50

до 42 от славянин

преди 2 години

''Ако Китай ги отреже Путин и режимът му, а и Русия са до там. От бедност и глад ще станат на 50 малки княжества. В момента Китай им произвежда всичките стоки на целия руски пазар.'' АКО баба имаше топки, щеше да е дядо! Китай произвежда 90 % от ширпотреба на цялата планета бе, кратунке!

49

До а при нас

преди 2 години

Това се дължи на факта че в България останаха комунисти да управляват и след 89г. Всички други бивши соц държави са по-добре от нас и то благодарение на това че се отърваха от комунистите и тръгнаха по европейски път. Време е и ние да го направим.

48

славянин

преди 2 години

Затова пък колективният запад е заплашен от най-дълбоката рецесия от великата депресия насам!

47

Opките са яки

преди 2 години

До Анонимен: Това исках да напиша, но ми го цензурираха със звездички. А "елфи" не се цензурира. Това ако не е расизъм в "Днес", здраве му кажи!

46

Пенчо Каратолев

преди 2 години

Рашаните тепърва ще гризат дървото , мноооооого дебело ще им излезе тая вероломна, завоевателна и братоубийствена война и геноцид над цял един народ! Разрушенията са катастрофални!

45

Анонимен

преди 2 години

До До stamat: Факт. *** са яки! И са носители на прогреса в Средиземието, пребиваващо в изостанал феодализъм. А относно "прекрасните елфи", четете Тери Пратчет "Господари и господарки". Там злата им натура е разкрита великолепно!

44

Анонимен

преди 2 години

Какво толкова ви е страх от инфлацията, който си спомня 97г знае. Колкото по-скоро се отскубнем от Руските зависимости - газ, петрол и тн толкова по-бързо ще се оправим.

43

Сандо

преди 2 години

по-добре да си гледаме в нашара паница - инфлация 40-50%, рецесията тепърва ще ни удари, масово инвитро и тн .... ей това е нашата реалнист, няма кво да гледаме в паницата на рашките

42

Ламята

преди 2 години

И ся кво се оказа,Ервопа няма да купува руски въглеводороди,за да има повече за сащ.Нищо чудно,да компресират руския газ и да ни го карат за 3на цена.По.връща ми се вече от евроатлантически ценности.

41

Hoqsan

преди 2 години

До АнонименТи дърва купувал ли си скоро? И там е голямата секира..., но те не спираха да изнасят горите с тирове през граница...

40

.

преди 2 години

Да бе! Трай коньо за зелена трева!

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - като се радваме, че ще са в рецесия, да не би ние да почнем да живеем по-добре? . 1. Не се радваме че хорицата страдат и са в рецесия. 2. Наистина в България живеем пъти по-добре от колкото руснаците в Русия.

38

Кога

преди 2 години

ще го видим Путин да кара лада?

37

Анонимен

преди 2 години

А ние, дали не сме заплашени от същата рецесия. То проблема е в задния ни двор, а ние сме тръгнали дереджето на Русия да берем. И какво, като се радваме, че ще са в рецесия, да не би ние да почнем да живеем по-добре?!

36

Анонимен

преди 2 години

европа се развиви много ама много бързо ще премине отопление с дърва в бг градове с какво се отопляват 10 куб. дърва и зимата е изминала да не сме умрели отказ от газ тека е.важно то че санкционираме рус тези ес страни пак купуват газ за рубли вижте прибалтия това са герои отказ от пълен газ.а за народа си не мислят как ще живея че всичко е много скъпо важното санкциите а икономиката че распада важното санкциите да покажем на русия че европа са единни останалото не е важно

35

Анонимен

преди 2 години

Ако Китай ги отреже Путин и режимът му, а и Русия са до там. От бедност и глад ще станат на 50 малки княжества. В момента Китай им произвежда всичките стоки на целия руски пазар.

34

до 28 До Пигуе (без

преди 2 години

дано да се правиш на ***, а не наистина да не разбираш какво ти казах... прочети пак какво съм написал и опитай да осмислиш кой търси войната (подсказка - вдигна си вноса на руски торове и петрол с над 40% за последният месец)

33

Анонимен

преди 2 години

Забелязвате ли, че вече никой не ще да ни купува дълговете? А разходите няма да намаляват. Оставете Русия и помислете за България малко. Че не ни е много розаво положението.

32

Анонимен

преди 2 години

абе незнам в момента Русиш се къпе в пари а САЩ са дигнали вноса на петрол и торове от тях с 50% кои е балъка

31

Анонимен

преди 2 години

Бензинът като мине 4лв ще видите пред каква рецесия е изправена България. Има да чакате помощ от ЕС и САЩ.