

Анонимен

преди 2 години

Струва ми се, че скоро Русия ще започне с предложенията. Тоя батак дето сътвориха в Украйна ще ги удави.

83

Анонимен

преди 2 години

Да,но САЩ увеличи покупката на газ с 40% от Русия.Защо нас ни карат да я спрем?Еййй да не стане така после като обеднее Европа да ни завладява САЩ...бая голям щат ще сме всички.

82

Реалист

преди 2 години

Фактически Русия воюва с Запада не само с Украйна. Било то с уръжия или тактически, да не говорим и за сателитите на Илон Мъск. Воюват както военно така и финансово. Какво би направила САЩ при разменени роли? Казвам САЩ, защото виждам, че те са в епицентъра на доста политика по света...

81

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се прекрати тази война и да не е победа нито за Русия,нито за Украйна.Да е компромис.Ако едните победят ще победи фашизма,ако другите победят ще е нацизма.От удължаването губи целия свят и ставаме бедни.И сме под ядрена заплаха.И двете страни трябва да спрат.Санкциите трябва да са за фашиста Путин и за нациста марионетка Зеленски(Хитлер също е имал еврейски корени като Зеленски).

80

Анонимен

преди 2 години

Ако това е вярно и двете държави заслужават да бъдат канселирани в комплект с Америка.

79

Анонимен

преди 2 години

Анистия Иванова ли пише тук?Слага лайкове и минуси?Ужас...като гледам коментарите се застъпва за украинците...тя българка ли е или са й по-важни чужденците?

78

Анонимен

преди 2 години

Аз скоро ръцете ще размърдам. Поне 10 поръчкови либераста къде партийни къде от фондациите ще мога да утрепя преди да ме хванат. Майната им ще ги излежа. Тия от атака възраждане и подобни са само дренаж и играят с американците. Хората отдавна трябваше да хванат гората и да избиват американизираните продажници. Ама няма показн, трябва пример. А хоратажсе улисват по приказки. Дела трябват, а не думи.

77

Анонимен

преди 2 години

След толкова много пари които са минали през задниците на кремълската върхушка през последните 20г те са загубили представа за реалния свят и къде се намират.

76

Анонимен

преди 2 години

След Донбас, направление Киев.С високоточни оръжия.

75

Светът срещу Русия

преди 2 години

Сега се играе мачът целият Свят срещу Русия. Този мач сме го гледали вече. Спомням си как завърши предишния подобен мач с разпадането на СССР...

74

Анонимен

преди 2 години

Повечето коментиращи са първосигнални и не могат да асимилират прочетеното. Изобщо не разбират какво казва Лавров. Мърдайте ги тия гънки, бре. Ще има пълна капитулация.Руднсжите как ги оставят да си дамата предложенията и само им гледат сеира. Украинците не са в позиция да поставят условия и сами затъват като не изпълняват ангажиментите си Лошото на Путин е, че е много търпелив, а като стегне примката, няма пускане?

73

Анонимен

преди 2 години

Ами влезте и ги разбийте, дори Кадиров го каза че щом са дошли до там трябва да вземат Киев и да се свърши с проксинацитата. А вие какво? Преговорчета, партньорчета, алабала. Напред назад и после заявленийца тоз другия кво казал кво отказал.Хващайте се и ги смачкайте и после и американците. Кви са тия лигавщини чак *** на главите ни се качват и трябва да ги трепя заради вашите несериозности. В Сирия далеч по сериозно го карахте.