55

999

преди 2 години

САМО ПРЕСТЪПНИЦИ могат да нападат жилищни райони при Необявена война! Срам и Позор за РФ!

54

#

преди 2 години

Украинските фашисти, нацисти, бандеровци, азовци(със знамето с пречупения кръст), радикалните ултра-националисти, активистите от "Десен сектор" ще бъдат унищожени...........руската специална военна операция продължава............руснаците си знаят работата!!!

53

Някой

преди 2 години

До Измяна59Ех, ако това е вярно, нямам думи да изразя възмущението си. Със сигурност има много други начини, ако са решили да демонстрират нещо си пред някого си... Но това вече наистина е национално предателство. "Героите на Украйна" със свастиките на каските и черното слънце на гърдите. Дори и вашингтон поуст, билд, и дойче веле писаха вече за това. Направо ужас, ако това наистина се случи да я преименуват.

52

Анонимен

преди 2 години

фейк - също като и от родилното в мариупол, родилката днес спокойно обяснява за фотосессията

51

Румен от Слатина

преди 2 години

И като стане трета световна война руснаците ли ще са победителя ? Или след това няма да има и такива?

50

Измяна

преди 2 години

Вчера крадливите общинари в София на калабалък са реши да заменят името на Драган Цанков с героите на Украйна. Нито едно българско име не трябва да бъде заменено с разни чужди наемници.

49

Румен от Слатина

преди 2 години

До 53. Само да припомня. В северозапада има останали от Украйна през окупацията на СССР в Цар България . Та тези хора няма да те поканят на маса , а те си обичат да видят украинците освободени от руско присъствие и гнет

48

Руснаци

преди 2 години

Руснаците са пълни ***. Лъжци. Нямало да нападат граждани. Или толкова са им точни "високоточните" оръжия. И спрете да се заблуждавате, че са "братушки", че са ни освободили от турците защото ни обичат и т.н. Само *** може да наемат чеченци да избиват друг братски славянски народ

47

Някой

преди 2 години

Хм, интересно. Ще следя темата. Ако украинците са успели да прехванат и унищожат Искандер, това означава, че все още имат някаква действаща противовъздушна отбрана. Давидим какво ще напишат други източници. На мен никак не ми се вярва такава съвремена ракета да бъде унищожена от старо съветско оръжие, но всичко е възможно. Ако е вярно, това означава, че неса неуязвими тези искандери както ги представят.

46

ПУТИН НА ПЕНСИЯ

преди 2 години

Военной терор против Украйна ведет однолично ПУТИН со няколко соучастники ..Русия пострадала тежало от нагло преступная диверсия с помощи ПУТИН..

45

Румен от Слатина

преди 2 години

*** много се ядосваш бе. Айде по кротко.

44

Анонимен

преди 2 години

До 53 Румен от СлатинаИ кат се намеси какво ще станееее ? Ще стане трета световна война която ще е ядрена и последна за човечеството на земята но ме кефи , че първо софия заедно с тебе ще изчезне от картата на света а ние от северозапада ще гледаме на маса с мезета и ракийка

43

Анонимен

преди 2 години

Руменчо от коя Слатина си бе. От село си с две думи но пишеш ли пишеш бе.

42

Анонимен

преди 2 години

Всеки който пише особено тролчетата да си гледат лайковете. Вместо да тичат като парлета пред майките и бащите си.

41

Румен от Слатина

преди 2 години

Стрелят ли руснаците по жилищни сгради с ракети се казва ТЕРОРИЗЪМ от терор. Това не е война срещу военни. И Затова ще се наложи да се намеси международна военизирана армия да предпази цивилното население.

40

Аз

преди 2 години

Да попитам само снимката която е сложена към статията какво общо има с заглавието на същата статия

39

фермер

преди 2 години

До 38 БАНко. Тази истина е малка. Голямата е , че Русия е МАЙКАТА на КОРУПЦИЯТА в ЕС и по Света. И държави свързани с нея са въвлечени в корупцията , а те са Украйна, България , сега Сърбия, Унгария. В Русия думата корупция е неясна.

38

фермер

преди 2 години

Е за какви точни ракети се говори. Ако се води коректно войната да се стреля само по военни части и формирования то Рекета неточна. Ако е умишлено към жилищен блок е тероризъм.

37

фермер

преди 2 години

Ако се изгонят Културно нашите русофили / те създават внушение за страх от Русия с бомби по Институциите./. Още с пристигането си в Русия ще ги препратя за Сибир.

36

r3v0lv3r

преди 2 години

Най-странно е положението при Херсон, руснаците изтеглиха доста войници и ги пратиха към Домбас. Украинците атакуваха, като след това руснаците се хвалиха, че са разбили групировка на ВСУ, но в последствие след победата, загубиха контрол на селата около града. Украинците уж репортват, че са напреднали, но видяхме много руски подрекпления да минават през града и положението остава неясно.