80

пияница мистик

преди 2 години

До Селска Кифла === Ахахахахахахаха :))) Ами та де, права си :))) Въпреки че най-вероятно си мъж и си написал поста си с ирония и сарказъм, бих те попитал. Ти изгледа ли филмчето към новината? Аз го изгледах. И кажи ми кой би отишъл да живее на място без водопровод? Там нямат бани, тоалетни само на двора, а водата от кладенци я вадели. То това си е чисто средновековие. Чудя се как ток изобщо имат

79

Тираджията Z

преди 2 години

Преди да се пенсионирам ще си купя една барака с двор,ще я постегна и като удъртея ще се преместя там да си гледам градината.До тогава в града.

78

Селска Кифла

преди 2 години

Всички са избягали по градовете и моловете. Масово селяниите вече не се интересуват от селската работа, а са в търсене на лесните пари и забавления по големите градове, нощни клубове, купони, чалга до умопомрачение, пиянство, хазарт и секс. Никой не иска от градско да отиде на селско. НОРМАЛНО Е. Не може да държавата насила да държи селяните по най-затънтените далечни и изолирани райони.

77

Анонимен

преди 2 години

Туристи се привличат с уредена инфраструктура /път да дойдат, течаща вода, ток, интернет, място за настаняване - чисто и удобно, не тип общежитие пълно с гаддинки. Туризъм правят и с еко пътеки, риболов, реки без елекрогенератори, двор с екзотични животни, частен басейн. Една позната в англия печели от продажба на кучета - над 1000 паунда парчето, докато мъжат й се гърби да гледа дойни крави и да му изкупуват млякото на загуба.

76

Ха ха

преди 2 години

Който иска да са заселени селата да ходи? Какъв е проблема? Само че не... Тези сладки приказки галят ушите на селския българин, но на никой не му се ходи по селата. Всичките искат да са ИТ.

75

Анонимен

преди 2 години

Общата земя е ничия. И за 50 стотинки на ден са я работили свободните роби на свбодния труд. Свободен в смисъл безплатен труд. Няма ги вече. Не останаха хора да се гърбят за жълти стотинки.А, ако земята я вземе едър земе/робо-владелец, съвсем ще опустее пейзажа. Тези са по-хищни и от ткзс-арите.

74

Анонимен

преди 2 години

Нормално в цял Свят е така селата се издържат от земеделие и туризъм субсидиите за земеделие в ЕС ги обират Франция Полша и Италия а туризъм нямаме средновековни замъци на Тамплиери и Леонардо с какво ще впечатлим туристите следователно няма работа и умират

73

Умишлен Геноцид

преди 2 години

Казват че намаляването на българите и изселването както и обезлюдяването са по план даден на наще политици да следнат. Прилагат го успешно УЖ контролиран а е безразборен и масов. Бавно и жестоко изтребление на България. Като жабата и бавния оган(тя не разбира ако е постеппенно).

72

преди 2 години

И каква е трагедията, няма повече болно и умиращо население. Трябва ли да ги раждате за да умират отново и отново хората и да ги приковете към парчето земя да се ровят в почвата, само и само за да ре-комбинирате някакво ДНК за да видите какво ще се получи и да Е само изживявате като успешно репродуцирани се някакви горди бежанци от едно или друго място. Ще се получи една излишна смърт причинена поради избягване на предпазните средства. Бъдещето е Марс, тишина и спокойствие.

71

Щерю

преди 2 години

От 2000 будни жители до 60-ина заспали селяни...

70

Ама Кириле!

преди 2 години

И Хьоди навремето не знаеше, че Локи му е сложил тая стрела от имел в колчана и знаеш как свърши тая история ..??https://youtu.be/QqxlXnL6PSo

69

Върнет стопанството!

преди 2 години

https://youtube/watch?v=qSYWtUKYgCQ

68

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЕто ти българското селско стпанство през соца ...https://youtube/watch?v=qSYWtUKYgCQ...И ето ти селското стопанство преди соца с волове и крави, вместо машини - https://chitanka.info/text/5285-na-brazdata.......https://chitanka.info/text/7068-na-nivata

67

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНе са 50 000, това е лъжа, в целия град са около 7 000 роми на около 100 000 население в града!

66

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"КОМУНИЗМЪТ УНИЩОЖИ БЪЛГАРСКОТО СЕЛО! ЦЕЛТА НА КОМУНИСТИТЕ Е ДА НИ ПРЕТОПЯТ, ДА ПРЕНАПИШАТ ИСТОРИЯТА И ДА СКРИЯТ СВОИТЕ ЗВЕРСТВА!" ........, не ни занимвай с лъжи и с никому ненужни глупости и пропаганда, пропагандите няма да спрат обезлюдяването и унищожаването на българското стопанство! Ако толкова ти е нужно селското стопанство преди соца, купи си волове и ори с тях или си купи кола от 1934 година и карай нея, а не съвременна, но не ни занимавай с лъжи!

65

Руски Гултакк

преди 2 години

Точно същите комунистиИзбиха семейство. То на ИВАН ВАЗОВИ ОЩЕ много от българската интелигенцияТези. Който. Успяха да се спасят. Избягаха на Запад. в БГ Останаха само............ За жалост Снимката която. Вижда. Ме във описана та Статия. Е огледало. На Българската. Нация.

64

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Не пращай хората в миналото и не лъжи, че "комунизма" бил унищожил селското стопанство, не трябва да се дрънкат празни приказки,а трябва да се действа и то сега, за да не се обезлюди страната и за да има българска продукция,продоволствия!Само трябва да закупят механизация и да си осигури пазар за българските стоки в България и в чужбина!Също да се постави условие за равни субсидии във всички държави от ЕС и да се вкарват в затвора хората, които крадат тези субсидии и не произвежда!

63

истински.патриот

преди 2 години

Ако днес имахме един Стефан Стамболов като Премиер ще ше със твърда ръка да разчисти Тая........ Дупка и всички. Предатели........... Един Истински. Българин патриот. Който аз лично. Много. Се. Вазхищавам . И се питам. Защо във. България. Няма. Паметник. На. Този. Велик. Българин.

62

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПрочети "На нивата" от Елин Пелин, ето такова е било селското стопанство преди соца, с оряли са волове,крави,коне и са треперили хората, дали няма да им отнемат воловете и овцете бирниците и да останат без препитание и гладни, а по време на соца, селското ни стопанство беше супер модерно и механизирано,със столова за хранене на работниците и със стоки,които можеха да си вземат безплатно, със високо качество БДС и лаборатории, които се занимаваха с качеството на продукцията

61

Анонимен

преди 2 години

В Германия има всякаква стока, даже турска и гръцка, от България няма нищо, само бяло саламурено сирене е единствения продукт и то само в някои магазини!