5

Бено

преди 2 години

Каква пародия сме - натовска армия, а камионът е ЗИЛ, съветски, отпреди поне 40 г. Ама иначе се натискаме да пращаме оръжие в Украйна.

4

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Хайде сега им доставете на тия евреи и момиченца на по 6-7 годишна възраст,че Шариата да е в пълна сила.Къде е краnтата ,дето снимаше филми на граничната бразда! Свърши й лентата ли или е на заплата в еврейското правителство на чuффутът Педков? Отвратен съм от безразличието в българското общество,ако въобще има някакво общество и българи в него.

3

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Ако наистина бяха военни и патриоти както при лошия бай Тошо нямаше да има нито ранени,нит починали талибани и трафиканти, а просто щяха да изчезнат в Странджанските гори завинаги. А сега кво - те дошли да колят пък ние ще ги лекуваме в болница БЕЗПЛАТНО, както и укрите и инките.А ние здравноосигурените плащаме 4лв само за преглед. Българийо -докъде те докараха майко. Продажни политици

2

Анонимен

преди 2 години

Много вероятно е да са се струпали от едната страна на камиона, за да го наклонят и преобърнат. Както се вижда нямат много багаж в главаmа си. Тестове за наркотици направиха ли им? P.S. Защо цензурирате думата главаma???

1

Най-вероятно

преди 2 години

тия навлеци са вдигали бунтове вътре. И от къде на къде така ще ги обгрижват в болницата?