166

Анонимен

преди 2 години

Вече се разкриват зверствата извършени от руските нацисти: всички мъже на възраст от 16 до 60 години в град Буча са били разстреляни, улиците са осеяни с трупове, а и идват все повече сведения за изнасилвания на жени от страна на *** окупатори.

165

новият политик

преди 2 години

Започва поголвна сеч на късокраки ***, обзели българското интернет пространство, НИЕ новите политици сме безкомпромисно образовани технократи с безгранични възможности, родолюбци и недолюбваме предателите. ВИЕ всички късокраки копелнца, ще бъдете идентифицирани и поставени под отговорност пред либералния ред, който вие така мразите. Избрани бройки от вас ще бъдат публично ебани. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!

164

Анонимен

преди 2 години

До sabi За разлика от страхливото кърваво джудже Зеленски води държавата си като велик политик. Пууттлер искаше историята да го запомни като велик лидер, а вместо това ще го запомни като масов убиец и военопрестъпник равен само на Хитлер и Сталин. Зеленски остава в историята като лидера със световно историческо значение. Пуутлер остава в историята с кървав "Зет" изписан на челото му.

163

sabi

преди 2 години

има ли някъде календар за Априлските "онлайн" тиради , речи & команди на този пич, че съм мы зарибен фен... Всеки ден чакам с нетърпение да дръпне поредната "реч". Луд умора няма, -жалко , че сам си вярва, не е в час , че просто го използват. Знам , че след дни ще се кара на Гръцкия парламент, след като втрещи и Норвежките сухари наскоро. Публивайто бъдещите "изяви" на пишман Главатаря от екрана...

162

туз

преди 2 години

Зеления това е затишие пред голяма буря

161

Руските "освобо

преди 2 години

Руските "освободители".

160

Анонимен

преди 2 години

Нова малко зелено джудже съсипа живота на украинците.

159

Анонимен

преди 2 години

До ВЪН !Бягай да браниш завода в мореопол хахаха азовците са обречени!

158

Матадора

преди 2 години

Зеленски, пленените солдати ги оставете да бачкат за възстановяването на градовете ви. ще ги храните с хляб и вода, и робски труд до пълно възстановяване.

157

Анонимен

преди 2 години

Чесно вие сте добра медия но не прекалявайте с този зеренски ,омръзна на всички наистина . Има толкова други важни за България неща ,които може да се тиражират

156

Анонимен

преди 2 години

Укри Такъв бой ще изядете от руснаците че в близките 200 години дори и в сънищата си няма да посмеете да си мислите за нацизъм и фашизъм.

155

Анонимен

преди 2 години

Руските терористи продължават с терора и военните престъпления. Сега какво е оправданието за мините? Че оттам случайно може да мине "азовец" ли?

154

Българка

преди 2 години

Като чух по тв цената на олиото колко е ,започнах да се питам коя д-ва е във война

153

Анонимен

преди 2 години

Като се погледне каква е историята от Северха коре, Виетнам, д д д,д,д,д през Либия, Югославия, Ирак Авганистан, май по брой тамън тамън бройката съвпада с броя на бившите соц СССРски държави. Та ще има да гледаме присъединявания и присъединени и препрепресъединявани, до кат Москва врътне ключа и кава "е те това е НСССР, НовиятСССР. Президентът Желев можеше , ако бе жив разбира се , да ме препише в новата му книга"Что тукое НовСССР" и има ли той корупция у нас? А де де. жвъбаукапутнитефобораси

152

Анонимен

преди 2 години

До 175 Даже евреите се отказаха от Зеленски.Парламента на Израел разбра какво подло човече е.Така остана само ФАШИСТА Зеленски Забравили???

151

До 171

преди 2 години

Респект! Крайно време е България да бъде само за българите по заветите на Левски, Ботев, Каравелов и Стамболов! А на руските ***, скоро ще им припари под продажните им краченца.

150

чингиз хан

преди 2 години

Зеленски ще го сполети съдбата на Наполеон и Хитлер.

149

Българка

преди 2 години

анонимен,незнам колко си грамотен, но тези дето ги изреждат са обичали РУСИЯ.И АКО СИ МАЛКО ПО ГРАМОТЕН ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ ,ЧЕ РУСИЯ Е КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА ,А САЩ Е ПОЛИЦЕЙСКА

148

Анонимен

преди 2 години

Знаеш ли какво гориш фашист такъв? Украйна загива заради тебе.Ти надмина и Хитлер с твоите шизофренични идеи.Кои обучава тази банда от убийци , които се крият зад деца и възрастни и ти се гордееш с това че има трупове по Украйна.Виж тази снимка на която си,показва лице на убиец на хиляди невинни.Зеленски стига вече си се правил на неоправдан герой За теб тябва разтрел заедно с твоябанда главорези Украйна дълго ще страда след твоята смърт Събираи си багажа и бягай към твоя гроб.Спри лъжата.

147

Българка

преди 2 години

Бежански лагер в Харманли не е ли за хора, с какво са по различни тия от сирийците, нали всички бягат от война.МЕДИЙТЕ СА ВИНОВНИ ДА ГИ МРАЗИМЕ,ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР САМО ЗА УКРАЙНА, НЯМА ДРУГАТА СТРАНА РУСИЯ,"ДЕМОКРАТИТЕ "ЗАБРАНИХА РУСКИТЕ ТВ