280

toti

преди 2 години

Явно е че откачените са повече от лудите и то в Русия май е 3;1

279

...

преди 2 години

И Йосиф Висарионович Джугашвили(Сталин)- ли беше ренегат или просто "всеки който е против Путин е фашист"...

278

Много се съмнявам

преди 2 години

Че е точно руски с тази фамилия, име и презиме, а най-вече с този нос и очертания на устата. Но че е роден в Москва от родители Аделаида и Карл е факт. Познавам арменци и евреи от Тбилиси с погрузинчени фамилии, напр. Мошеашвили, Каспаришвили и прочие хазароиди. С баща основател на Политиздат е повече от нормално да си ренегат.

277

Анонимен

преди 2 години

До Крим не е рускиВ Русия предавателите на средни вълни още работят!

276

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха! Като Ибрагим Сулейман-оглу е истински български историк!!!! Поредният евроджийски фейк.

275

Изродии

преди 2 години

Американски източник: Медиите в БГ и Днес бг са лостове за манипулация чрез лъжливи новини! Цел е насочване на общественото мнение в желана на господарите от САЩ посока !!!

274

Анонимен

преди 2 години

да се помага на Украйна е дълг на всеки праведен човек и християнин

273

Анонимен

преди 2 години

трябва да се помага на УКрайна

272

Жалко за Русия...

преди 2 години

Единственото нещо, което Путин съвсем успешно мачка, е собствения си народ!!!

271

Анонимен

преди 2 години

Сванидзе - известен русофоб, храненик на Сорос и американски агент. Защо ни го пробутвате тука като живата съвест на планетата? Тоя е нещо като лек ето Найо Тицин с идеите му да насажда украински фашизъм в България.

270

Факт

преди 2 години

И тук проамериканската пропаганда е на макс. Облъчват се лабилни гладки мозъчета.

269

подвизи и водка!

преди 2 години

До ама на каква цена? - стига му на руснака!

268

Анонимен

преди 2 години

*** тогоз сичко знав

267

Анонимен

преди 2 години

руската федарация не започва воина рус федерация завършва воината.. предателите на наща матушка россия тека ще се крият и ще говорят против россия за парче хляб от чужбина и ще плачат да се върнат обратрно в россия наща матушка нема да ги признае че са неини деца

266

ама на каква цена?

преди 2 години

До Добре, деС цената на много жертви и многочислена армия!Например в битката при Сталинград 2 милиона съветски войници срещу 200 хил.немски!!!Чиста работа!За сметка на народа!

265

Добре, де

преди 2 години

Русия не е агресор, а освободител, НАТО е лошо, ЕС е слаб, САЩ са виновни, украинците са фашисти. Чудесно. Да излизаме от ЕС и НАТО, да правим наново СССР, да сменим еврото с рубла, да дадем орден Стара Планина на Митрофанова, да върнем софийското жителство, да отворим Скравена и Белене, да вземем лиценза на частните телевизии и радиостанции, да спрем и филтрираме 4/5 от интернет съдържанието и руският да стане задължителен от 2ри клас. Ех, ще започне такъв живот, че само си викам дано...

264

Анонимен

преди 2 години

Карлович е срещу Президента Путин, а преподавателят от университета в Питсбърг Ковалик споделя, че пиндостанските санкции срещу Русия унищожават ролята на $.

263

Анонимен

преди 2 години

Много по просто е: на монголотатарите им трябва бащица защото те винаги са били и са крепостни! Всияките приказки за шириката руска душа са приказки на алкохолици!Варвари и мародери от край време!

262

П.К.

преди 2 години

На този му публикуват /платени от някой/ информационно-пропагандните истерии с едничката цел за внушения върху простолюдието. Дали ще му повярва някой??? Да му напомним, че тази територия - крайна, си е ЛЮЛКАТА, РОДИНАТА НА ГОЛЯМАТА РУС. Да попитаме пряко този историк и журналист: А западната идеология каква е? Не е ли тоталитарна, имперска, антируска? Защо мери с два аршина?

261

българин

преди 2 години

естествено.. кой руснак не би искал да има роби като преди 89г да им робува , да им праща готови консерви и уранови руди без пари.. а те руските господари само да пият и консумират.. АМА СВЪРШИ ТОВА ТЯХНО ВРЕМЕ НА РУСКИ МИР.ХА.ХА.ХАХ