112

Алекс

преди 2 години

Тези декларации и призиви са безмислени.Путин изобщо не ги отчита.Единствено изолацията и икономическите санкции имат ефект.Вече видяхме как СССР се сгромоляса под икономически натиск.Русия е много далече от мощта на СССР.Фалитът на Русия е неизбежен.

111

Бай Гроздан

преди 2 години

Лидерите на Руската империя никога не са се интерисували какво мисли светът за тях.Посланията са ги приемали само като тема на дворцови разговори.Отказът да се даде на Наполеон Бонапарт Великата княгиня Ана са му докарали не един и два прякора.

110

Тошо

преди 2 години

Добре, ама как да стане.....при тая стрелба, бомби, това не е дъжд да минеш между капките, щото може и да не минеш тука, Налице е оръжие, газ и неразумни ръководители, така че е налице един ад!Стоп трябва да се каже от повече страни, даже от цял свят, ООН какво прави всъщност!?Всички гледат в ТВ и имам чувсвото че си мислят че е филм, а не е !

109

славянин

преди 2 години

Предвиждам че скоро бандеровците ще направят и провокация с химическо оръжие в някой украински град,, за което ще обвинят руснаците!

108

Ламята

преди 2 години

Междувременно след като хамериканският план,за срив на руската икономика,не сработи,Блинкен е дал на бърза задна,с предложение да свали санкцийте ако Путин спре огъня.Ако плана беше сработил"цивилизиваният свят" с огромно удоволствие би наблюдавал агонията на Русия.Западни ценносто,сър.Прекратяване на огъня,не се очаква до 7 май.На 8ми почивка.На 9ти,парада.Засега не е уточнено,дали в Киев или Москва ще е.

107

славянин

преди 2 години

Джендрастите отлично знаят кой извършва зверствата в украинските градове - техните любими бандеровци!

106

Анонимен

преди 2 години

Срамно е да се твърди, че избитите от украинците цивилни са избити от руснаците.

105

Възраждане

преди 2 години

ЕС и НАТО вън от България!

104

Анонимен

преди 2 години

Много от разстреляните от фашистите в Украйна са станали жертва заради пропагандата а не на войнатаТова е истината за избитите мирни граждани в БучаВероятно са и с руско потеклоСрам за"цивилизована"Европа и за настоящите и политици,които са марионетки на един престъпен клан в САЩ.Тръмп беше прав,като каза че с измама са спечелени изборите там.И днес Светът "бере"плодовете на тази измама.ЕС днес е жалка останка от велика идея.Оставка на Урсула дер Лайенен и слугите на САЩ.Доло фашизма.

103

Антикомунист

преди 2 години

Какъв ЕС? Нали ние сме ЕС...

102

Анонимен

преди 2 години

ЕС да си гледа собствената , че ще й останат пр а сетата гладни и на студено съвсем скоро!

101

Евро джендърите

преди 2 години

Можеха да заемат позиция по предложението на Руската федерация за демонтиране и изтегляне на нападателите оръжия на НАТО от т.нар "източен фланг". Вместо това те високомерно и безотговорно отказаха и с това фактически причиниха тази война. Не им пука въобще за украинците. За тях е важно Русия да е заобградена, изолирана, блокирана и в подходящия момент унищожена. Това обаче не мина. Европейските бок..уци носят основната вина за това което става в момента. Това е истината.

100

Анонимен

преди 2 години

"Владимир Путин незабавно и безусловно да прекрати войната в Украйна" + "Той съобщава, че ЕС спешно ще продължи работата по въвеждане на допълнителни санкции срещу Русия." Едно от двете няма да се случи. Най-вероятно и двете няма да се случат.

99

Анонимен

преди 2 години

и да се извини: Извини СеБе!

98

София

преди 2 години

Жозепка, трайкай си там и търси рубли за газчица, че идват тежки дни за съюза ви, ако не намерите рубли да плащате. А всички знаят, че глада е по-силен и от тока, а като ви гледам кви *** сте се събрали, като нищо да оревете света при първите спрени доставки.

97

Анонимен

преди 2 години

И се появиха видеа на забавен кадър, където ясно се вижда, че труповете си движат ръцете и стават, след като мине камерата.А и толкова режисирано изглежда тази симетрия на тела от двете страни на улицата, че не вярвам.Много фалшиви новини излязоха в последно време от Украйна и някак си представеното световно зло Русия ми изглежда все по нереално.

96

ПроСоТо

преди 2 години

да ви кажа честно,нящо ни мее ясно!..-Тия симпатяги въведоха и въвеждат "санкции" на Русия УЖ С ЦЕЛ да спрат месомелачката в Украйна...И какво се оказа?..-Че санкции-манкции,но ..май нема ефект от тях ,а?..-И ся минаваме на ПРИЗИВИ:-"Путин,сапри войната немедленно!"..?!?!..Некой наясно ли е какво всъщност МЪТЯТ "световните величия" ?.../ кък върви Барел петрол днеска?../

95

Анонимен

преди 2 години

Диктаторите винаги имат висок рейтинг, защото те управляват статистиката. Диктаторите винаги завършват позорно. Справка: историята. Лакеите на диктаторите лъжат повече от тях или мултиплицират лъжите им. Справка: Лавров, Сидеров, Йончева, Митрофанова, Костадинов и пр. Диктаторите са мизантропи. Справка: В.В. Путин и агитка. Жертвата се привързва към садиста - стокхолмски синдром. Справка: продажните български русофили.

94

Анонимен

преди 2 години

Путин ще спре войната без zабаvяне и без условия, когато настъпи момента.

93

Анонимен

преди 2 години

Тези трупове,разпръснати по улиците,не е ли възможно да са жертва на отрови от химическо или бактериологично оръжиеЗащо не се разследват лабораториите на сатанистите вУкрайна а се пропагандира фашистка идеология отдавна забранена,като човеконенавистна?Много въпроси чакат отговор г-да европейски политици но искрени и точно по проблема а не пропаганда по гьобелскиСамо истината,обективната истина,носи със себе си справедливост и МИР.Но очевидно тя ви убягва под диктата и зависимостта на Сатананизма