163

Веско

преди 2 години

Ако бяхте журналисти, щеше да има преди месец заглавие: Украинската армия готви удари в Донбас. Ама го проспахте. Между другото Мариупол е в Донбас, Донетска област.

162

Анонимен

преди 2 години

Е аз Зеленски какво да направя.Да му се обадя на Путин по тлф.и да му кажа да не го прави.

161

Анонимен

преди 2 години

Тоя надмина и Ковида, отвориш нета - Зеленски, погледнеш под кревата - Зеленски, отвориш хладилника - Зеленски, погледнеш зад вратата - Зеленски, пр ъднеш и изскача Зеленски, отвсякъде - Зеленски! Ням али руснаците бързо да приключат войната и този интригант да се маха!

160

Анонимен

преди 2 години

Зеленчука го направиха на луд петел.Зеленчук,не се прави на президент,комик си.

159

Зеленски, досаден си

преди 2 години

Махни се,бе навлек! Вие унищожихте Украйна, убивайки населението и във братоубийствена война девет години подред, превърнахте Украйна в бандитска територия и концлагер, издевавайки се над населението,ограбвайки го, убивайки го, мачкайки го, унижавайки го, съсипвайки го от глад, вкарахте Украйна и в дългове за оръжие и чужденци богатееха от това,докато украинското население умира, съсипахте ни енергетиката и икономиката в Европа, едва не провокирахте и война в Европа, вреден си, махни се!

158

Анонимен

преди 2 години

Зеленобоба кой знае къде се крие но все на тоя фон му дават записите .

157

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 191 Колко рубли получи за този пост?

156

Анонимен

преди 2 години

мариопол вече свършва боините деиствия много малко остана ден два градът е разрушен от азовци русия рбеща че ще въстанови всичко

155

кубанская столица

преди 2 години

Съвершенно вярно. Ние се готовиме да задушаме фашисти в Мариупол за да те ниокого не се изяват на Украина. В группа срещу Донецк в Донбасс се намират 35-40 хиляди нацисти. За всички тях очаква смърт

154

БЕН

преди 2 години

Война се печели винаги от тези които нямат разрушения.Трябваше да се направят отстъпки още в самото начало.Украйна, руснаците щея разрушат тотално .Реставрирането и око се договорят за мир ще струва трилиони евро.Тази война е най просташката война в света.УКРАИНЦИТЕ ЩЕ МИЗЕРЦВУВАТ ГОДИНИ НАРЕД.ГЛУПАВА САМОЖЕРТВА.

153

Гей клуб Джо и Фриц

преди 2 години

А ние какво ти готвим....

152

Анонимен

преди 2 години

Уж се защитават, а почти цялата им армия стоварена пред Донецк, на стотици километри от столицата. Всички разбраха, че са се подготвяли да си върнат Донбас.

151

до " Зеленски е

преди 2 години

Нищо не може да направи от бункера , ако някой нещо прави са украинските войничета под угрозата да бъдат разстреляни ако дори помислят да се предадат. Зеленски е една кукла на конци под волята на чужди интереси .

150

Каза

преди 2 години

Говорителят на Бай Дън.

149

Притеснен

преди 2 години

Ако си отворя консерва ще изскочи ли зеленият шут....

148

БОЕЦ

преди 2 години

ПАЛАЧИНКИТЕ ЩЕ СЕ ОБЪРНАТ НА--9-ти май---ден пабедъи

147

Анонимен

преди 2 години

Войната разби тотално българската журналистика, която беше в клинична смърт от 12 г. продадена на българската мафия, а сега беше официалната й смърт. Тотално поръчкова, елементарна журналистика, първични статии стремящи се да бият по емоциите, отколкото дълбок анализ и показване на обективната истина. Аз лично не виждам никакъв смисъл да дебатирам тук или някъде в България - по вътрешните теми с платените *** на ГЕРБ, а по войната в Украйна с НПО грантаджии получаващи стотици хиляди долари.

146

Анонимен

преди 2 години

Z

145

НАП

преди 2 години

До Анонимен_ ТЕ мачкат всичко, ама много време отнема. Цял месец мина а в Мариупол има още оцелели хора. Докато изчистят от украинци всички градове в Украйна, доста време ше мине.

144

Анонимен

преди 2 години

Войната въобще не върви към края си, войната я спретнаха , за да настъпи масов глад и недостиг на ресурси.