17

българина

преди 2 години

ЕС се очертава мнооо беден съюз, ще ни карата да живеем бедно щото пари се печатат ама ресурси нет! референдум за ЕС веднага!

16

Ами... проблем

преди 2 години

В някогашните съветски учебници/то нямаше други/ имаше понятие "ремонтноспособност". Сменяш двойка крайни транзистори и уреда работи. Сега сменяш модули. Автомайсторите твърдят, че след 2000-ната година вече има инженерно проектиране колко да "живее" продукта /колата/. 5 години. За да има потребление.

15

българина

преди 2 години

казвал съм го 100 пъти, Социализма беше най екологичен, цял живот с една кола хладилник печка телевизор колело, храните в стъклен амбалаж и кофата се хвърляше веднъж седмично, не всеки ден по два пъти, ще се сетите ко *** л ета нещастни! ама нали капитализма иска консумация е на ви екология!освен това не можете да имате претенци към стоки които ЕС НЕ ПРОИЗВЕЖДА, той само печата

14

до 15

преди 2 години

аз не отричам, че има, но с Чайна-Дизайн, поне аз такива не съм срещал - срещал съм Японски, произведеви в Япония и Швейцарски, произведени в Швейцария и то преди 10-тилетия, щото и тези държави вече почти нямат продукти дори с техен дизайн, още по-малко непроизведени в Китай.

13

Яяяя

преди 2 години

До до 4Като че няма водоустойчиви изделия които може да се отворят/ремонтират и пак да бъдат водоустойчиви. Въпрос на техническо задание към конструкторите.

12

БГ

преди 2 години

Като искате качество в Европа, скъсайте китайската верижка най-после. Тука в бг се напълнихме с китайски *** и нямаме производство! Ако искате хубави продукти, ще търсите истински БЪЛГАРСКИ продукти. Трябва българското производство да се възроди и да бъде ТОП в ЕВРОПА както му се полага!

11

Китай - Богат, а ЕС

преди 2 години

е Беден - това е Друга, Истина - няма! Китай вече 10-тилетия продава бокл уците си на ЕС!!

10

Друга гледна точка

преди 2 години

И Аз не ща .да минавам повторно след китайския майстор щото си оставил ръцете върху шедьовъра си , парите времето и нервите са ми по цени ......

9

Анонимен

преди 2 години

Ахам, ЕК, ЕС, ЕП искат, ама ресурси НЯМА, то топло няма, те мераци за уреди! БАСФ казаха, че в тази обстановка ще затворят до 3-4 месеца, а това ще повлече цяла Германия, а след нея и Франция и Италия... За нас не говоря - ние икономика нямама, всичко е на "ишлеме"!

8

До 6

преди 2 години

Дори и да можеш да го отвориш и затвориш, пак няма смисъл след като ремонта ще ти струва 2/3 от цената на нов телефон или уред. Втори ремонт след няколко месеца или дори година вече ще надхвърлят себестойността на продукта.

7

До 6

преди 2 години

Това имам предвид

6

до 4

преди 2 години

и за 750 лева няма как водоустойчив телефон като huawei p30 pro да го отвориш, снемиш дисплея, затвориш и да остане водоустойчив и т.н. така, че поправката е без особен смисъл!

5

Нет Рубля, Нет Газь

преди 2 години

нека първо помислим с какво ще се топлим, как ще си набавяме електроенергия и храна!

4

Хуавей

преди 2 години

Имам телефон хуавей p 30 pro, счупен му е екрана, проверих за ремонт- излиза 750 лв. Купувам си нов телефон и това е, няма да се занимавам да ремонтирам три годишен телефон. Върши ми страхотна работа, но за тези пари ще си взема чисто нов телефон. С нова батерия и т.н

3

В.

преди 2 години

Да бяха включили автомобилите.

2

Анонимен

преди 2 години

Това е капан. Просто ще добавят още един лиценз в свръхрегулацията, за да не допуснат дребни производители на пазара.

1

Муахаха

преди 2 години

със Сделано в Китае, тези Цели са поредният Брюкселски Кьорфишек!