48

Някой си човек

преди 2 години

Русия ще я има винаги ,а Европа се обезличава.

47

Анонимен

преди 2 години

Не забелязвате ли ,че днешният Путин не е като оня дето беше преди 10 години?Сякаш са докарали на власт някакъв негов двойник.Предният Путин беше с изключително остър ум и бързи и точни отговори.Забележете как говори днес и ще усетите разликата.Това въобще не е същият човек!

46

Анонимен

преди 2 години

Медведев, другият лилипут който подгряваше поста, докато Путин се намърда отново на начело, на държавата. Излишно разиграване на евтин театър, за пред запада, с цел демонстрация на някаква демокрация в дивата азиатска страна Русия, изкопирала западната култура, с променлив успех

45

въпрос

преди 2 години

А какво правят стотици руски дипломати в Германия?Немската литература ли изучават или немското кино?Много чудно.

44

медведев,

преди 2 години

Какво се пениш, бе? Изгонените не са дипломати, а разузнавачи под прикритие! какво се правиш на светец?

43

Плашивагинов

преди 2 години

Жесток и съкрушителен отговор Бреее Ако му изпереш два шамара на този лилипут ще се наак

42

Левски

преди 2 години

Смешон Джуджаров се изказа.Какво сурово ще отговорите бе мишок. Освен запада да си го премести в другия крачол при вашият суров отговор, друго не може и да стане.

41

Хироко

преди 2 години

Русия освен заплахи и терор друго не знае. Писна ми руските управници да плашат и заплашват целия свят, включително с унищожение на Света с ядрено оръжие. Писна ми от агресията на Русия /само 21 век са Афганистан, Сирия, Грузия, Украйна... Вече се готви да нападне Литва, Латвия и т.н. Русия и руските управници от векове нямат насита на нови земи и геноцид над завладените територии. А, когато света посочи Русия за агресор, Русия се прави на жертва. Писна ми руските убийци да се правят на жертви.

40

Хаха

преди 2 години

Русия нека да отвърне като си направи един вътрешен майдан ....

39

демократ

преди 2 години

А този е най-големият глу.пак в Кремъл. Изключително ограничен мисловно, но затова пък много нагъл. Ама правете каквото искате бе, *** съветски, цивилизованият свят не иска да контактува повече с вас и ще ви изолира като прокажени.

38

Анонимен

преди 2 години

РУСИЯ не е Ви е нужен тоя каймак от смет и го изметете Немедлено и Срочно !!!! СЛАВА РОССИЯ !!!!!

37

Хаахахах

преди 2 години

Недей плаши гаргите, ами се обади да ти донесът един айфон, уиски и шоколади.

36

Анонимен

преди 2 години

тоя па, ти у ред ли си бе, те не могат да ви гледат тоя за дипломатите се притеснил:))

35

ТОЗИ

преди 2 години

п....тьо къде е тръгнал да заплашва. Руската армия става за смях в Украйна, иконимиката на Русия е пред фалит. И всичко благодарение на джуджето диктатор и ей такива ду...пелизовци като този дето подкрепят режима.

34

Анонимен

преди 2 години

Запада трябва не дипломатите ,а децата на всички руски управници да експулсира

33

Анонимен

преди 2 години

Кой нормален човек иска да има отношения с червени ФАШИСТИ? Кажи бе, педведев?

32

Анонимен

преди 2 години

Русия се държи сурово вече 200 години. В Югославия, сърбите, направлявани от Москва, извършиха геноцид. Милошевич и всички сръбски генерали, бяха осъдени в Хага, за военни престъпления. Сега е ред на Путин. Той извърши такива в редица страни, като Чечня, Афганистан, Сирия, Ирак, Украйна. Стилът е един и същ, употреба на забранени оръжия и зверски, нечовешки престъпления спрямо цивилното население.

31

Истината

преди 2 години

Отначало Русия каза, че операцията е да прочисти Донецк от крайно десни групи съставени най вече от футболни хулигани на отбора Шахтьор. Е тия ултраси много корави излязоха, изсипаха сума ти руски червеи

30

Анонимен

преди 2 години

Ответните мерки на Североизточна Монголия граничат с хумор :))) Например : Ще забраним достъпа до руската федерация на определени "неприятелски" държави, ще забраним вноса на зеленчуци, ще забраним търговията с целия свят, ние сме самодостатъчни.......хахахаха :))) Досега не съм виждал челяк да иска да ходи в Раша, все към Запада ги тегли, ама знам ли, мейби има побъркани, дето искат да са в "путиновия рай" :)))

29

Ямболски цървул

преди 2 години

Обективен съм и в момента напълно оправдавам Русия.Даже се чудя как толкова много време издържаха на тази провокация.