55

g.venov

преди 2 години

До Анонимен 71 и какво дава БВП,бе умник-нищо,абсолютно нищо,ама нали ви промиват мозъка.ти си ***,като клекне целия този илюзорен "цивилизационен"фалш ще разберете откъде изгрява слънцето,ама ще е късно

54

Анонимен

преди 2 години

До 77 Нали това каза Джо Байдън, Путин вече не трябвал да бъде президент на Русия. Очевидно имат готов пудел.../кандидат за поста пудел на САЩ в Кремъл.

53

българин

преди 2 години

Бе вие или ЕС е много наивен? И как ще му попречите,след като тези ракети са произведени много преди да ви хрумне,че Путин ще атакува фашистите в Украйна? И си дремят в хангарите им в Русия! -:)) Това е четиво за наивници!

52

Анонимен

преди 2 години

САЩ си мечтаят Русия отново да е управлявана от нов Борис Елцин. И те го имат това е Навални. Поредният продажник не мислещ, за народа си, а са личният си джоб.

51

SS

преди 2 години

Въоръжавайте се ,идват лоши времена !

50

Анонимен

преди 2 години

Лайте си колкото искате, ама ние пак сме от наклецканата страна. А източно европейските лидери що тъй им треперят гащичките? Май идва времето за промяна и някой може да им потърси сметка за окрадените ресурси последните 30г.

49

Анонимен

преди 2 години

Е нормално е бедняшка държава с БВП на глава от населението колкото Сомалия все пак да има някакъв военен ресурс. Сега, ясно е, че руски самолети над Украйна не летят, защото всички пилоти ги отрепаха за 3 дни, ясно е, че армията 130 000 души беше смазна от украинската, но все пак ще намерим бедни деца от селата, които ще се бият срещу 1-2лв. на ден. Недейте да подценявате Русия! Това е сериозна държава, огромна, която има огромна икономика от ранга на България и Румъния взети заедно!

48

FenIX до 69

преди 2 години

Интересен АНАЛиз обаче защо аджеба всеки търси тоя скапан долар а никой не залага на тази хубава рубла?

47

Анонимен

преди 2 години

Какво има зад рублата и какво стои зад долара? Зад рублата има малък дълг и много ресурси. зад долара има много дълг и малки ресурси, но и американския флот и бази по целия свят. това обяснява всичко. ефективността на американската икономика е в непазарната сила.

46

Анонимен

преди 2 години

Американакия долар беше паднал до критичния минимум преди Конфликта в Украйна. След инвазията на Русия долара отбелязва скок, почти се изравни с еврото, което пък падна заради санкциите на ЕС срещу Русия. Големия печеливш от войната се оказа САЩ.. Както винаги..

45

по-далече от Русия

преди 2 години

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.Импичмънт на проводника на руските интереси Грипен Решетников Радеф !

44

Анонимен

преди 2 години

Санкциите не ограничават Путин!! Помагат му да води по-дълга воена операция, от която печели предимно САЩ.

43

Русия е изостанала

преди 2 години

Русия е много изостанала, икономически е като Нигерия, само че със сняг!

42

Анонимен

преди 2 години

След потока бежанци от женски пол от Украйна,броя на заразените с венерически болести в България ще нарастне значително..

41

Анонимен

преди 2 години

До 52Няма как да има глад в Москва.При положение че държат житото заедно с Индия))))))Заедно със САЩ с които си менкат първото място по износ. Индия макар и да произвежда 30-40% повече от Русия не е от първите по износ.

40

Дали?

преди 2 години

Дали хората в Русия наливащи се с антифриз или почистващи препарати за вана са щастливи и удовлетворени от живота ?

39

Анонимен

преди 2 години

Някъде четох анализ според, който на западът не му остана кого да ограби и метрополията на запада започва да ограбва периферията, а ние сме точно в периферията.

38

Рубли-смях...

преди 2 години

Ало, банката ли е, какъв е курсът на рублата днес?За купува или продава?Не, за да се посмея...

37

Анонимен

преди 2 години

До 49Точно обратното Южната територия на САЩ принадлежи на Максико.Време е Мексиканците да претендират за земите си.А останалата част да се върне на Индианците.))))))Глу.пости, Тексас се отделя от Мексико, същото се кани да направи и Горна Калифорния и тогава Мексико напада САЩ. Губи войната с това и територията. Тексас и Г. Калифорния по онова време са били с 90% англосакси,множо повече от колкото са сега.

36

ЕС не вярва на Русия

преди 2 години

Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...