65

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонимен74 три пет мейла със скрийншоти до румънското посолство ще им дръпнат срането на "независимите и обективни" трудоваци от VнеZ

64

Анонимен

преди 2 години

Това са глупости на търкалета..., ако, ако, , тинтири, минтири. Войната не била престъпление...било си война. Закривай.

63

IQ 3.14

преди 2 години

До Ламята явно си бил в детската градина когато шварцкопф нарита прехвалената републиканска гвардия на саддам. тогава във всяко танково поделение имаше екип журналисти на бронирана машина. така че, ходи резни една черта и захващай спортната страница, че тия постове не знам как ще ги нагласиш като бройка до сабале

62

Ламята

преди 2 години

Това е първата война която се излъчва на живо онлайн.И то само защото,господарите на света решиха така.В Йемен върви война от 8 г.,нещо да сте чули?Няма и да чуете,там убиват янките и саудитите,на разменни начела.Поне 300к. жертви.Това и е различното.

61

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонимен 68 цялата тая "статия" на "бта" издиша, защото има снимки от сателит, доказващи правотата на едната страна. ако се докаже, че жертвите в масовите гробове са простреляни от упор, версията за екзекуции ще се потвърди. до тогава, изпълзял от под камъка говорител на швейцарско НПО не може и не трябва да бъде цитиран, защото това е типичен опит за дезинформация. а в румънското посолство що не са привикали още леличката от VнеZ."беге", можем просто да гадаем

60

IQ 3.14

преди 2 години

До Ламятс достоверни източници са такива, чиито сведения лесно могат да бъдат проверени. в случая с "фалшивото клане " в румъния, явно се разчита, че всички са набор 9х и ще кльопат, каквото им сипят.

59

IQ 3.14

преди 2 години

До отСиднейАвстралия то със същия успех "достоверен" е и оня онанист war gonzo дето едвам се натовари в джипката като "отразяваше" "арменска контраатака" в карабах. айде, малко по сериозно.

58

Анонимен

преди 2 години

Първо нямаше трупове, после имаше, после някои си тръгнаха, други, за съжаление останаха. Не мога да виня конкретно никоя от страните. Тези неща се случват винаги, когато има война. За войната обаче вината е на всички нас, нашите управляващи и техните управляващи. Не трябваше да се допуска. Ако ние обвиняваме някой, че не имал други средства и започнал, трябва да се замислим, какво толкова сме отстоявали, което да коства такава цена? НАТО?, Пазари?

57

отСиднейАвстралия

преди 2 години

Линк не мога да пусна щото търкат, но потърси телеграм и AussieCossack и ще намериш списък с линкове показващи застреляни цивилни с бяла лента. Както и видео записи на цивилни пред навлизащата украинска полиция без никакви трупове. Хората не знаят за никакви убийства. Защото те стават когато украинците земат Буча и разтрелват цивилни с бяла лента, която руснаците са задължили да носят за да не ги вземат за враг. Разбра ли бе "р0млянин" такъв

56

Ламятс

преди 2 години

До IQ 3 Кои са достоверниъе източници?BBC,DW и NYP ли?

55

IQ 3.14

преди 2 години

лелче, имаш ли достоверен източник, който да потвърждава, че въстанието в тимишоара е "Фалшиво клане" ?

54

IQ 3.14

преди 2 години

До oтСиднейАвстралиядай линк или си натегай чепика, "маор"

53

Ламята

преди 2 години

Пропагандата е най мощното оръжие на така нареченият цивилизован свят.Карат по стария метод:Аз да кажа,че съм таковал сетра ти,пък ти ходи обяснявай че нямаш сестра.Друг голям плюс им е че нямат нито скруполи ,нито морал.Променят правилата в движение.Когато ви говоряр за цивилизован свят,имайте предвид,че става въпрос за 30на държави от 190,с население около 1 млрд от над 7млрд в света.Друго,което не се казва е ,че в никакъв случай,настроенията относно войната не са еднополюсни.

52

Стадото блее

преди 2 години

Ами това е съд все пак, те доказателствата тепърва ще се събират и най-вече ще има дълги показания на очевидци. Целият процес ще се излъчва на живо в интернет. Но първо войната трябва да спре.

51

oтСиднейАвстралия

преди 2 години

Има нецензурирани снимкин от Буча и се вижда застреляни цивилни с БЯЛА ЛЕНТА на ръката. Когато руснаците са превзели Буча всеки цивилен трябва да носи БЯЛА лента за да не бъде сбъркан с враг и застрелян. Руснаците се изнасят 3 дена по рано без да информират населението. Интернет и телефони са спряни. Идват украинците и стрелят по всичко дето видят с БЯЛА лента

50

$$$??? провалил се

преди 2 години

Това да си пълен *** да повярвате че това е истината.От злоба ненавист подлостта какво може да очаква.Но най големите *** са ЕРОПЕСКИТЕ ПОЛИТИЦИ, които ПОВЯРВАХА НА този КОМИКК--ФАШИСТ Зеленски ВЯРВАМ ЧЕ ЩЕ ИМА ОЩЕ ТАКИВА ФАЛШИВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА.Но трябва някой още с РУСИЯ да СМАЧКАТ ТАЗИ РАЗЛОЖИЛА ВМИРИСАНА АМЕРИКАНСКА ДЕМОКРАЦИЯ ЗАЕДНО С ТЕХНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ***.Победата ще е за Русия и тогава ще целуват краката на Путин НАПТРД РУСИЯ НИ СМЕ ЗА ВАС.

49

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонимен57 това което виждаш , са максимум трима шизаци с по пет браузера които "симулират дискусия" по зададени опорни точки. не бих се учудил ако бездарните автори на статии в днеса сами си бичат коментарите за още некой лев хоно. те, парите не миришели.

48

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли какво ми прави впечатление, четейки коментарите в сайта - обидните постове на хората, подкрепящи САЩ и Украйна към тези, които са на страната на Русия. Това е същността на Америка-чиста и неподправена агресия и незачитане правото на другия. Поне се уважавайте като българи! Защо трябва да се обиждате, като може всеки да си изкаже мнението и да се получи една дискусия с поука за всички? Ако това е идеала ви за демокрация - вземете си го и отлитайте за САЩ.

47

DO 53

преди 2 години

Прав си за Главорезите на Милошевич .Преди няколко седмици един от главорезите в САЩ Фалира .

46

Физика

преди 2 години

Окупаторите ще си платят пред Хага и пред Господ. Защитниците на убийците ще получат същата съдба.