27

Пуржо

преди 2 години

САЩ се отказа от разработката през 80-те. Твърде скъпо и нискоефективно. Явно сега се качват просто на вълната, че е модерно да имаш две-три такива ракети

26

ха ха хаааа

преди 2 години

И още нещо: по официални изявления на пентагона , последните 20 години ЦЯЛАТА военна промишленост, наука и разработки на пентагона се били насочени към локални конфликти. В резултат:тотално са били изостанали в стратегическото въоръжаване. Единственият въпрос в тази връзка е: това дали е така или просто искат още пари от конгреса? Но май наистина са изостанали , даже и от Китай, като китайците ги изненадаха с противосателитната си ракета, на което над 2 години САЩ нямаха отговор и наваксваха ...

25

4Д за Русия

преди 2 години

Скоро ще започне Демилитаризация, Денацификация и Денуклеизация на Русия. Най-напред обаче ще се извърши Дератизация за изчистване на плъховете и мишоците от Кремъл.

24

Анонимен

преди 2 години

Сега вече руските нацисти ще искат преговори за "двустранно разоръжаване", но не са разбрали, че разоръжените ще бъдат те, а Империята на Злото ще бъде превърната в концлагер, до окончателното й разпадане. Този път няма прошка.

23

ха ха хаааа

преди 2 години

Американците са бесни на руснаците за хиперзвуковите ракети, защото в момента на теория Русия може да удари всяка точка на хАмерика и американците нямат никакво средство за защита. В същото време най-добрите американски ракети се прихващат без проблем, даже и от не последното поколение защита на руснаците. Друга тема е че руската противоракетна защита далеч не покрива цялата Русия, както и че на руснаците не им стиска (за сега) да удрят САЩ, но ако нещата ескалират, може да се изкушат:или сега..

22

666

преди 2 години

Давайте, продължавайте да си ги мерите.....Петата човешка цивилизация загива, бавно но сигурно.

21

Анонимен

преди 2 години

САЩ може да си пробват ракетите, но Северна Корея не

20

.

преди 2 години

До Анонимен 22 - ща видиш ти една анимация като ти изпепели зайчарника панелен!

19

Хаха към 20

преди 2 години

Хахахаохаха пък ти много голяма представа имаш , чертаеш ракететите на домашното си блокче ...ХАХАХАХА

18

Анонимен

преди 2 години

Ким ще изстреля и Сащ вече ги нема.

17

Анонимен

преди 2 години

За разлика от ***, на САЩ ракетите не са лошо направена 3D анимация.

16

Za родината

преди 2 години

Ракетата на краварите се движи с 3 мах, а руската с 20 мах. Усещате ли разликата и превъзходството?

15

Хахахаохаха

преди 2 години

Сандооо, сандо. . . Представа нямаш . . .

14

Анонимен

преди 2 години

Ами сега... може и някой бункер да нацелят.

13

Сандо

преди 2 години

Американците след падането на СССР така са занемарили ракетната си програма, че в момента тя е просто един мир. Всичко е остаряло и от части дори не работи вече

12

заглавието оправете

преди 2 години

Миролюбивият Сащ с успешен тест на хиперзвукова ракета с цел защита от Русия. Това заглавие трябва ДНЕС бг да сложите.Ще бъде в тон с нато и ще ви дадът долари повече да знаете господа .

11

Бай Гроздан

преди 2 години

И каква е революцията след като тази е летяла 500 км,а преди по дойче веле някакъв разправяше,че руската можела да достигне до всеки град на Европа?

10

Анонимен

преди 2 години

Недейте да плашите рашките точно в този момент когато от хохлите напълниха обилно шалварите с рубашките барабар. Ще им дойде прекалено много пък и на русофилите в това число.

9

Анонимен

преди 2 години

По същият много деликатен начин правят и всичко останало

8

Анонимен

преди 2 години

Американците имаха хиперзвукови ракети още 50те години, но ги спряха защото са неефективни. Това което руснаците имат сега са крадени американски технологии от 50те.