138

Анонимен

преди 2 години

До ПОЛКОВНИК, а ти откъде пишеш, блатная, Индия, Китай, Бразилия? Откъде точно пишеш та говориш за Европа като за някакъв отдалечен край на света.

137

ПОЛКОВНИК

преди 2 години

Навливаме в преломни години в които Европейския политически елит ще бъдат изхвърлен в кофата за смет и на тяхно място ще дойдя новия световен ред който никак няма да е в угода на САЩ ! Европа винаги е била от едната крайност в друга.

136

Анонимен

преди 2 години

Ще гледаме падане на маски... И кой от кой е зависим. Предстой смях в залата.

135

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 156, къде точно видя мизерията, аргументирай се, защото пак си в режим на "ще бъде заклевам се в майка си и баща си". Дай реални факти от днес.

134

Анонимен

преди 2 години

Мечока ще си го премести фара от другата страна на борда...Където е капало, пак ще капе...Да му мислят слугите.

133

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 156/Мизерията е достатъчно доказателство...Едни няма да го усетят, другите на последната дупка на кавала ще се скапят в нищетата си...

132

Анонимен

преди 2 години

Явно тактиката с вируса не успя...Сега се пробва другата. Каква ли ще е следващата...Но заиграването с мецана може да се окаже зла шега.

131

Анонимен

преди 2 години

До Зайо Байо, я обясни. По каква причина ще се разпадне ЕС! Тази клетва я слушаме от десетилетие, но дай малко факти, брътвежите не са доказателства.

130

АНОНИМЕН

преди 2 години

С тия санкции, ЕС скоро ще стигне стандарта на живот в Бурунди.

129

Анонимен

преди 2 години

Който си е напазарувал от евтините санкции си е ок...

128

Зайо Байо

преди 2 години

Като гледам пътя по който е тръгна ЕС е пътя на саморазрушението. В следващите 5 години ще имаме още екзити, а защо не и пълен разпад. Не съм против ЕС, но за съжаление натам вървят нещата.

127

Анонимен

преди 2 години

Бедният налага санкции....Смях, ама голям смях.

126

Анонимен

преди 2 години

До Американофилите, повече следим лихвения процент на централната банка, който е 20%. Руснаците могат да забравят за ипотеки и кредити, бизнесите ше затварят, цените ще растат заради ненормалната лихва. На Кремъл естествено не му пука за жизнения стандарт, но да видим докога.

125

Анонимен

преди 2 години

Мечок да мориш с глад, по-голяма тъ.пня няма.

124

Мими921

преди 2 години

ЕС ще се разпадне сами ще са си виновни.

123

Споко

преди 2 години

Европа все още не се е наместила удобно на "големия и чепат"... клон, който САЩ така усложливо и подлагат. Ще се усети в началото на есента. До тогава ще има здраво "бодряшки" лозунги, но почнат ли да падат листата...

122

Американофилите,

преди 2 години

Следите ли курса на рублата? Бай Издън кога ще продава по курс 200 рубли за долар? - да си купя? :):)

121

Взаинмна заблуда

преди 2 години

Русия се заблуди че лесно ще си върне Украйна от прегръдката на наглосаксите, а наглосаксите се заблудиха че лесно ще задушат Русия със санкции.

120

Бабо, чао!

преди 2 години

Невероятно, та чак изненадващо е това, че Русия успява да нанесе пасивно щети на ЕС, щети които могат утре да го разрушат. Сигурен съм, че не са се стремили точно така да се случи, но тази т.нар. косвена щета може доста сериозно да увреди ЕС, до степен, че да се разпадне поради различните позиции, които заемат държавите в него.

119

Анонимен

преди 2 години

До лесните санкции - То с такива санкции, защо й е на Русия да налага контра-санкции. САЩ явно са решили да усакатят Европа и затова налагат санкции на Русия от името на Европа, а тук разни многознайковци ми обясняват как Русия щяла да пострада. Да, ще пострада, но това ще я принуди отново да затвори икономиката си и така след 10-ина години реално нейната ще е по-силна, защото си има ресурсите. Проблемът на Европа е липсата им. Без тях няма икономика т.е. САЩ ще унищожат основния си конкурент.