72

Анонимен

преди 2 години

Украйна защо се буташе да става член на ЕС и НАТО? Ето и България е в тях, но от това само губим ежедневно.

71

Анонимен

преди 2 години

16% искали да доставяме оръжие на Украйна!!! Откъде са ги изкопали толкова много?

70

Анонимен

преди 2 години

Както каза Путин, целта на специалната военна операция на Русия в Украйна е защита на Донецката и Луганската народни републики, както и денацификация и демилитаризация на Украйна.

69

Анонимен

преди 2 години

Забавното е, че въпреки че сме членове на НАТО и ЕС, от което членско българите се ползват ежедневно, нищо, че ги плюят се държим като някакъв отделен субект. Все едно нямаме нищо общо с двете организации. В същото време ако случайно ни подпука Турция ще има призиви НАТО и ЕС да ни защитават. А ако решат да запазят неутралитет ще ги плюем, че са ни предали. Двоен стандарт.

68

Анонимен

преди 2 години

При такива изследвания хората ги е страх да си кажат мнението, ако то не съвпада с официалната пропаганда. Затова процентът на тези, които искат да подпомагаме с оръжие Украйна не е 16%, а примерно 1%, 2% или 3%.

67

До баба мара

преди 2 години

Путин каза, че отиват да "свалят нацистите и наркоманите". Това са целите на войната. Не спасяване на Донбас или прекратяване на огъня. Не знам защо все ви е срам и не цитирате мъдростта Му? Той е казал всичко.А иначе в момента Русия бомбардира Харков и други градове именно с рускоезично и дори според митовете руско население. Е, е реалността се оказа друго. Това е руското "освобождение." Като не щеш зорлем ще е. Като междувремнно ще те освободим от дома ти, а ако нямаш късмет и от животта ти

66

Доносник на ДС

преди 2 години

До Herr Muller --- Точно така г-н Мюлер. Същите тези мизерабли даваха идеята укрите да се предадат и събуят гащите, но явно те не са ***'ерас'и, като наште убавци, дето са готови на всичко, само и само да угодят на враговете си. Виж, ако идат братушките ще съблекат голи жените и децата си. Това е моралът на въпросните 67 и повече процента.

65

Анонимен

преди 2 години

Само 16% искат България да подпомага активно Украйна, включително и с оръжия. Едва ли са толкова, а по-скоро са 2-3%.

64

???

преди 2 години

На сайта на Маркет линкс няма такова изследване.

63

баба мара

преди 2 години

никои не коментира защо се стигна до тази ситуация какво се е случило 2014 вдонбас и луганс без причина русия няма да влезе в украина и всички вкупомпротив путин много организирано ми се струва цялата работа сащ както винагиса в основата на конфликта демен-ция-та си го каза в прав текст нов световен ред вкоито сащ да доминира да ама аз не съм съгласна искам мир по земята значи съм ***

62

Митев

преди 2 години

Неутралитет,при приключване на конфликта, украинците в Украйна,хуманитарна помощ-да.......

61

Натовеца

преди 2 години

реално са около 80% + !

60

Анонимен

преди 2 години

До Дедо Либен И АЗ НЕ СЪМ МОДЕРЕН ЧОВЕК !!!

59

Дедо Либен

преди 2 години

Сега е модерно да си съпричастен с украинците, но АЗ НЕ СЪМ !!!!!

58

ZZ Top

преди 2 години

Останалите 33% мислят с телевизора,а не с главата си!

57

Анонимен

преди 2 години

Това са популистки глупости на русофилския ни президент и русофилския ни премиер Корнелия Нинова, която на практика узурпира властта и използва кирчо като някоя кукла на конци. Фактически България в момента се управлява от руските марионетки Радев и Нинова. Чудя се Христо Бойкикев чий го търси в това проруско правителство.

56

Анонимен

преди 2 години

Много повече са тези,които искат неутралитет.

55

Бляд

преди 2 години

Българите за неутралитет, означава подкрепа на Путин. Не е за чудене след 200 византийско и 500 - турско робство българинът да е нещо друго освен дупедавец, без да е от Правец. Семето ни е такова. За член не ставаме.

54

Анонимен

преди 2 години

*** тояа е държава от 40 милиона. Естествено, че има и богати хора ? Това че има 100 скъпи автомобила означава ли,че всички 3 милиона по границата са богати ?Аман от *** тука с евтини пропаганди. Снимали ми некво порше и той тоя човек умрял за твоите 40 лв :) Ти сериозен ли си

53

Анонимен

преди 2 години

Удобно се пропуска колко искат да помогнем на Русия XD