171

Нафарфорий

преди 2 години

Каква ирония ..и дебилизъм у нашите диванни коментатори...Много бързо забравихте "освободителната операция" на руснаците в Чечня и как кадировци развяваха отрязаните глави на 18- годишните руски солдати по улиците на Грозни....Някой да помни какъв провал и колко жертви на Русия костваше тази " освободителна операция"?! И най-важното - за какво ???Всичко се забравя след година,остават кръстовете и проклятията на зачернените майки..

170

Българин

преди 2 години

Украинците ги посрещат с куршуми намазани със свинска мас. Слава на Украйна и ад на русия и кадиров.

169

...

преди 2 години

Трябва да си с много, ама много сериозни отклонения, че да твърдиш/вярваш, че Путин или тоя нефелник Рамзан - щели да покорят държава, която е над 600000 кв. километра и население близо 50 милиона...

168

Казах

преди 2 години

Защо не дадете веднъж милиардерите на САЩ в какъв лукс живеят? Защо само за руските олигарси говорите и за Путин? Колко спечелиха само от Ковид Бил Гейтс, Ритшилд, Сорос, Безос и цялата компания от вирусите, заради умират толкова хора по света.

167

АХМАТ СИЛА

преди 2 години

Кадиров има право във случая защото ако Русия и Украяйна се договорят западните медии а и нащите ще тълкуват това като провал на Русия. Затова по добре да изколят Укритата до последния !

166

Анонимен

преди 2 години

До 209 КрумСтрашниТук става на въпрос православие и исляма заедно в борбата срещу украйнския фашизъм. В борбата срещу фашизма за един по добър свят няма религии. Украинските фашисти не са никакви братя на нас славяните

165

Анонимен

преди 2 години

До 207 Йово Б.Ръката на БОГА е дълга...

164

КрумСтрашни

преди 2 години

Ако се чудите как така исляма в лицето на отоманската империя се настанява на балканите и се чудите,защо никой не ние е помогнал,вижте сега колко българи подкрепят тези ислямисти срещу уж братята им славяни в лицето на украинците и ще си отговорите.Както сега украинците могат да загубят независимоста си,така ние сме я загубили преди векове.

163

Анонимен

преди 2 години

До 207 Йово Б.Мисълта за недосегаемост и широко отворената уста са много лош съветник

162

Анонимен

преди 2 години

Какъв човек трябва да си да се кефиш на такъв ***. Толкова ли сте пропаднали. Освен да сте отчаяни от неуспежния си жалък живот и да тръпнете да дойде някой главорез да накаже останалите. България е красива, относително устроена и много свободна страна за бизнес и живот. Това че някой ви пречи е основно в главите ви. Ако не можете тук да сте щастливи никаде няма да успеете. Бъл съм по целия свят заради професията си.

161

Анонимен

преди 2 години

Ми Кадирчето се учи от бащицата Путин как да краде. Между другото да питам къде са децата на московската върхушка? Май доста от тях са в така наречените неприятелски страни. И защо не си ги приберат в хубавата Русия а ги оставят да се мъчат в тези гадни неприятелски страни м?

160

Пророк

преди 2 години

Джуджето ,си отглежда такива изверги , създава си патриотични партии в други държави ( *** ), троляци за да го обслужват. В България , също има палати на подобни екземпляри.Тази война е като видов ден , всичко излезе наяве.

159

Анонимен

преди 2 години

Кадиров е голяма работа. Ако ни стане президент ще има рязане на соросогендарски глави в софия

158

Шопа

преди 2 години

Къв а тоа таласъм

157

Джордже Балашевич

преди 2 години

Докога жените и децата, бягащи от ужаса в Ирак, Сирия, Йемен, Афганистан ще са бежанци и ще живеят като скотове по границите, а украинските жени и деца ще бъдат настанявани в хотели и за тях ще се подсигуряват условия и средства, на които и бедстващите български деца не могат дори да си помислят! Докога е това лицемерие на "борците срещу войната" ,които изпращат оръжие под формата на "помощи"! Хора събудете се и излезте от този злокобен транс! Преди всичко трябва да бъдем ЧОВЕЦИ!

156

пияница мистик

преди 2 години

"Веднъж попитан как си позволява такъв лукс, Кадиров отговори; "Аллах осигурява. Не знам. Парите идват отнякъде." === Е, това е! Нашите комунисти искат точно такъв човек да ги управлява. Да тънат в мизерия, ама да нямат нищо общо с Цивилизацията - Западна Европа и САЩ. С такъв kaтил ще се чувстват че живеят в независима, непоробена и не васална държава и никой от чуждите сили не ги командва :))) Няма да има гей паради, че са им голям трън в очите и ще се изповядва само праведни семейни ценности

155

пияница мистик

преди 2 години

"Въпреки не особено високия стандарт на живот на гражданите в Чеченската република, лидерът й Рамзан Кадиров е построил дворци за себе си, съпругата си и любовницата си. Притежава и самолет на стойност над 72 млн. евро" === Ехееее, ово е стандарт, не си играе на шикалkи човека. Не е като нашите баламypници :))) Само Дамаджан може да се доближи малко до него с 22 имота. И той има един замък с гора и езеро край него, с 12 тоалетни, ама няма самолет и любовница, защото не му става чypката от пиене

154

Джордже Балашевич

преди 2 години

Какво са получили всички онези които осакатиха животновъдство и земеделие в България, какво са получили всички онези които осакатиха енергетиката в България, какво са получили всички онези които осакатиха промишлеността, всички онези, които през последните тридесет години управляваха България, под зоркия поглед на САЩ, ЕС и Русия? Докога ще има двойни стандарти подплатени с лицемерие? Докога крадците приближени до западният интерес, ще са по-малко крадци от близките до Русия?

153

Анонимен

преди 2 години

Цяла Европа помага и е съпричастна с Украйна, само българския червен, неграмотен, комунистически селянин гледа руска пропаганда и тъпее. Моменти като този показват колко струва една нация, и вижда се, че българската нация не просто не струва. Българската нация не съществува! Комунизма в България изкорени чувството за национална принадлежност сред селяните.

152

Анонимен

преди 2 години

До Да помогнемБелите знаменца ги изпратихме ама руснаците прихванаха пратката и сега те ги веят около Киев а скоро и на други места .