14

шишенце бяла прах

преди 2 години

на запада не им ли омръзнаха публичните лъжи? Още не сме забравили че търсят оръжия за масово унищожение в Ирак!

13

Анонимен

преди 2 години

Аз също искам санкции срещу ЕС и няма да мистигне мястото да напиша защо!

12

До 8

преди 2 години

Укроти се малко бе,троЛейбус! Нали "Азов" са изцяло в Мариупол? Кога успя да ги "телепортираш" при руснаците в Буча,преди или след тях?

11

то е ясно

преди 2 години

15, всичко е за една пара!

10

Анонимен

преди 2 години

А САЩ одобриха продажбата на 8 нови самолета за България. Или това няма да го коментираме колко добре им идва тази война на икономиката на краварите?!Или че Русия смята Израел за приятелска държава, т.е Израел не е наложил санкции на Русия?Или факта, че Австрия няма да се откаже от руския газ и вчера го заявиха?

9

Анонимен

преди 2 години

'' Фактите на Русия '' ........................................ Оказва се путинизма е по-лош дори от фашизма ... дори във фашистка Германия са имали по-голямо уважение към мъртвите. Бих сравнил путинизма само с някакъв сатанистки култ ... или както се изразява Дмитрий Биков в последното си интервю - путинизма е оргия на садизма, оргия на падението ... с други думи - 'русский мир'!

8

тъпчо

преди 2 години

Някой неистово се мъчи да тласне света към световна война!

7

vlady

преди 2 години

Не е редно да се сравнява бандит с великия държавник Малюта Скуратов, допринесъл за полагането на основите на руската демокрация.

6

Анонимен

преди 2 години

А Йончева и сие от БСП, НЕ ИСКАТ! За тях убийствата на Путин са нищо, вълнува ги повече дали Борисов има къща в Барселона! Е*ати червените соц. евродУпетати!

5

Кирето Grindr Канаде

преди 2 години

Цивилните жители на Буча бяха разстреляни от нацистите "Боцман""Боцман" е добре познат, включително в Русия, с прякора Неонацистът "Малюта" - Сергей Коротких. . . . . . . От 2014 г. воюва в батальон Азов. . . . . . . Именно той е дал зелената светлина да се стреля по хора без идентификационни знаци.

4

Анонимен

преди 2 години

Ми тука ко чакат ???

3

В.

преди 2 години

Тази пропаганда е за вътрешна употреба. Да оправдаят идващата мизерия с някакви димократипни подбуди. Също колкото бяха загрижени за здравето ни пък си напълниха джобовете и изкупиха имотите

2

Фашизма няма да мине

преди 2 години

Има много клипове как преди дни първи влизат украйнска полиция в Буча и по същият път няма нито коли нито трупове и хоп след два дни касапница?!

1

Буча 100% фалш

преди 2 години

Съдейки по настойчвата новинарщина - цели се емоционална реакция с която да се оправдае неморални или незаконни действия които запада иска или вече е предприела. НИЩО НОВО! виждали сме го Ирак, Либия, Сирия....