12

Стягайте се!

преди 2 години

Бедноти мило украинче е хвърлило бомба в краката на майка с дете в селдствие на което се е запалила седалка! Това четем в спортал. Опичайте си акъла защото утре вие ще сте на мястото на майката. Не ни ли стигат наше нацисти, да си вкараме и вносни, обучени и невъзпитани

11

Боби

преди 2 години

Аз бях на 10 метра от събитията. Въпросният фен се съпротивляваше с всички сили и бутна един полицай на земята. Полицаят се удари на стълбите. След това другите полицаи го издърпаха надолу по стълбите, тъй като въпросният фен отказваше да ходи и се съпротивляваше неистово. Трудно може да се говори за полицейско насилие, защото фенът беше неадекватен и агресивен.

10

БАНко

преди 2 години

СТАДИОНА НА ПИРИН ВИНАГИ Е ПЪЛЕН С ДЕЦА!!! РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА ПРЕСТЪПНИКА !!! ПРЕДИ СЕДМИЦА ПРЕКРАТИХА МАЧ В ГЕРМАНИЯ ЗА ХВЪРЛЕНА ПРАЗНА ПЛАСТМАСОВА БУТИЛКА !!!

9

Анонимен

преди 2 години

що нямало публика на мачовете... еми скоро няма и да има.

8

Анонимен

преди 2 години

Дошъл наглия укър от Украйна в България и почнал да хвърля бомби на стадиона. Малко го е била полицията. Що не ходи да се бие на фронта в Украйна?

7

Анонимен

преди 2 години

На видеото се вижда че го влачат като животно. Няма две мнение по въпроса. Каквото и да е, не може така да се влачи човек. Можеха да му сложат белезници и да го изведат. Те направо го влачат по стълби!!! Гръбнакът му може да е увреден много сериозно.

6

Натовеца

преди 2 години

Някой разбра ли какво е станало от тази тотално неадекватно написана статия????За какво иде рече ,какво се е случило бе ???

5

Анонимен

преди 2 години

Как не видяхте хвърлените бомби и защо сектора е празен при опита за задържане на престъпника

4

БАНко

преди 2 години

ХЕЙ ЖУРНАЛИСТИ !!! ТОЗИ УКРАИНСКИ ДОБРЯГА ИМА БОМБИ , КОИТО Е ХВЪРЛИЛ !!! НА ЛУДИ СЕ ПРАВИТЕ !!! ПРОВЕРЕТЕ ОТ УКРАЙНА ЛИ ГИ Е ДОНЕСЪЛ И КОЛКО ОЩЕ ИМА !!!

3

Анонимен

преди 2 години

Не става ясна причината за инцидента. Говори се повърхностно, оттук-оттам. Какво е направил!!!

2

Добре дошли в ада

преди 2 години

ДАНС и МВР използват наркомани и престъпници за ударни групи за изтезания срещу неудобни активисти, журналисти!В Перник и Бобов дол е ад под небето, полицията насъсква роми срещу Българи Софиянци!

1

Анонимен

преди 2 години

Футболните фенове по цял свят са най-сл.абоумните хора. А този, че ходил да влачи укри тук, не го прави добро момче. Самият той е укра. Ето това ни чака с укрите, да ни се качат на главите, а пък и българи да ги защитават. И без това бг полицията нищо не смее да им каже. Паркират си където искат. Навсякъде парадират. И този пиян залян, тръгнал да се бие, а полицаите му били виновни.