149

Аз промяната

преди 2 години

Ангелина с какво се храните откъде у вас толкова злост мъст жлъч Явно омразата ви е единствената храна Ангелина като каква се произнасяте за каква сте се помислила Ангелина усмирете се Обърнете внимание на вашият живот С хулене по ГЕРБ няма да станете по просперища Колко ниско трябва да сте паднала за да драскате тук така злостно

148

Валя

преди 2 години

Ангелинке,ти пак се възпламени?!Ха, Ха, ха.Абе я кажи нещо за мошениците - Просто Киро лъжеца,Асен крадеца, мутрите- чалгари с най- големия Славчо от Учиндол,Ристьо Иванов и т.н.... А кажи нещо Ангелинке

147

Ангелина

преди 2 години

До Анонимен ход номер 157Те неговата "опора" за всякакви мръсни поръчки са по- жалки и от "Баце"...Той е това ,което е ясно на всички извън неговата клика ....,а те са стигнали дъното със своето безумно и сервилно "роболепие"и че се опитват да "блестят" ,като го имитират...!!!

146

Ангелина

преди 2 години

До РОДЕН ДЪРЖАВНИК..под номер 156...ВИЕ ,който нямате дори смелостта да си напишете името сте един от многото зомбирани меркантилни и жадни за власт и облаги ,които не зная как се поглеждате сутрин в огледалото ,след като сте написали това жалко творение по - долу .Единственото "ченге" от изброените е този написан от Вас с главни букви ,останалите са професионалисти в съответните области и в момента хора на Висши държавни длъжности. "Очернянето " е приоритет на ГЕРБ - само в това са "добри"..

145

Анонимен

преди 2 години

Сменят се зам-министри, които са опора на боковата власт. Новата власт идва с нови министри -- как ще работят със зам-министрите на боко, които саботират новите политики и даже по форумите пишат "баце, връщай се, ние те чакаме"? Ха-ха, хи-хи!

144

РОДЕН ДЪРЖАВНИК..

преди 2 години

БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ... ченгетата - Радев, Рашков, Петков-не могат да го очернят..

143

Ангелина

преди 2 години

ГЕРБ и компания престъпници осъществяващи през годините на тяхното управление престъпни действия от всякакъв характер срещу хора неудобни на тяхната власт поради някакви причини по места.Освен за осъществяването на тормоз и репресии срещу тези хора ,ползвате и чутото по времето на вашите подслушвания ,за да си обогатявате бедния речник и да го използвате ,в момента ,КАТО ПРОПАГАНДА СРЕЩУ ВАШИТЕ ОПОНЕНТИ ."ТИХОМЪЛКОМ" Е НЕЩО КАЗАНО ОТ МЕН ПРЕЗ 2019 Г. И СЕ ОТНАСЯ ЗА НАЗНАЧЕН ОТ ВАС НА ВИСОК ПОСТ.

142

GEMKORP=КОРУПЦИЯ-ПП

преди 2 години

Байдън се събуди..... Киро е резидент на Путин в България.... Добър ден...... GEMKORP стои и зад фалита на КТБ - 2014........Добър ден......... ПУТИН=КГБ =ЦВ. ВАСИЛЕВ =ЧЕРПА=РАДЕВ =КИРО ПЕТКОВ/АСЕН ВАСИЛЕВ........... Добър ден....

141

Буциии?

преди 2 години

Шкафчетата, Буции! Къде скри парите? Парите? Къде ги скри? Мата Хари коя е? *** да видиш тръбата, Буци. Коя е Мата Хари? *** да видиш лaйняната тръба! И кокошкарника на Марешки. Оставка!

140

Анонимен

преди 2 години

Шехеразада била Мата Хари.......... и всичко си дойде на мястото.Чудя се само какъв "мъж" трябва да си та да оставиш жена ти да я плющи Банкянския селянин за да си на държавната хланилка като директор в Булгартрансгаз и куп други сладки службици............Същата история както с жената на Сталийски. Но Боце така си обича, да плющи жените на "приятели" .......

139

Анонимен

преди 2 години

Баце много почернял от злоба на снимката. Нещо не му се случват далаверите с кюлчетата.

138

Педя чевекЛакът Лъжа

преди 2 години

Я со мала гербенуга, на народа смъртен враг! Имам шкафче със валута, а в торбата глок-патлак! Тря-ла-ла хи-хи-хи! Тра-ла-ла хи-хи-хи! Зная мушенгии, далавери, що съм виждал по света! Зная хитрости чудесни, те помагат ми в беда! Тра-ла-ла хи-хи-хи, тра-ла-ла хи-хи-хи!

137

анонимен

преди 2 години

Тоя до кога ще му дават трибуна да говори . Него и цялата им група в затвора .....

136

Анонимен

преди 2 години

Звездите му го говорят на тоя.

135

Копейкин

преди 2 години

Руските шпиони вън от България.

134

Анонимен

преди 2 години

Свърши твоята тикво, сега трябва да отговаряш за 12 годишните кражби. Той народа се произнесе на изборите за теб. Само кауш за теб заедно с твоите слагачи от ДПС.

133

ПроСоТо

преди 2 години

и стига малоумщини!..-Тиквата беше "ЛЕГАЛИЗИРАН",СПОНСОРИРАН и ТУРЕН НА ВЛАСТ от НЕМСКИТЕ ФОНДАЦИИ!!!!!!!....За което ТОЙ ЛИЧНО най-коленопреклонно им БЛАГОДАРЕШЕ и не пропускаше да спомене с гордост при всеки удобен случай ...А вий,вий сте....

132

Финансист

преди 2 години

Този съвсем явно си го арестуваха, а той започнал да дава мнения. Говори за заеми на новите управляващи, а не иска да си спомни колко облигации емитира неговото лично пожарникарско правителство. Деменцията го гони, а мисирките му дават трибуна ! Обяснети му, че облигациите са ценни книги за дълг, а акциите са за собственост. Разбира се, че не става въпрос за полицейски и жандармерийски акции.

131

Анонимен

преди 2 години

Стара руска подводница.Путин ще го върне

130

ПроСоТо

преди 2 години

До Малко остава..."хората" НИКОГА не со "качвали",или сваляли ,бе авер!..Този е КУКЛАТА НА КОНЦИ на Запада и САЩ !..Когато и както ТЕ решат,може да има некакво връщане !..Но това НИКОГА повече не може да се случи,защото Тиквата беше "ПРЕЛЪСТЕНА И ИЗОСТАВЕНА" !!../гледал ли си тоя филм?..Истински е!/..Та така..Единственото,което остава на Мутрьо, е да агонизира в злобата си и да се кръсти десетина пъти на ден да не го подгонят ИСТИНСКИ ..