266

мдааа

преди 2 години

Вчера зеления е дал банкет на "труповете" от филмчето за добре свършена работа.

265

ти да видиш

преди 2 години

Абе тоя пудел не разбра ли, че победителя взима всичко. Победителят определя условията за мир и той определя и бъдещето и размера на репарациите. От зеления се иска да даде капитулация, колкото по рано толкова по малко жертви и разруха ще има.

264

Анонимен

преди 2 години

Зеленски изглежда като дете от трети клас.

263

Анонимен

преди 2 години

Много азовци са влезнали в България.Да не подпалят и нас.От това ме е страх.

262

Анонимен

преди 2 години

Путин е номер 1.Голям е .Сам срещу целия свят.Но няма задна.Бой до посиняване.байдановци ,урсули,всичко под ножа.

261

Анонимен

преди 2 години

Тука само експерти, прокурори, праведни защитница на някаква кауза ... стоя и се чудя кой повече ме дразни Путин, Зеленски или Байдън. Ама май и тримата болни егоцентрици които намират всякакви оправдания за действията си и ако не ги подкрепеш си враг. И голяма част от коментиращите са същите. И ако някой каже нещо което не ви допада е ПутЗелБай. Смешни сте и в това е трагедията на тези събития

260

Анонимен

преди 2 години

Украйна си беше заплаха и за нас.

259

Анонимен

преди 2 години

Нали в Чернобил подготвяха ядрена бомба,но навреме ги хванаха.

258

Анонимен

преди 2 години

До Ввв Напротим Украйна има технологиите и знанията да направи ядлено оръжие. Но такова мога и Апония, Южна Корея, Германия и др., но не го правят. Другото са болни фантазии и кремълски опорки.

257

Анонимен

преди 2 години

287: Кой е казал,че одобрявам? Пентагона каза,че няма доказателства,а аз да седна да съдя ли?Иначе си противен,защото използваш жлъчни изрази и ти личи злобата.Не съм русофил пак да кажа.

256

Анонимен

преди 2 години

Като цяло Путин ще гледа да завърши инвазията до 9 май тоест има още един месец.На 9 май няма как да направи успешен парад ако е във война а това е най важният празник за Русия.Ден на победата.Затова ще започне да бърза а който бърза прави грешки.

255

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 282 Аз съм си обикновен българин,който се вълнува да няма атомна война. Хайде поредният руски хуманист. Суга и за човечеството мислим. Значи на Русия е позволено всичко - да граби, убива унищожава, ама да няма ядруна вайня. Много емевтарно долно и цинично изказване ибикновен българино. Гордей се с твоята хуманност и съвест.

254

Анонимен

преди 2 години

284 е прав.Много е лесно някоя държава да бъде предизвикана и после на жертви да се правим.По-трудно е да се удържи мира.

253

История

преди 2 години

Интересно, че по време на Нюрнбергските процеси срещу нацистите, висшите немски командири вкл. Гьоринг се оправдаваха, че тяхната армия едва ли не е действала на своя глава за концлагерите. Гьоринг казва, че единствено знаел, че има трудови лагери, но никога концлагери и никога не е заповядвал да се трепят евреи... И в ситуацията с Русия може да се получи същото когато доказателствата за геноцид станат прекалено много

252

Анонимен

преди 2 години

281: Като ни нападне ще го мислим.Другите не можем да ги мислим.Донякъде Зеленски си е виновен да има война.

251

Анонимен

преди 2 години

278: От всички тук ти си най-противния.Като почнеш да пишеш направо почвам да мразя украинците с цялото си сърце,а нито съм русофил нито путинофил...Аз съм си обикновен българин,който се вълнува да няма атомна война.

250

до 275

преди 2 години

Утре ако някоя чужда армия ни нападне да видим така ли ще мислиш пак, винаги като българи трябва да сме против агресорите, все едно не сме си патили достатъчно

249

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 276 Нали ти написах от къде оригинала. И да има го в английско езични проруски хибридки. И после тази лъжа се повтаря сто пъти. А Труд си бяха червени мекерета.

248

Анонимен

преди 2 години

Това ще стане накрая...Русия няма да ги остави лесно.Заради тях си загуби позициите и я изолираха така че връщане назад няма.Украйна вместо да спечели с Буча си загуби гарантитенпо мирния договор.Не знам...накрая на САЩ и ЕС само да не им писне и да решат да умиротворят насила и двете страни.Лошото е,че сме близко.

247

Анонимен

преди 2 години

Руските фашисти много загрижени станахте за украинците сега. Значи те да се предавата и Русия да си вцеме кавото си иска. След убийствата, разрушенията, разстрели и изнасилвания руският изверг се загригел за хората. Дално, лицемерно и садистично племе сте всички путинофили. Руските фашисти са позор за човечеството. И дано песнаците да си занесат хуманността си на два метра под земята.