29

vlady

преди 2 години

До МнИма още милиард години докато светимостта на Слънцето нарасне по-сериозно.

28

Анонимен

преди 2 години

Лесно е - спирате замърсител номер 1 - огромните фабрики в Китай и САЩ, и няма да има проблеми с климата. Аз дали ще стана вегетарианец или ще спра да изпускам по-малко газове земята няма да я огрее особено.

27

Таня

преди 2 години

Пътувам с велосипед. Електроенергия имам от фотоволтаични панели, а топлата ни вода се нагрява от слънцето, като тръбите минават по покрива на едната ни спалня. Нашето семейство е енергийно независимо. Плащаме 6-7 евро ток на месец и това са такси. На практика не потребяваме нищо от мрежата.

26

Teo

преди 2 години

Вариант 6 - една Жар Бомба в Йелоустонската калдера ще свърши работа. Или 5-6 минутмена.

25

Анонимен

преди 2 години

Хаах еми то нали в Европа сме водещи в зелените работи, видни пазители на планетата. И каква стана тя? Чичо Володя леко ни застана зад зелените дъта и се кани яко да ни накаже. Ясно е, че плана е за драстично намаляване на населението по един или друг начин. След това, природата сама ще си залеси и ще си издърпа въглеродния диоксид обратно. А останалите човечета иж ще си живеят по-комфортно и без такава бясна консумация. Явно и капитализмът е вид пречка пред опазването на планетата.

24

Анонимен

преди 2 години

Глобалистите освен извратени социопати се оказаха и доста невежи,защо?Защото слънцето като всяка звезда рано или късно се разширява и умира,от там идва глобалното затопляне!!Та как ще го спрем?

23

Анонимен

преди 2 години

6-ти начин: избиват се двукраките, и планетата се рахатисва.

22

5 начина?

преди 2 години

Начин 1 - Харп. Начин 2 - пандемия. - издъни се. Начин 3 - Война.... и инфлация.... чакаме резултат. Начин 4 ??? Начин 5???. Леле, направо не ми се мисли какво ни готвят.

21

Мн

преди 2 години

не може да бъде спряно, да не говорим завинаги. Земята е обречена да бъде унищожена от слънцето. И ще става все по-тежко за бъдещите поколения. Бъдещето на земята е да се превърне във Венера. Ще загуби атмосферата си.всккви опити ,а безсмислени.

20

Hoqsan

преди 2 години

Дай му на скотския български народ статии започващи с "учени от едиси къде, установиха..." аман от тия учени ей :) много НАУЧЕНИ...

19

Номер 6

преди 2 години

Е най-ефективният , а именно изхрърлете ТЕЛЕ-визорът през прозорецът си(така също се лекува и медийната пЛандемия)

18

Били Спасителя

преди 2 години

Най-ефективно е намаляване на населението. Но не е прилично да се говори така, затова не са го споменали в статията.

17

Анонимен

преди 2 години

Спасете планетата, спасете Украйнс и все за сметка на най-бедните.

16

Анонимен

преди 2 години

Най-ефективният начин е, ако в редакцията да спрете да nъpдитe толкова. Ще намалите парниковите газове в атмосферата с поне 15%.

15

Анонимен

преди 2 години

Кой е казал, че трябва да държим планетата студена??? Точно обратното - ако планетата се затопли, ще живеем далеч по-комфортно от сега.

14

Анонимен

преди 2 години

На а да ни затрие природата преди това ще го сторят евро чиновниците.

13

Анонимен

преди 2 години

Не съм съгласен, не се приема

12

Анонимен

преди 2 години

Като спрете да използвате климатично оръжие лятото и да напичате на макс.

11

Анонимен

преди 2 години

Що махнахте статията за ф16 ките невидими?

10

Анонимен

преди 2 години

- Спиране на безразборна сеч из цялата планета - Спиране на разпространението на изкуствени вируси и производството на маски за еднократна употреба- Публикуване на всички запалени и заровени изобретения за алтернативни двигатели които не ползват петрол- Забрана на всички елити които се борят против глобалното затопляте да ползват частни самолети - Забрана за горене на отпадъци от държавата