94

Анонимен

преди 2 години

Палачинката се обръща. Преследвани ще бъдат руснаците докато не върнат и последния квадратен сантиметър украинска земя. После 100 г. ще плащат репарации. Прошка няма да има затова, че се опияняваха от илюзите за нов СССР, пробутвани им от психясалият кагебеец заседял се твърде много години в Кремъл.

93

Анонимен

преди 2 години

Голяма главоблъсканица: "Какви военни и политически цели преследва Русия в Украйна?" Само с една дума - ГРАБЕЖ! Всички останали приказки са кухи заклинания!

92

абе ей

преди 2 години

затворете всички посолства на тази терористична държава и сложете ядрени оръжия по всички граиници

91

просто е

преди 2 години

забранете руската про-путлеристткка пропаганда навсякъде, който я разпсространява да бъде подведен под съдебна отговорност и съден, спрете да купувате газ от русия има от къде другаде да се доставя или да се замести с други източници, изолирайте русия докато не смени фащисткото си правителство и президент, много е просто, инсталирайте ядрени ракети навскъде по границата на нато, направете европейска армия соколо 4-5 милиона военослужещи от различни войски, това е

90

Тц,тц

преди 2 години

Току що изгледах коментар на известния руски предприемач Дмитрий Потапенко по RTVI. Откровено той призова руснаците да се подготвят за по-икомомичен,по-беден и по-ограничен живот, типичен за страни от 4-а категория (негов израз). Между другото бяха показани кадри от граничния на Украйна белоруски град Мозир.Там върнали се руски бойци са организирали "битак" от крадени украински стоки и предмети.На живо от камера се виждаха климатици, тапети,телефони,фризери..от "специалната военна операция"!

89

Анонимен

преди 2 години

До Коментарът е излишенА вие успяхте ли за 10 години във Виетнам?

88

Анонимен

преди 2 години

Едно е вярно, нищо вярно няма в писанията на западните "анализатори" за Русия и за специалната военна операция на Русия в Украйна.

87

бай Иван

преди 2 години

Карам Лада.Кола мечта.Няма климатроник,АБС и хидравлика,но има здрава броня.Смятам да я карам да и сложат един ксенон.

86

Анонимен

преди 2 години

Като чета тия военни експерти по Русия ,почнаха да ми липсват Ковид специалистите и техните математически прогнози...

85

Анонимен

преди 2 години

Как вървят на " борсата" днес" долара" и Рублата?-:))))

84

анонимен келеш

преди 2 години

Ще гледам Сити-Атлетико Мадрид,но преди това да кажа отново.:)България отдавна се присъедини към НАТО и ЕС и показа среден пръст на Путин и Русия:):)Не ги харесвам Сити,но съм сигурен,че ще смачкат от бой Симеоне и дюшеците му:)

83

Коментарът е излишен

преди 2 години

Непобедимая и легендарная вече 40 дни не може да превземе едно провинциално украинско градче като Мариупол ! За каква световна сила можем да говорим ? !

82

Опаа

преди 2 години

Путин има само два хода - самоубийство или трета световна ядрена война.

81

Анонимен

преди 2 години

Ако оррките минат Днепър цял свят ще даде оръжие на Украйна. ЗСУ да контраатакува смело. До края на седмицата Путин ще се самоубие!

80

Голям въпрос

преди 2 години

Какви военни и политически цели преследва Русия в Украйна знае и малкото дете, само дето няма военен и икономически капацитет да ги постигне !

79

Русоробчета

преди 2 години

Ква култура имат Русия бе изчадиее продажно долно русоробско! Откраднали са ни азбуката, религията и културата, а на 24 Май дори НЯМА бг знаме. Азбуката ни идвала от македонските земи, за празника на Съединението Русия НИКОГА не ни е поздравявала, АРЕ ДГД!

78

Олд

преди 2 години

Джуджето психар е нещастно-любовника му Шойгу се разболя,украинците млатят непобедимата руска армия като шкембе у дувар,икономиката върви на никаде.Мъка.

77

Стига лъжи

преди 2 години

"Азов" е спецназа на Украйна-това е истината!

76

Гиб Мелсън

преди 2 години

Целите на Русия са ясни. Източна и Южна Украйна. Азовско море със сигурност изцяло руско. За черно море не е много ясно дали ще искат Одеса. Според мен ще оставят излаз на Украйна в Черно море за да не се валат.

75

До 77

преди 2 години

Путин има "Изкривена представа за света" защото 1 русофил пише за 100 през ВПН.