111

Империя на злото

преди 2 години

Ами махнете кървавите си кремълски лапи оттам.

110

Анонимен

преди 2 години

Те САЩ за това правят пропагандата против Русия, щото им развалиха бизнеса с педофилия и биолаборатории в Украйна. Надали някой си мисли, че тия варани ги интересуват човешките права.

109

Митко

преди 2 години

Най-наглото животно е руснака и русофила - на черното вика бяло. Избиват толкова хора в момента, но така ги "изкореняват жестокостта". От тук нататък какво съчувствие да имаме към руския народ? Така ли мислят те за най-близките си съседи? Това ли е, което можем да очакваме всички ние от тях? А какво друго сме получили? Платили сме за освобождението си, за съединението си, за окупацията от 1945 платихме с 3 фалита и продължаваме да плащаме и досега. Как не им стигнаха територии и безчинства???

108

Украинските

преди 2 години

Власти са неграмотни. Дори в час по география са отсъствали. Няма как техният съсед да допусне на неговата граница и да се примири с милитаризацията, расовата омраза и присъствието на агресивен военен блок НАТО, който е обявил Русия за враг. Трябва да си много неук и откровено *** да мислиш, че може да ти се размине. Още повече, че за тези проблеми руското ръководство говори от години. Украинците не са подготвени да имат собствена държавност. И логично ще бъдат лишени от такава.

107

Анонимен

преди 2 години

Явно беше планирана от мус. за по късно антируската война , но Руснаците усетиха дръвника и се разшаваха . Британия не е клала само в 18 държавици в света и КАЩ изклаха доста . Големите колячи са нашите еври-саксонски братя . Скоро , без държави .Новите робовладелци , ще са корпорацийте . Няма отпусчици , болнични , почивчици , пенсийки , лигавщини , ставаш и работиш или лягаш и умираш . Държавноста, конституцийте и старите правила спъват корпорацийте . Всичко ,ще се промени .

106

Анонимен

преди 2 години

'трябва да изкореним жестокостта' - трябва да изкореним самите себе си - браво бе, ами действайте само с приказки не става

105

ПИТАМ

преди 2 години

Кога Русия ще спре да ни натяква, че ни е освободила безкористно от властта на Османската империя, след като ни е задлжила да си платим 16 милиона златни франка, за да откупим свободата си, а също и да платим разходите за войната и за окупацията на Княжество България от руските войски в периода след 1878 година!!!!!!!!

104

Лллл

преди 2 години

В Украйна има фашизъм . И този фашизъм заплашва не само Русия . Това донякъде оправдава военните действия . Но войната е лошо нещо .

103

Генерал Петков

преди 2 години

Тоя пъпеш и той е копал окопи с братушките в чернобил :D радиацията на никой не прощава ей...

102

АНОНИМЕН

преди 2 години

ТО ПЪК УКРАИНЦИТЕ МНОГО ЧИТАВИДо Само питам

101

Див Петел

преди 2 години

Искали били да донесат така дългоочаквания мир. Тия хора срам нямат ли, като започнаха войната и сега излиза че те всъщност се опитват да я спрат?!?! Вярва ли някой на тия глупости? Не било война, било специална операция. Сега мир носели те. Не били избивали те мирно население. Украинците сами се избивали един друг. Наистина трябва да си луд, за да вярваш и на една думичка от купищата лъжи на путин. Изтрепаха половин Украйна сега искали да сложат край на жестокостите?!?!?!

100

Абе

преди 2 години

-Професоре, какво е Руски свят?-Това е, когато живееш в бедност, без права, нищо не можеш и не искаш да можеш, но искаш да научиш на това целия свят!

99

Пенев

преди 2 години

Това което всъщност е искал да каже е - ще направим така че да не ни изкорените над от вашите територии..... Съд за убийците и слава на защитниците на родната територия!

98

роден в софия

преди 2 години

Това е руския мир- пепл, разруха ,смърт.

97

Анонимен

преди 2 години

Имам три въпроса към коментиращите :1.Администрацията на Байдън обяви ли пълномащабна икономическа война на Русия,която не е нахлула на територията на САЩ,при това без дори формалното съгласие на Конгреса? 2.Същата администрация иззела ли е частна собственост без съдебна заповед,пренебрегвайки всички законови процедури?3.Посочени ли са вече виновниците за жертвите в Буча без разследване,без съдебно- медицинска експертиза,но въз основа на снимков материал?

96

До Анонимен 115

преди 2 години

Колкото успя да скрие клането в Катин,толкова ще успее да скрие и това клане!...Оцобено пък в 21 век!

95

Подкрепяш Путин

преди 2 години

Подкрепяш убийството на украински деца, тяхната кръв ще бъде по ръцете ти! Подкрепяш Русия, подкрепяш държава агресор и терорист, чиято армия върши геноцид и военни престъпления! От теб зависи дали ще станеш съучастник на агресори и убийци!

94

Да,трябва

преди 2 години

да се изкорени Руската жестокост в Украйна!

93

тя

преди 2 години

Русия построи Украйна , атомни елекрацентрали ,но некадърните украинци предизвикаха Чернобил !

92

късата памет

преди 2 години

Не бях виждал по голяма наглост